Lonca Savaşları Başvuruları Sonuçlandı!

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Munez
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

Re: Lonca Savaşları Başvuruları Sonuçlandı!

Mesaj gönderen Munez »

Roa loncası eğer ki 3 sunucudada bu etkinliğe katılıyorsa kimse bana kuradan falan bahsetmesin.Bu torpilin daniskasıdır.! Kuklacı sunucusu lodos klananında lonca sayısının az olması bizim değil sizin sorununuzdur.Verdiğiniz cevaplar beni ve bir çok oyuncuyu hiç bir şekilde tatmin etmedi. Bir etkinliği bile doğru düzgün yapıyorsunuz. Tek kelime ile İKV'den bir CACIK olmaz.
Olmayan bir eşyanın peşinde milleti sürüklüyorsunuz.Lodos klanında bi kaç lonca eksik diye koskoca sunucudan etkinliğe katılan lonca sayısı 6. Yönetimdeki dev ve gm lere tek sözüm BECEREMİYORSANIZ BIRAKIN BEYLER. Nihat Özpay tatmin edici bir cevap bekliyorum . !!
Kullanıcı avatarı
CLoSeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: SaDaKaT

Mesaj gönderen CLoSeR »

Munez yazdı:Roa loncası eğer ki 3 sunucudada bu etkinliğe katılıyorsa kimse bana kuradan falan bahsetmesin.Bu torpilin daniskasıdır.! Kuklacı sunucusu lodos klananında lonca sayısının az olması bizim değil sizin sorununuzdur.Verdiğiniz cevaplar beni ve bir çok oyuncuyu hiç bir şekilde tatmin etmedi. Bir etkinliği bile doğru düzgün yapıyorsunuz. Tek kelime ile İKV'den bir CACIK olmaz.
Olmayan bir eşyanın peşinde milleti sürüklüyorsunuz.Lodos klanında bi kaç lonca eksik diye koskoca sunucudan etkinliğe katılan lonca sayısı 6. Yönetimdeki dev ve gm lere tek sözüm BECEREMİYORSANIZ BIRAKIN BEYLER. Nihat Özpay tatmin edici bir cevap bekliyorum . !!
Merhaba

Arkadaşım eşleşmelerın böyle yapılacağı onceden acıklandı
:arrow: viewtopic.php?f=87&t=90648

Roa'nın 3 sunucuda katılmasına sans bazıları sanslı doğar yapabilcek bi sey yok..

iyi forumlar.
Güzel bir maceraydı...

Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow

Nusret YEŞİLBAŞ

THE END
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

CilginBiberoN yazdı:
KaPLaN yazdı:
EMİNÖNÜ SUNUCUSU
[table][tr][th]Arz'ın Çocukları[/th][th]Lodos[/th][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][td]Lonca Efsaneler[/td][/tr]
[tr][td]DİRENİŞ[/td][td]Best Team[/td][/tr]
[tr][td]Masters Of Darkness[/td][td]Gece[/td][/tr]
[tr][td]Karargah[/td][td]Wan Te D[/td][/tr]
[tr][td]W T F[/td][td]Shadow Ofthe Sun[/td][/tr]
[tr][td]Bin Yetmiş Bir[/td][td]Alem İ Cihan[/td][/tr][/table]

TEŞKİLAT SUNUCUSU
[tr][td]Kuva İ Milliye[/td][td]Rock N Roll[/td][/tr]
[tr][td]Nizam ı Cedid[/td][td]İstanbul[/td][/tr]
[tr][td]Divan I Arz[/td][td]Gölge Haramilerı[/td][/tr]
[tr][td]Doğu İmparatorluğu[/td][td]Teşkilat[/td][/tr]
[tr][td]Revenge Of Nobility[/td][td]Gaziantep[/td][/tr]
[tr][td]Nefs İ Müdafa[/td][td]Estergon Ailesi[/td][/tr]
[tr][td]Alsancak[/td][td]Kadim Dostlar[/td][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][td]Dolunay Cephesi[/td][/tr]
[tr][td]Planet Hunter[/td][td]Kızıl Elma[/td][/tr][/table]

