FIRTINA
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ezer geçer
Re: FIRTINA
ananın amna bi 24 cantm yaragı sokarsam görsn amn oglu siktir git götveren daha dını nikini söylemekten aciz bir pezevenksin #@!? sülaleni benim canımı sıkma top siktir git.. ha eger kadıım diyorsan o başka bebeğim geçe gel senide zevkten ucururum mbrek gün agzını sikiyim beni günaha soktn orosubu cocogu si gitttttttttt suradan şerefsizzzzz orosbu cocug
ezer geçerimmmmmm:)))))))))))))))
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
şimdi Anana sovmicem zorlama itemden bahsediyosun ve tipsiz çarından ben de kendi yeni çarımdan bahsedeyim sana 35 lwl 3 yıldız pembe savaşcı ^ecel getiren bıçak sırtı zırh bıçak sırtı ayak pnt var ve istemediğin kadar gözlük eldivenle ceketide yakın zamanda ureticem 2 aydırda oyuna doğru düzgün girmiyorum çarı kassam bu sekılde bile el vermem sana savaşcı ustası var burda abisi :mrgreen:
Ceza .....
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumarı içerisinde tehdit ve hakaret içerikli söylemler. Forum hesabınız uyarı amaçlı 7 gün kapatılmıştır.
UltoR
UltoR
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Merhaba,
Forumun 2. maddesine göre konu kilitlenmiştir.
Forum kuralları 2 maddesi : Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Forumun 2. maddesine göre konu kilitlenmiştir.
Forum kuralları 2 maddesi : Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.