Sunucu Şampiyonası - Fikstür
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür
Çoçuk ? Çocuk olcak bu 1.SoNReiS yazdı:serdar korkuttun çoçuğu![]()
Ço'' Ç '' uk dediğin le arandaki yaş farkını bir öğren gel tamam mı liseli arkadaşım. +Bu dünyada Allah'dan başkasından korkmam.boş boş yorum yapmak için gelmişsin bide kendi dediğine kendin gülüyorsun.Hayırlısı be gülüm
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
muhammet1361 yazdı:
Ferat seni nasıl yendiğimi unutmajudgede abin savaşıyor
SpannungxThelost aLbus hatırlarsın 2*3 gün önce para biriktirir gelir bana vs de bayılırdınız bedirinle
Sen kimsin lan beni yenecen ? 2 maç almış tamponu kalkmış hey yarabbim 3 aylık player ı loncasına alıp + tamponunu kaldıran da suç .En sonunda patlayacamda dur bakalım..KAÇ DEFA UYARDIM SENİ SERDAR bak gene ikaz ediyorum.Şu sıpan yazmasın benim yazılarıma cevap.Yüzsüz müdür nedir arkadaş ya konuşmuyorum etmiyorum geliyor yüz göz oluyor.Rezil.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
Gerçekten bu yazıya cok guldum ferhatFerhatreyiz yazdı:muhammet1361 yazdı:
Ferat seni nasıl yendiğimi unutmajudgede abin savaşıyor
SpannungxThelost aLbus hatırlarsın 2*3 gün önce para biriktirir gelir bana vs de bayılırdınız bedirinle
Sen kimsin lan beni yenecen ? 2 maç almış tamponu kalkmış hey yarabbim 3 aylık player ı loncasına alıp + tamponunu kaldıran da suç .En sonunda patlayacamda dur bakalım..KAÇ DEFA UYARDIM SENİ SERDAR bak gene ikaz ediyorum.Şu sıpan yazmasın benim yazılarıma cevap.Yüzsüz müdür nedir arkadaş ya konuşmuyorum etmiyorum geliyor yüz göz oluyor.Rezil.
Deathxjudge TheNighTMaRee
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
Deathxjudge yazdı: Gerçekten bu yazıya cok guldum ferhatsende olmasan kım guldurcek bızı
Vallaha selçuk sabrımın son sınırlarındayım.Eğer o mami biraz daha bana yazı yazarsa oyundan sürekli laf atıp durursa kusura bakma .Yapacaklarımdan sorumlu değilim buda son uyarım.beni kötü konuşturmadan çek git Şurdan.
-
- İri Fare Avcısı
ıs kotu konusmaya geldıyse eger ustume tanımam ferhat bende sana bunu soylıyım
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
Ha yani maminin sürekli gelip bana evlat ferhat evlat ferhatın bacısı şu bu yazması ANORMAL DEĞİL diyorsun ha selçuk ...Sende bekle 3 gün sonra OYUN BLOKUM açılıyor şimdi başka birşey yazmıyorum..Galiba çok susmuşuz bugüne kadar yada eski dost demişiz bişe dememişiz sizlere. hayırlısı 3 gün sonra görüşmek dileğiyle .bende mami gibi bayan katarak konuşayım önüme sakın deathxelena diye biri çıkmasın Selçuk veya başka biri ! bu saatten sonra ya herru ya merru hadi eyvAllah.Deathxjudge yazdı:ıs kotu konusmaya geldıyse eger ustume tanımam ferhat bende sana bunu soylıyım
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus
Ferhatreyiz yazdı:Ha yani maminin sürekli gelip bana evlat ferhat evlat ferhatın bacısı şu bu yazması ANORMAL DEĞİL diyorsun ha selçuk ...Sende bekle 3 gün sonra OYUN BLOKUM açılıyor şimdi başka birşey yazmıyorum..Galiba çok susmuşuz bugüne kadar yada eski dost demişiz bişe dememişiz sizlere. hayırlısı 3 gün sonra görüşmek dileğiyle .bende mami gibi bayan katarak konuşayım önüme sakın deathxelena diye biri çıkmasın Selçuk veya başka biri ! bu saatten sonra ya herru ya merru hadi eyvAllah.Deathxjudge yazdı:ıs kotu konusmaya geldıyse eger ustume tanımam ferhat bende sana bunu soylıyım
Ulan sen bizim senden cekindiğimizi falan mı zannediyosun . Şarlatanın teki olmasan Mami nin yazdıklarını engellerdim belki . Sana diyorum ki adam olsa adam gibi muamele görürsün sen asalak yaşayan virüs gibisin . Zerre farkınb yok şimdi bak işine , git senin gibi hıyarların lafından korkan farelerin gözünü korkutmaya çalış , yazacagın hiçbir lafı da ciddiye almıyorum sıktın artık , senle muhattap olanla muhattap ol , şansını zorlama !
SerdarUSTA
-
- İri Fare Avcısı
Ferhat ben senın mamıyle ulan munakasana karısmıyorum sadece serdar senı uyardım felan demene guluyorum dedım bu bır.Gelmıs bana yok kotu konusrum felan dıyorsun benım yuzume edemeyecegın hıcbır kufur klavyeden etmısssın umrumda deıl.Anaya bacıya kufur edersen eger acızsın baska bısey degıl ve sen allaha kufur eden adamsın ferhat herseyı gectım musluman bıle deılsın bence en yakın camıye gıt ve nerde tovbe alınır dıye bı sor onlar yardımcı olsunlar sana burda vakıt kaybetme
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus
Ha bu arada benle ilgili ne yazdığın umrumda değil ama elenayla ilgili ağzına laf al , onun ismini ağzına al , işte o zaman olacaklardan kork , kimse alamaz seni elimden , dengesiz mengesiz dinlemem kırarım kafanı senin .
SerdarUSTA