BEYAZ KÖŞK SUNUCUSU
[tr][td]Duman[/td][td]Tek Yürek[/td][/tr]
[tr][td]Unruly[/td][td]Altınordu[/td][/tr]
[tr][td]Duman -2[/td][td]CEHENNEM[/td][/tr][/table]

KUKLACI SUNUCUSU
[tr][td]H A N[/td][td]M İ R[/td][/tr]
[tr][td]Raiders of Anatolia[/td][td]Nefer Team[/td][/tr]
[tr][td]İmmortal Warriors[/td][td]E F E[/td][/tr][/table]

MERAN SUNUCUSU
[tr][td]Lotus[/td][td]Never Walk Alone[/td][/tr]
[tr][td]Nizam I Zen[/td][td]Siblings Of Times[/td][/tr]
[tr][td]Akıncı[/td][td]Choosens[/td][/tr]
[tr][td]Kholpashali[/td][td]Enderun[/td][/tr]
[tr][td]Şan I Hükümdar[/td][td]Beowulf[/td][/tr]
[tr][td]El kahhar[/td][td]Troyaxx[/td][/tr][/table]

TILSIM SUNUCUSU
[tr][td]Kıyamet I Mahşer[/td][td]Hükümdar[/td][/tr]
[tr][td]Kainat I Beka[/td][td]Friends Of Resurrection[/td][/tr]
[tr][td]Sehran[/td][td]Z Y N[/td][/tr]
[tr][td]Nemesis[/td][td]Osmanlı[/td][/tr]
[tr][td]Tr Army[/td][td]Bizifarklı Clan[/td][/tr]
[tr][td]Hun[/td][td]Self Respect[/td][/tr][/table]

SANCAK SUNUCUSU
[tr][td]Arz I Endam[/td][td]Bordo Bereliler[/td][/tr]
[tr][td]Anadolu Nefesi[/td][td]Guardians Ofthe İnferno[/td][/tr]
[tr][td]Ateş[/td][td]İstiklal[/td][/tr][/table]

ANKA SUNUCUSU
[tr][td]De Va[/td][td]Delifişek[/td][/tr]
[tr][td]De Va - 2[/td][td]Time Of Death[/td][/tr][/table]

Nerull yazdı:
Resim
  • Başvuruların sona ermesi ve katılım sağlayan loncaların belirlenmesinin ardından Lonca Savaşları tarihleri (fikstür) belirlenir. Tarihler forumda bir konu içerisinde ve Etkinlik Takviminde yayınlanır.
  • Turnuvanın ilk elemeleri sırasında loncalar 3 ayrı gruba ayrılırlar. Her grup 3 Arz ve 3 Lodos olmak üzere 6 loncadan oluşur. Eleme gruplarında en fazla galibiyet alan 1 Arz Takımı ve 1 Lodos Takımı 2. Eleme grubuna yükselecektir.
  • İkinci eleme grubunda karşılaşmalarda en fazla galibiyete sahip olan Arz ve Lodos Loncaları finalde karşılaşacaktır.
  • Karşılaşmalar iki grup arasında yapılacağı için en fazla 6 vs. 6 şeklinde savaş yapılacaktır.
  • Karşılaşmalarda savaş esnasında takımlarda her sınıftan en fazla 2 karakter bulunabilir. ( 2 Büyücü, 2 Savaşçı, 2 Şifacı)
  • Etkinlik esnasında bir sınıfa ait yeterli çoğunluk sağlanamazsa takım savaşa eksik olarak katılacaktır. (Liste dışından veya başka sınıftan kimse dahil edilemez.)
  • İletişimler lonca başkanı tarafından belirlenen takım kaptanlarıyla yapılacaktır.
  • Etkinlik başlamadan 10 dakika öncesine kadar savaşacak takım 3 kişiyi tamamlayamadığı takdirde mağlup sayılacaktır.
  • Karşılaşmalar sona erdiğinde grup içinde beraberlik sağlanması halinde aynı klandaki loncalar arasında, sadece lonca başkanları yada lonca takım lideri tarafından belirlenecek birer kişi ile 1 vs 1 karşılaşmalar yapılacak, kazanan taraf puanı alarak üst tura geçmeye hak kazanacaktır.
  • Ölerek yeniden canlanan yada herhangi bir nedenden dolayı oyundan düşen oyuncu, Klan Sancağında oyuna dönecek ve salona tekrar alınmayacaktır.

