siteyi kur o zaman bu arada pnpa bnm diğer hesap gene bloke yemiş nerde hata yaptım bu sefer fark etmedim :mrgreen:VeNGaT yazdı:Para dert değil sülalem raad panpa :geek:haydegidelum yazdı:ortak para mı toplayakVeNGaT yazdı:9-30 arası benim geri kalanından pek haberim yokhaydegidelum yazdı::mrgreen:VeNGaT yazdı:xsWiTx=Feoragdan=Tokerx=VeNGaT=misafir serisinin bi bölümü bana aittir ona göre beyler :geek:
Evet Misafir 1-2-3 - 5-6 benim olmalı diğerlerini bilmiom :mrgreen:
Site mi kursak la ne yapsak :mrgreen:
kuruosak .comlu kuralım lan bari yılda 15 tl bişey script lerini ben ayarlarım :mrgreen::mrgreen: 15 üyemiz var galiba herkez 1 TL atsa tamamdur
Yeni Dernek ( Meran GAF Ocakları ) MGO
- haydegidelummm
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Dernek ( Meran GAF Ocakları ) MGO
Savaşçı : TskXRammstein
Büyücü : Rammsteın
Şifacı : Karadumanistt
TSK his brother !
TSK his brother !
Benimde yedi lan :mrgreen: Şarapsız BlackParadise ban attı kesin :geek:
Tokerx 
- haydegidelummm
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
[İçerik Silinmiştir] Sakıncalı bağlantı adreslerinin paylaşımı.Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.xsWiTx yazdı:Benimde yedi lan :mrgreen: Şarapsız BlackParadise ban attı kesin :geek:
BlackParadise
Savaşçı : TskXRammstein
TSK his brother !
TSK his brother !
Tamam panpa :|haydegidelummm yazdı:[İçerik Silinmiştir] Sakıncalı bağlantı adreslerinin paylaşımı.Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.xsWiTx yazdı:Benimde yedi lan :mrgreen: Şarapsız BlackParadise ban attı kesin :geek:
BlackParadise
üstüne alınma hea :mrgreen:xsWiTx yazdı:Lan fatih ne yazdıysan özelden at :mrgreen:
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Konu amaçında devam etmemesi halinde gerekli kişi/kişilerin cezai işlem uygulama ve konunun kilitlenmesine neden olabilirsiniz.
İyi forumlar.
Konu amaçında devam etmemesi halinde gerekli kişi/kişilerin cezai işlem uygulama ve konunun kilitlenmesine neden olabilirsiniz.
İyi forumlar.
tamam dostum sakin ol bundan sonra bu konuda görmeyeceksin öyle şeyler :mrgreen:BlackParadise yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
Şimdi yavaşca klavyeyi yere doğru bırak !
Bu Forumda Konuyu Kapatmakta Açmakta ekip İşi. :mrgreen:
- CcCMERANGAFCcC
- İri Fare Avcısı
BlackParadise yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
ARKADAŞIM ben seni anlamadım ya .Şu anladım yeni fde oldun yükselme çaban var gm olacam gibisinden. ama biraz sakin oL yaklaşık tüm meranın takip ettiği konuya bu türden yaklaşım yapma rahat günde 100 şikayet gider senin hakkında
<< RELAXXEEFENDYY >>

İnCi SöZLük' de Kurucu . . .

İnCi SöZLük' de Kurucu . . .
CcCMERANGAFCcC yazdı:BlackParadise yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
ARKADAŞIM ben seni anlamadım ya .Şu anladım yeni fde oldun yükselme çaban var gm olacam gibisinden. ama biraz sakin oL yaklaşık tüm meranın takip ettiği konuya bu türden yaklaşım yapma rahat günde 100 şikayet gider senin hakkındabiraz forumu takip et öptüm gözüm allaha emanetsin bide bursadan gol haberi var 2*2 olmuş
knka ben şikayete şimdiden başladım sizde edin.