1.Lonca üyelerimiz , İKV ' nin oyun ve forum kuralarına mutlaka uymalıdırlar.
2.Yaptığımız şeyin oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
*-* YÖNETİM *-*
YiğitlerALP[Lonca Kurucusu ve Başkanı][Alpaslan]
YiğitlerNASİHAT[Lonca Kurucu ve Başkanı][Fatih]
YiğitlerFERDİ[Görev Komutanı][Ferdi]
YiğitlerRESCUER[Yönetim][Yasin]
YiğitlerÇIKIKÇI[Yönetim][Ali]
YiğitlerBARIŞ[Savaş Komutanı][Barış]
YiğitlerÖLMEZ[Web Site Sorumlusu ve Forum Sözcüsü][Yiğit]
Sanctuary yazdı:Amacın Gayen Nedir Arkadaşım 2 kez alıntı yaparak kutlamada bulunmuşunda sağol var ol da amaç gaye nedir ??
Senin Gibi Varlığı ALLAH'a Havale Ediyorum Konuyu Tartışmaya Çevirmiyeceğim Bu Güzel Konu Senin Yüzünden Kapanmasın :evil:
Doylaion yazdı:Fazla Söz Kalabalığı felan etmicem Pek sevilen birisi değilim anlaşılan loncanın adının kirlenmemesi ve tartışma nın büyüyüp sayfanın kapanmaması adına ;
Şu saat itibari ile loncadan ayrılmış bulunmaktayım bilginize ...
Emre'cim Ali'm , belli ki pek sevişmiyorsunuz , işlerimin yoğunluğundan ancak şu an foruma bakabildim ki gördüklerim beni bi hayli şaşırttı.
Emre kardeşim , iyi dileklerin için teşekkürler.
Ve Ali'm ; Ali'm bu loncadan , benden izinsiz kimse ayrılamaz bunu bildiğini sanıyordum.
Hele bi msn e gel de şu işi bi konuşalım.
Sanctuary yazdı:Amacın Gayen Nedir Arkadaşım 2 kez alıntı yaparak kutlamada bulunmuşunda sağol var ol da amaç gaye nedir ??
Senin Gibi Varlığı ALLAH'a Havale Ediyorum Konuyu Tartışmaya Çevirmiyeceğim Bu Güzel Konu Senin Yüzünden Kapanmasın :evil:
Doylaion yazdı:Fazla Söz Kalabalığı felan etmicem Pek sevilen birisi değilim anlaşılan loncanın adının kirlenmemesi ve tartışma nın büyüyüp sayfanın kapanmaması adına ;
Şu saat itibari ile loncadan ayrılmış bulunmaktayım bilginize ...
Emre'cim Ali'm , belli ki pek sevişmiyorsunuz , işlerimin yoğunluğundan ancak şu an foruma bakabildim ki gördüklerim beni bi hayli şaşırttı.
Emre kardeşim , iyi dileklerin için teşekkürler.
Ve Ali'm ; Ali'm bu loncadan , benden izinsiz kimse ayrılamaz bunu bildiğini sanıyordum.
Hele bi msn e gel de şu işi bi konuşalım.
Kurtlarxjunior yazdı:Vallahi Yasinle 2 kişilik Grubu oluşturdupumuzda Aklıma dahi gelmedi bu plan projenini bu kadar büyüyeceği Alp Abi sağolsun Maşallahı var kadronun..
Şu an sınavlarım nedeniyle pek ilgilenemiyorum ama inş En kısa zamanda bende Aranızda olucam ama nasip kısmet bakalım ama bu kadro iyi iş yapar demedi demeyin
Ali'm öncelikle sağol , varol.
Yalnız bu benim değil , hepimiin istediği bir şeydi ve az ya da çok hepimizin , tüm kadronun emeği var bunda.