Merhabalar,
Herkese iyi forumlar, iyi eğlenceler.

Lonca Savaşları Etkinlikleri çerçevesinde başvurular oldu, daha başlamadan elemeler oldu :!:
Fikstür hazırlandı, ve biz oyunculara sunuldu.Ellerine sağlık. Bizde başvuruda bulunduk fakat random.org bizi seçmedi :) sağlık olsun.

Öncelikle Yukarıda alıntı yaptığım ]GM]KaPLaN'ın listesinde dikkat çeken bir nokta;
Ya herhangi bir sunucuda ilk elemeleri Lodos Klanı Loncaları alırsa :!: :?:
Yani ikinci elemelere geçmeye hak kazanamayan bir arz lonca olmaz ise :?:
Bildiğim kadarı ile oyun motoru henüz iki lodos loncanın bir birine saldırmasına müsade etmiyor. Geliştirme olmadı.
Bu dikkatimi çekti. Açıklayıcı bir cevap alırsam sevinirim. "*loncalar 3 ayrı gruba ayrılırlar. Her grup 3 Arz ve 3 Lodos olmak üzere 6 loncadan oluşur. Eleme gruplarında en fazla galibiyet alan 1 Arz Takımı ve 1 Lodos Takımı 2. Eleme grubuna yükselecektir. *Karşılaşmalar sona erdiğinde grup içinde beraberlik sağlanması halinde aynı klandaki loncalar arasında, sadece lonca başkanları yada lonca takım lideri tarafından belirlenecek birer kişi ile 1 vs 1 karşılaşmalar yapılacak, kazanan taraf puanı alarak üst tura geçmeye hak kazanacaktır." Diye belirtilmiş ama şu anda elime kalem kağıt aldım işlem yaptım. Her ihtimali hesapladım. Yok dostum yinede 3'er gruplara ayrılsa dahi, ki ayrılamıyorlar mesela Anka'da 2 karşılaşma olacak. Yinede bütün karşılaşmaları Lodos Loncalarının yada Arz Loncalarının kazanma ihtimali var. Madem 1 OkO 1 olarak devam edilecek , neden Lonca Savaşı olarak duyurdunuz. Sunucular arası şeçilen Loncalar da bunu gösteriyor ki dengesizlik var. Bu Lonca Savaşı değilde biraz Loncalar arası Tiyatro oldu be :=)

Herkese başarılar dilerim.

Kuklacı'dan Selam ve saygılar.
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen crashxcoolman »

okadar katılamayan lonca ne olcak boşunamı zaman aharcadık biz bi etkinlik oluyor katılamıyoruz kendinize yönetim diyebliorsanız herkezi eşit seviyeye getirmeniz lazm bütün loncaların katılmasını saglamanız gerekiyordu bunu yapamıyosanız o işi yapmayn zaten bikere daha rezilliginizi gösterdiniz tşkrler bizde işte enayi gibi para yatırmaya devam tavuguz zaten yolun !!
CoOoLMaN :)
ozgur990
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: TLOO

Mesaj gönderen ozgur990 »

ozaman dışarda kalanlar içinde turnuva düzenliyiceksiniz kardeşim bırakın bu ordan seçildi burdan seçildi işlerini...

Kimin neyi nasıl seçtiği gayet belli bukadar insanın emeğini yemeğin biz burda bedavaya oyun oynamıyoruz..

Biz size nasıl yardımcı oluyorsak sizde burdaki insanların istediklerini yapak zorundasınız biz oyuncuyuz siz bu oyunu bizim için kuranlarsınız. Biz yoksak sizde yoksunuz unutmayın Bu adaletsızce yapılan etkinlik size bir çok şey kaybettirebilir..

KİMSE SUSMASIN HAKKINI ARASIN HERKEZ..
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

TLOO suz bir organizasyon balkonsuz eve benzer
tek kelime ile denebilir bu olaya
AYIP
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
CLoSeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: SaDaKaT

Mesaj gönderen CLoSeR »

ozgur990 yazdı:ozaman dışarda kalanlar içinde turnuva düzenliyiceksiniz kardeşim bırakın bu ordan seçildi burdan seçildi işlerini...

