·.·´¯`·)» Lonca N.W.A. [Never Walk Alone] «(·´¯`·.·

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: ·.·´¯`·)» Lonca N.W.A. [Never Walk Alone] «(·´¯`·.·

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Yok be Kadirim bizde söz namustur bıraktık dedik bir kere :) O charı bıraktığıma pişman oldum sadece çok hatırası var 48 lwlken Megaxmc ws fotoğrafları filan duruyor onları gördüm duygulandım charı devrettiğim çocukta tank kullanamıyorum dedi Meran'a geri getiricek karakteri takaslıycaz şifayla dursun öyle arada girerim sizin sohbetiniz hep şen :)
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
DnZgZms
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DnZgZms »

QMCERDEMQ yazdı:Yok be Kadirim bizde söz namustur bıraktık dedik bir kere :) O charı bıraktığıma pişman oldum sadece çok hatırası var 48 lwlken Megaxmc ws fotoğrafları filan duruyor onları gördüm duygulandım charı devrettiğim çocukta tank kullanamıyorum dedi Meran'a geri getiricek karakteri takaslıycaz şifayla dursun öyle arada girerim sizin sohbetiniz hep şen :)

ok by.
Resim

Resim

Resim

MiN BiRiYa Te KıR BeTe NaBeM ♥
Kullanıcı avatarı
DnZgZms
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DnZgZms »

QMCERDEMQ yazdı:Yok be Kadirim bizde söz namustur bıraktık dedik bir kere :) O charı bıraktığıma pişman oldum sadece çok hatırası var 48 lwlken Megaxmc ws fotoğrafları filan duruyor onları gördüm duygulandım charı devrettiğim çocukta tank kullanamıyorum dedi Meran'a geri getiricek karakteri takaslıycaz şifayla dursun öyle arada girerim sizin sohbetiniz hep şen :)
BİR GİTSEN ARTIK BURALARDAN KURTULSAK NASIL OLUR ? ;)
Resim

Resim

Resim

Neoldukigardass
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Neoldukigardass »

Allahın için terk ette şu sunucuyu bütün meran kurtulsun

ayrıca konunun sahibi respected forum üyesi diye torpil geçip yazımı silmeyin artizler ;)
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Oyun ortamını şuanlık muhabbet için kullanıyor zaten bizim tayfadakiler Erdem'im :) .Oyuna eskisi gibi giren yok.Gel senide arada görelim :) .

Konu altına kirlilik yaratıcak yorum yapan arkadaşlara forum kurallarını tekrarlanmanın bir faydası var sanırım.Konu ile alakasız bütün mesajlar , konu sahibi müracaat ettiği sürece silinebilir ;) .Boşuna , kendiniz gibi boş yorumlar yapıp ellerinizi yormayın.

İyi forumlar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Neoldukigardass
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Neoldukigardass »

ikvoyuncusu2008 yazdı:Oyun ortamını şuanlık muhabbet için kullanıyor zaten bizim tayfadakiler Erdem'im :) .Oyuna eskisi gibi giren yok.Gel senide arada görelim :) .

Konu altına kirlilik yaratıcak yorum yapan arkadaşlara forum kurallarını tekrarlanmanın bir faydası var sanırım.Konu ile alakasız bütün mesajlar , konu sahibi müracaat ettiği sürece silinebilir ;) .Boşuna , kendiniz gibi boş yorumlar yapıp ellerinizi yormayın.

İyi forumlar.

bas git la kamil kadir
Kullanıcı avatarı
DnZgZms
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DnZgZms »

çok artizsin kadir erdem sen bi git artık 50 defa veda konusu açtın . . ünal sende iyi ki bi forum yetkilisi oldun ;)
Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

Merhabalar,

Sinem kardeşimiz yaşamış olduğu özel sebeplerden ötürü loncamızdan ayrılmıştır. Kendisine geri kalan oyun hayatında başarılar dileriz.

Öte yandan Mahir kardeşimiz loncamıza dahil olmuştur. Kendisine ve loncamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

Bilginize sunar, iyi forumlar dileriz.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen Viceroy »

Mahir kardeşim için üzüldüm ama sinem için sevindim. ;)
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen burhanabi »

CuRe yazdı:Merhabalar,

Sinem kardeşimiz yaşamış olduğu özel sebeplerden ötürü loncamızdan ayrılmıştır. Kendisine geri kalan oyun hayatında başarılar dileriz.

Öte yandan Mahir kardeşimiz loncamıza dahil olmuştur. Kendisine ve loncamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

İyi forumlar.

"Birdaha burhanla muhattap olmayacaksın." Diyen bir lonca içersinde barınamazdı zaten ;)
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön