Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.
Uzun zamandır hem formdan hem oyundan uzak olmama rağmen buradan sizleri ve dostlarımı takip ediyorum. Etkinlik karşıdan bakıldığında çok güzel verilecek olan ödülde gerçekten etkinliğe yakışır cinsten. Fakat etkinlik uygulamalarında bazı sıkıntılar var sanırım. Ben eminönü sunucusu oyuncusuyum ve ordaki durumdan haberdarım.
İlk başta çok güzel gruplar kuruldu ve eşleşmeler yapıldı. Etkinlik saatleride bildirildi. Bilindiği üzere etkinlik saatinde etkinlikte olmayan hak iddia edemez. Bazı gruplar saatinde gelip katıldı bazı gruplar katılamadı ve hükmen malup sayıldı. Etkinliklere katılamayan lodosların fazla olması sebebi ile gerek arzların olayı ciddiye alması sebebi ile sonuçta ilk maçlardan arzlar gruplardan çıktı. Lodos sayısı az olması sebebi arzlar kendi aralarında WS atıp (tüm grup olması gerekirken ne kadar adil ve etik tartışılır) WS sonucu 2 lodos 2 arz takımı yarı finale cıktı. Sonra lodoslardan 1 i daha çekildi ve lodos takımı iki arz takımı ile maç yaptı. 1 takımı yendi diğer takıma 2 maçta da yenildi. Şimdi yenildiği takım ile final oynayacak. Ben bunları duyduğumda önce güldüm sonrada içimde kalmasın diyerek buraya yazma gereği duydum. Bana bir turnuva gösterin ki yarı finalin iki maçındada yendiğin biri ile finalde karşılaşılsın. Maksadını aştıklarnı iddia etmiyorum ama şunu kendilerine bir sorsunlar diyorum turnuvaya katıldığı günden beri hiç yenilmemiş bir takım daha önce yarı finalde yendiği takıma finalde olası bir kaza ile yenilir birinin neti gider eksik kalır herşey olabilir(oyun ve ttnet altyapısı buna müsait) bu kadar başarılı bir çizgisi olan takıma pardon mu diyeceksiniz? lütfen turnuvalarınızı ya oyun altyapısını düşünerek ayarlayınız yada yeni getirdiğiniz özellikleri bu turnuvalarda kullanınız.
neden hakettiği halde sadece arzlar final oynayamıyor? çünkü oyun gereği kendi klandaşınıza GM salonunda vuramıyorsunuz.
Çözüm: yeni getirdiğiniz özellik ile hiçbir değerini kaybetmeden klan değiştirtebiliyorsunuz. Maç anında oynayacak karakterlere geçici klan değişikliği sağlanabilir. bu şekilde aynı klan mensupları savasabilir.
eğer içinizde birazcık adalet duygusu var ise yapılanlara şöyle bir göz atın. Lodoslardan turnuvaya katılamayanların suçunu cezasını neden arz klanı mensupları ödüyor yada ödemek zorunda.
saygılar ve herkese iyi oyunlar
(allahtan sabır dilerim)
Lonca Savaşları Ödülünü Açıklıyoruz!
Eski duyuruların arşivlendiği alan
“Eski Duyurular” sayfasına dön
Geçiş yap
- Genel Duyurular
- ↳ Kurallar
- ↳ Haberler & Duyurular
- ↳ Sıkça Sorulan Sorular
- Genel Etkileşim
- ↳ Genel Etkileşim