Kimin neyi nasıl seçtiği gayet belli bukadar insanın emeğini yemeğin biz burda bedavaya oyun oynamıyoruz..

Biz size nasıl yardımcı oluyorsak sizde burdaki insanların istediklerini yapak zorundasınız biz oyuncuyuz siz bu oyunu bizim için kuranlarsınız. Biz yoksak sizde yoksunuz unutmayın Bu adaletsızce yapılan etkinlik size bir çok şey kaybettirebilir..

crashxcoolman yazdı:okadar katılamayan lonca ne olcak boşunamı zaman aharcadık biz bi etkinlik oluyor katılamıyoruz kendinize yönetim diyebliorsanız herkezi eşit seviyeye getirmeniz lazm bütün loncaların katılmasını saglamanız gerekiyordu bunu yapamıyosanız o işi yapmayn zaten bikere daha rezilliginizi gösterdiniz tşkrler bizde işte enayi gibi para yatırmaya devam tavuguz zaten yolun !!
Merhaba.

Siz hic sans oyununda kaybedınce kazanan nıye kazandı ben kaybettım kaybedenede para verın dıyomusunuz buda boyle bı sey sansın yoktu lıstede adın yer almadı [GM] ler belı bır sayıda lonca katılabılır dedıler ve bu sayı dısında kalanlar kurada elendı anlayacagınız sans isi...

iyi forumlar..
Güzel bir maceraydı...

Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow

Nusret YEŞİLBAŞ

THE END
fermanmemo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: KaRDeŞ

Mesaj gönderen fermanmemo »

Herkese başarılar. İyi eğlenceler

A L T I N O R D U

FeRMaN ( Büyücü )
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

Anka sunucusunda 4 takimla oynaniyorsa kuklacı sunucusunda 8 takimla oynanir.Ashabul yemin loncasinin başvurusu reddedilmiş kuklaci sunucusunda kuraya kadar gidildi onun yerine bu reddedilen loncaya neden son bir şans verilmedi :)
Iki lodos loncanın bir birine neden saldiramiyor böyle etkinliklerde yoksa akçelere verilen paralar başka oyunlarami harcaniyor.
Ben bir rehber takim üyesiyim her zaman ikv oyuncusunun yaninda olucaksin bende ikv oyuncusunun yanindayim hem lodos klanindaki üyelerin hem arz klanindaki üyelerin hemde kendi loncamin hakkini aramak mecburiyetindeyim dimi ama. . .
Arkadaşlar bu turnuvaya katilamiyan tum lonca uyeleri sizlerden istanbul kiyamet vakti adina ÖZUR Diliyorum ben bir rehberim ikv destekçisiyim bir hata yaptik özur dilemesinide biliriz yahu :)

Tum katilmayi başarabilen loncalara başarilar.

Erolçigdem /The lodos of ottoman
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
ozgur990
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: TLOO

Mesaj gönderen ozgur990 »

CLoSeR yazdı:
ozgur990 yazdı:ozaman dışarda kalanlar içinde turnuva düzenliyiceksiniz kardeşim bırakın bu ordan seçildi burdan seçildi işlerini...

crashxcoolman yazdı:okadar katılamayan lonca ne olcak boşunamı zaman aharcadık biz bi etkinlik oluyor katılamıyoruz kendinize yönetim diyebliorsanız herkezi eşit seviyeye getirmeniz lazm bütün loncaların katılmasını saglamanız gerekiyordu bunu yapamıyosanız o işi yapmayn zaten bikere daha rezilliginizi gösterdiniz tşkrler bizde işte enayi gibi para yatırmaya devam tavuguz zaten yolun !!
Merhaba.

Siz hic sans oyununda kaybedınce kazanan nıye kazandı ben kaybettım kaybedenede para verın dıyomusunuz buda boyle bı sey sansın yoktu lıstede adın yer almadı [GM] ler belı bır sayıda lonca katılabılır dedıler ve bu sayı dısında kalanlar kurada elendı anlayacagınız sans isi...

iyi forumlar..

Çok güzel konusuyorsun eywda sen seçilmişsin kafan rahat. eminimki senınde loncan secılmeseydı tepki gösterecektin :)) o yüzden sen hıc buralara yazma paşam.. savaş tekniklerini geliştir hadi abisi ;)

“Etkinlikler” sayfasına dön