Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Test Sonuçları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Re: Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Test Sonuçları

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

Test sonuçları iyi güzelde 1 günde 3 yol 3 gbm x kesip hiç bir şey düşmeyince bu test sonuçlarına inanasım gelmiyor.
Resim

Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

Resim

Bence bu artıcı süper oldu :D Bana düşmiodu bişey güncellemeden sonra düşmeye başladı gecen ayın 28 inde düşmüştü bu asalar :) Kıyamet asandan 2 tane oldu ama olsun :) İnşallah herkese böyle düşer :)
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

mccaglar yazdı:Resim

Bence bu artıcı süper oldu :D Bana düşmiodu bişey güncellemeden sonra düşmeye başladı gecen ayın 28 inde düşmüştü bu asalar :) Kıyamet asandan 2 tane oldu ama olsun :) İnşallah herkese böyle düşer :)
Kısmet diyelim geçelim, bende plus ve çemberlitaş etkileri olmasa " Madalya " bile düşmeyecek...

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen YusufATMACA »

mccaglar yazdı:Resim

O değilde çantadaki para dikkatimi çekti;

96655656 :lol:
PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
berkay422
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen berkay422 »

ARKADAŞLAR SİZE ACİL Bİ HABERİM VAR ExTERMİNATUS hırsızdır İronbreaker Hırsızdır ARKADAŞLAR BENİM HESABIMI ÇALDI BUNLAR SAKIN MUHATTAP OLMAYINIZ EĞER BİRİNİZ BİŞE DERSENİZ ExTERMİNATUS calındı Diyecektir Kesin Yalancının Tekidir
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daimon »

Bu arttırıcı işi külliyen yalan... arttırıcı geldikten sonra hep kutu yüklemiş arkadaşlarla kestik.. kaçıncı gaffar oldu artık sayamıyorum günde 2 defa girdiğimiz hatta 3 defa girdiğimiz bile oldu.. Adamlar 3-5 gaffarda üstünü diziyor.. Ben Sancak sunucusunda ilk kesen gruptayım ve o günden beri de kesiyorum bu nalet yaratığı.. Verdiği ise x3Hidroflorik Ceket ,x1Siyanür Pantolon He bir de unutmadan 1 tane de hidrojen verdi ama nasıl oldu ben bile hala şaşkınım.. Bu çember ilk geldiği günden beri gerek kutu gerekse plusla girdim. Sadece 2 sembol düştü..
Ya bu nasıl bir şans faktörüdür ki. yüzde 60 şansım fazla olmasına rağmen hala item ve sembol düşmüyor.. son zamanlarda reçete bile vermiyor. Bırakın siz arttırıcı işini boş bunlar..

oyunun genelinde başaralı olmayan bir arttıcıyı kim ne yapsın ?? ..
10 olsun 20 olsun bişey demicem yeter ya nerdeyse 100 e geldim..belki de geçtim.. Ha sorun yöneticilerde mi bilemem ama bu kadar saçma bir şans faktörü karşısında da artık isyan ediyorum!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Extra
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Extra »

valla bende o kadar stu gbmx yol kestim hep boş hep boş 1 galata 1 köşk 1de cehennem eldiven düştü studan artık isyannnnnn ediyorum yeter artık bunaldım ya oyunu oynamak sıkıcı geldi ne yapak üretimlemi üstümüzü dizelim nerdeee 1 maden 15 20 dk sürüyor çıkması helede 3. saf maden günde 1 tane zor çekiyoruz birde artırıcıymış şuymuş buymuş çember kutu varda ne oldu eskisinden varkı yok aynı sadece 6 tane eldiveni olan adama 7. eldiveni veriyor artırıcı buna çare bulun bende 1 tane bile yokken 1 adamda aynısından 6 7 tane var stok yapıyor haksızlık haksızlık buna bir çare çare diyoruzzzz... Extraxangrocq MiMxSanSeJa
yeterartik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen yeterartik »

A benim saf oyuncularım :) herkez aldı bu artırıcyı ben 3 ay önce bıraktm oyunu takip ediyorum herkezin şansı aynı oluyor yine :P bu akıllılarda sizi kandırıyor bırakın artık bu işleri beeeeeee pehhh sömürle sömürüle mahfoldunuz :P
Kullanıcı avatarı
OrdeaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen OrdeaL »

Buqrahan yazdı:
Biz madalyaya şükrediyoruz...

Plusum ve Çemberlitaş Etkileri olmasa onu bile alamıcaz!

" MADALYA Kazandınız. "

+1 :D
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

kenan76 yazdı:Gm NedeN Bu Sans Bende yok ? Gİr Çarlarımda Hiç Ayakkabı yok ? Yeni Zırh Tek Şifamda Var Onuda Başkası Düşürdü Yeme Bizi

Odakı nekı gunde 3 kes sutuart efendı atıyorum ve gunluk 1000 akce harcayan kısıyım kutusundan pulusundan herbısey var ama daha bana kosk madolyonu bıle cıkmadı

MUMYAxINSAN
TILSIM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön