Redstrom yazdı:Vallaha Sarıda Geçtim Memur Bey :lol: Kurtarmıyor Abla , İnan Zararına Satıyorum Hediye Olmasa İnan Verirdim Seni Düşünmekten Bütün Gece Gözüme Uyku Girmedi
puhahaha klasik beyaz(!) yalanlarmı
. . . daha temiz ve küfürsüz bir ikv için... sınırları aşmadan !!!
Accıkta Türklere has yalanlar.. Abi kız ayrılmadı ben bıraktım ya Hacım telefon sıfırlara kapalı, sadece şehiriçi aranabiliyor Askerde komutana bi çaktım 2.80 uzandı yere...
Askerde bana uzman çavuş kal dediler ben kalmadım... Şimdi seni arıyacaktım ben de, iyi ki aradın Abi bende mide hastalığı var, yoksa oruç tutmak isterim bende Geçen gün bir hatun düşürdüm abi, taş gibiydi -Hacı valla kontörüm yoktu, yoksa arayacaktım inan
Redstrom yazdı:Accıkta Türklere has yalanlar.. Abi kız ayrılmadı ben bıraktım ya Hacım telefon sıfırlara kapalı, sadece şehiriçi aranabiliyor Askerde komutana bi çaktım 2.80 uzandı yere...
Askerde bana uzman çavuş kal dediler ben kalmadım... Şimdi seni arıyacaktım ben de, iyi ki aradın Abi bende mide hastalığı var, yoksa oruç tutmak isterim bende Geçen gün bir hatun düşürdüm abi, taş gibiydi -Hacı valla kontörüm yoktu, yoksa arayacaktım inan
Abi fenev Türkiye Kupasını almış ..Oha o kadar da demedik len :twisted: :twisted: