Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Test Sonuçları
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Re: Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Test Sonuçları
Test sonuçları iyi güzelde 1 günde 3 yol 3 gbm x kesip hiç bir şey düşmeyince bu test sonuçlarına inanasım gelmiyor.

- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa

Bence bu artıcı süper oldu
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Kısmet diyelim geçelim, bende plus ve çemberlitaş etkileri olmasa " Madalya " bile düşmeyecek...mccaglar yazdı:
Bence bu artıcı süper olduBana düşmiodu bişey güncellemeden sonra düşmeye başladı gecen ayın 28 inde düşmüştü bu asalar
Kıyamet asandan 2 tane oldu ama olsun
İnşallah herkese böyle düşer
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
O değilde çantadaki para dikkatimi çekti;mccaglar yazdı:
Bence bu artıcı süper olduBana düşmiodu bişey güncellemeden sonra düşmeye başladı gecen ayın 28 inde düşmüştü bu asalar
Kıyamet asandan 2 tane oldu ama olsun
İnşallah herkese böyle düşer
96655656 :lol:
PASLIBIÇAK - xCENTERx

- berkay422
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
ARKADAŞLAR SİZE ACİL Bİ HABERİM VAR ExTERMİNATUS hırsızdır İronbreaker Hırsızdır ARKADAŞLAR BENİM HESABIMI ÇALDI BUNLAR SAKIN MUHATTAP OLMAYINIZ EĞER BİRİNİZ BİŞE DERSENİZ ExTERMİNATUS calındı Diyecektir Kesin Yalancının Tekidir
Bu arttırıcı işi külliyen yalan... arttırıcı geldikten sonra hep kutu yüklemiş arkadaşlarla kestik.. kaçıncı gaffar oldu artık sayamıyorum günde 2 defa girdiğimiz hatta 3 defa girdiğimiz bile oldu.. Adamlar 3-5 gaffarda üstünü diziyor.. Ben Sancak sunucusunda ilk kesen gruptayım ve o günden beri de kesiyorum bu nalet yaratığı.. Verdiği ise x3Hidroflorik Ceket ,x1Siyanür Pantolon He bir de unutmadan 1 tane de hidrojen verdi ama nasıl oldu ben bile hala şaşkınım.. Bu çember ilk geldiği günden beri gerek kutu gerekse plusla girdim. Sadece 2 sembol düştü..
Ya bu nasıl bir şans faktörüdür ki. yüzde 60 şansım fazla olmasına rağmen hala item ve sembol düşmüyor.. son zamanlarda reçete bile vermiyor. Bırakın siz arttırıcı işini boş bunlar..
oyunun genelinde başaralı olmayan bir arttıcıyı kim ne yapsın ?? ..
10 olsun 20 olsun bişey demicem yeter ya nerdeyse 100 e geldim..belki de geçtim.. Ha sorun yöneticilerde mi bilemem ama bu kadar saçma bir şans faktörü karşısında da artık isyan ediyorum!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Ya bu nasıl bir şans faktörüdür ki. yüzde 60 şansım fazla olmasına rağmen hala item ve sembol düşmüyor.. son zamanlarda reçete bile vermiyor. Bırakın siz arttırıcı işini boş bunlar..
oyunun genelinde başaralı olmayan bir arttıcıyı kim ne yapsın ?? ..
10 olsun 20 olsun bişey demicem yeter ya nerdeyse 100 e geldim..belki de geçtim.. Ha sorun yöneticilerde mi bilemem ama bu kadar saçma bir şans faktörü karşısında da artık isyan ediyorum!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
valla bende o kadar stu gbmx yol kestim hep boş hep boş 1 galata 1 köşk 1de cehennem eldiven düştü studan artık isyannnnnn ediyorum yeter artık bunaldım ya oyunu oynamak sıkıcı geldi ne yapak üretimlemi üstümüzü dizelim nerdeee 1 maden 15 20 dk sürüyor çıkması helede 3. saf maden günde 1 tane zor çekiyoruz birde artırıcıymış şuymuş buymuş çember kutu varda ne oldu eskisinden varkı yok aynı sadece 6 tane eldiveni olan adama 7. eldiveni veriyor artırıcı buna çare bulun bende 1 tane bile yokken 1 adamda aynısından 6 7 tane var stok yapıyor haksızlık haksızlık buna bir çare çare diyoruzzzz... Extraxangrocq MiMxSanSeJa
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
A benim saf oyuncularım
herkez aldı bu artırıcyı ben 3 ay önce bıraktm oyunu takip ediyorum herkezin şansı aynı oluyor yine
bu akıllılarda sizi kandırıyor bırakın artık bu işleri beeeeeee pehhh sömürle sömürüle mahfoldunuz 
Buqrahan yazdı:
Biz madalyaya şükrediyoruz...
Plusum ve Çemberlitaş Etkileri olmasa onu bile alamıcaz!
" MADALYA Kazandınız. "
+1
kenan76 yazdı:Gm NedeN Bu Sans Bende yok ? Gİr Çarlarımda Hiç Ayakkabı yok ? Yeni Zırh Tek Şifamda Var Onuda Başkası Düşürdü Yeme Bizi
Odakı nekı gunde 3 kes sutuart efendı atıyorum ve gunluk 1000 akce harcayan kısıyım kutusundan pulusundan herbısey var ama daha bana kosk madolyonu bıle cıkmadı
MUMYAxINSAN
TILSIM