Şu sıavlar bi bitse de artık bi toplansak Ali'm , telefona zorla çağrıttırmayın kendinizi
RuTkaYx yazdı:Vay vay vay ki ne vay Loncaya gel Loncaya vuhu gözlerim yaşardı Alp dayı. Ne bu yahu, nasıl bir dönüştür bu ki başım döndü
Alp abicim ve tüm Yiğitler Loncası ( Asım'ı atarsak aradan ) kuruluşunuz tüm Tılsım'a hayırlı olur inşallah..
Saygılarımla.
Emre'cim ; Öncelikle iyi dileklerin ve aragazların için gönülden teşekkürler yegenim.
Valla bi anda oluverdi , inşallah devamı da gelicek
ParDusxTirYaKix yazdı:Loncanız Tüm Tılsıma Hayırlı Uğurlu Olsun..
Kadroya Bakılırsa Şu Anda Bile Loncanın İyi Yerlerde Olduğunun Kanıtı..
Eyvallah kardeşim sağol.İnşallah küçük ya da büyük işler başarma yolunda ilerliyeceğiz , aheste aheste...
Azrailll yazdı:
Kenan kardeşim çok sağol.
PARD10 yazdı:
Azrailll yazdı:
Berke'cim hazır ol , bombaları patlatıcaz Allah'ın izniyle , sağolasın kardeşim...
ZorcocuK yazdı:Selamun Aleykum Cümleten Kolay Gelsin..Alp Paşam Loncanız Hayırlı Ugurlu Olsun Geç Oldu Ama İdare Edin Biliyorsun Pek Foruma Bakmıyoruz İnşallah Yolunuz Ve Bahtınız Açık Olur Bu Yolda Herşey Gönlünüzce Olması Dilegiyle Hayırlı Cumalar.. Selametle Kalın...
Aleyküm selam paşam.Geç olsun temiz olsun paşam , sayfamızı ziyaret etmen bile kafidir.
İyi dileklerin için minnettarım.
izhar yazdı:selamun aleykum yenı loncanız hayırlı olsun
alp we fatıh gıbı dostlarımı burda görmek guzel
inş daımı olursunuz
herşey gönlunuzce olsun
Aleyküm selam dostum.iyi dileklerin için gönülden teşekkürler.
IIxDyNaCxII yazdı:Loncanız Tüm Tılsıma Hayırlı Olsun.
Örnek bi Lonca olmanız dileğiyle
Emre'cim dileklerin için candan teşekkürler.
İnşallah biz de örnek bi lonca olabiliriz.
Yolumuza ona gire çizeceğimizi tüm Tılsım unutmasın.
Biz burada sevişmeden uyumayalım. Milli olmadan ölmeyelim diyoruz. Bakın atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Alp'in loncasından hayır gelmez ben size söyleyeyim.
Alp, eline şapayım Lan uzun uzun konuşuyoruz o kadar lonca ismi söyledim beğenmedin de gittin Yiğitleri mi beğendin. Yazıklar olsun. Semihanın Göğüs Dekoltesi loncasını kurucaktık
Sizi Hürrem Sultan ile başbaşa bırakıyorum. Umarım çok şehzade doğurtturursunuz Şehzadelerin adını sırasıyla Ogün1, Ogün2, Ogün3 koyarsınız. Bu arada bir dizi film çekimine girdim. Dizinin adı Muhteşem Ogün.
Kalitesiz ve yanınıza yakışmayanların olmadığı bir lonca olmuş.
Umarım bu şekilde devam eder, ekleyeceğeniz arkadaşlarınızda en az sizin kadar değerli olur.
Allah başarılarınızın devamını getirsin.
CelalYILMAZ yazdı:Kalitesiz ve yanınıza yakışmayanların olmadığı bir lonca olmuş.
Umarım bu şekilde devam eder, ekleyeceğeniz arkadaşlarınızda en az sizin kadar değerli olur.
Allah başarılarınızın devamını getirsin.
şimdiden ezikler bulaştı alp loncana bide ezik lonca sayısı 4 3 deqil