·.·´¯`·)» Lonca N.W.A. [Never Walk Alone] «(·´¯`·.·
Re: ·.·´¯`·)» Lonca N.W.A. [Never Walk Alone] «(·´¯`·.·
Yok be Kadirim bizde söz namustur bıraktık dedik bir kere
O charı bıraktığıma pişman oldum sadece çok hatırası var 48 lwlken Megaxmc ws fotoğrafları filan duruyor onları gördüm duygulandım charı devrettiğim çocukta tank kullanamıyorum dedi Meran'a geri getiricek karakteri takaslıycaz şifayla dursun öyle arada girerim sizin sohbetiniz hep şen 
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
QMCERDEMQ yazdı:Yok be Kadirim bizde söz namustur bıraktık dedik bir kereO charı bıraktığıma pişman oldum sadece çok hatırası var 48 lwlken Megaxmc ws fotoğrafları filan duruyor onları gördüm duygulandım charı devrettiğim çocukta tank kullanamıyorum dedi Meran'a geri getiricek karakteri takaslıycaz şifayla dursun öyle arada girerim sizin sohbetiniz hep şen
ok by.

MiN BiRiYa Te KıR BeTe NaBeM ♥
BİR GİTSEN ARTIK BURALARDAN KURTULSAK NASIL OLUR ?QMCERDEMQ yazdı:Yok be Kadirim bizde söz namustur bıraktık dedik bir kereO charı bıraktığıma pişman oldum sadece çok hatırası var 48 lwlken Megaxmc ws fotoğrafları filan duruyor onları gördüm duygulandım charı devrettiğim çocukta tank kullanamıyorum dedi Meran'a geri getiricek karakteri takaslıycaz şifayla dursun öyle arada girerim sizin sohbetiniz hep şen

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Allahın için terk ette şu sunucuyu bütün meran kurtulsunQMCERDEMQ yazdı:Yok be Kadirim bizde söz namustur bıraktık dedik bir kereO charı bıraktığıma pişman oldum sadece çok hatırası var 48 lwlken Megaxmc ws fotoğrafları filan duruyor onları gördüm duygulandım charı devrettiğim çocukta tank kullanamıyorum dedi Meran'a geri getiricek karakteri takaslıycaz şifayla dursun öyle arada girerim sizin sohbetiniz hep şen
ayrıca konunun sahibi respected forum üyesi diye torpil geçip yazımı silmeyin artizler
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Oyun ortamını şuanlık muhabbet için kullanıyor zaten bizim tayfadakiler Erdem'im
.Oyuna eskisi gibi giren yok.Gel senide arada görelim
.
Konu altına kirlilik yaratıcak yorum yapan arkadaşlara forum kurallarını tekrarlanmanın bir faydası var sanırım.Konu ile alakasız bütün mesajlar , konu sahibi müracaat ettiği sürece silinebilir
.Boşuna , kendiniz gibi boş yorumlar yapıp ellerinizi yormayın.
İyi forumlar.
Konu altına kirlilik yaratıcak yorum yapan arkadaşlara forum kurallarını tekrarlanmanın bir faydası var sanırım.Konu ile alakasız bütün mesajlar , konu sahibi müracaat ettiği sürece silinebilir
İyi forumlar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
ikvoyuncusu2008 yazdı:Oyun ortamını şuanlık muhabbet için kullanıyor zaten bizim tayfadakiler Erdem'im.Oyuna eskisi gibi giren yok.Gel senide arada görelim
.
Konu altına kirlilik yaratıcak yorum yapan arkadaşlara forum kurallarını tekrarlanmanın bir faydası var sanırım.Konu ile alakasız bütün mesajlar , konu sahibi müracaat ettiği sürece silinebilir.Boşuna , kendiniz gibi boş yorumlar yapıp ellerinizi yormayın.
İyi forumlar.
bas git la kamil kadir
çok artizsin kadir erdem sen bi git artık 50 defa veda konusu açtın . . ünal sende iyi ki bi forum yetkilisi oldun

Merhabalar,
Sinem kardeşimiz yaşamış olduğu özel sebeplerden ötürü loncamızdan ayrılmıştır. Kendisine geri kalan oyun hayatında başarılar dileriz.
Öte yandan Mahir kardeşimiz loncamıza dahil olmuştur. Kendisine ve loncamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.
Bilginize sunar, iyi forumlar dileriz.
Sinem kardeşimiz yaşamış olduğu özel sebeplerden ötürü loncamızdan ayrılmıştır. Kendisine geri kalan oyun hayatında başarılar dileriz.
Öte yandan Mahir kardeşimiz loncamıza dahil olmuştur. Kendisine ve loncamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.
Bilginize sunar, iyi forumlar dileriz.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
Mahir kardeşim için üzüldüm ama sinem için sevindim.
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
CuRe yazdı:Merhabalar,
İyi forumlar.
"Birdaha burhanla muhattap olmayacaksın." Diyen bir lonca içersinde barınamazdı zaten
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg