Domestos yazdı:ne çok derdimiz varmış.Aslında yönetim ve oyuncular arasında belirli günlerde en azından ayda bir toplantı yapılsa hiç te kötü olmaz.Hem derdimizi sıcağı sıcağına anlatırız hemde cevap almakta sıkıntı olmaz bizim için.Yönetimde işini biriktirmemiş olur.Haksızmıyım???
Eh boyLe bi konuyu acan sen oLduqun icinde sozcu sen oLursun artik SacmaLamayin ne sohbet kanaLi ne topLantisi ? 2 - 3 Gm hangi birinizi dinLiycek? Kime cevap vericek ? BoyLe bi organizasyonu yapmaya kaLksaLar sadece 3 - 4 gun soruLari dinLemekLe qecer ( Hic Oyundan Cikmadan ) bunun bi kac katı gun de cevap vermeyLe qecer .. Sonuc mu ? Hiç
Domestos yazdı:konuyu yanlışlıkla bitmeden gönderdim.Durum şöyle diyorum ki yönetimden beklentilerimizi yazıp fikir oluşturalım belki sesimizi duyan birileri olurda ikv süper marionun az gelişmiş hali olmaktan çıkar.bizim aklımıza gelenler şöyle.
1-MERANA KASA KOYULSUN
2-MERANA İŞPORTA KONULSUN
3-KASAYA ŞİFRE İLE GİRELİM(CAR ÇALINSADA HIRSIZLAR KASAYA GİREMESİNLER)
4-KABA MODA GEÇER GİBİ KLAN MODUNA GEÇELİM HERKES HERYERDE BİRBİRİNİ KESMESİN.
5-KADİMDE ÖLÜNCE KADİMDEKİ ÖRSTE DOĞALIM.
6-ARKADAŞ LİSTESİ VE ÇANTALAR GENİŞLETİLSİN.
7-GÖRSEL EFEKTLER EKLENSİN KARAMSARLIKTAN ÇIKALIM.
8-KASAYA NAKİT PARA KOYABİLELİM.
9-MADENLER ÇOĞALTILSIN.
10-BİR SEFERLİKTE OLSA ÜRETİM VE TOPLAMA PUANLARI SIFIRLANSIN.
emre3326 yazdı:
super marıo benzetmen oynadıgın oyunu asagıladıgın anlamına gelıor.Oyuncular haklarınn yenıldıgını dusundugunde emege saygı dıor hep.Gm lerın dılınden sana emege saygı dıorum bende.Gelelım beklentılerıne meranda deılde domuzda kasa olabılır kabaya gecer gıbı klana gırsen rutben nası artacak.madenler cogalsın demıssın maden oyuncuya uretım ıcın yarar yada satarsın.Yenı madenlerın gelmesı yenı recetelerın gelmesı anlamına gelır yanı sımdıye kadar uretılenlerı cope at mı dıorsun okadar emek nolcak ozmn.Çarına sahıp cıkmak senn elınde baskasına sıfre wermezsen weya kolay yoldan kazanc saglamak gıbı bı dusunceye sahıp olmassan carın calınmaz(su sıteye gırrsen sana gozluk gelecek yada Gm lerın kulladıgı zırhtan gelır gıbı)sen hesabına sahıp cıkmassan Gm ler ne yapabılırkı.
Ben burda sadece eksik gördüğüm şeyleri sıraladım hepsini uygulayın diyecek kadar küstah değilim.İlgi gösterenler saygı çerçevesinde cevapladılar.Eleştiride olacaktır diye düşünmüştüm zaten.Ben seni tanımıyorum mesela birazdaha saygılı konuşabilirsin.Evet herkes kendi carından sorumludur.Ben zaten göz göre göre çaldırdım o yüzden pekte üzülmedim doğrusu.Gözlerimin önünde yok oldu.Süper mario ya benzetmemin nedenide efektlerin olmaması.çok düz ve sabit akıyo oyun.biraz efekt eklense daha fazla dikkat çeker diye düşünmüştüm.ben oynadığım oyunu aşağılamıyorum burda yapmak istediğim tek şey gelişmesi ve oyunu daha zevkli hale getirmek için gerek duyduğumuz şeyleri dile getirmekti.3 yıldır oynuyorum ben bu oyunu şimdiye kadar bırakmadıysam bundan sonrada bırakmam böyle kalsada kalmasada sorun değil.önemli olan dostluklar arkadaşlıklardır.
Domestos, 2 çeşit eleştiri var biliyorsun birisi yapıcı eleştiri bir diğeri de yıpratıcı eleştiri.
Her insanın zaman geçirdiği mekan ve ortamın güzelliğini isteme hakkı vardır. Bizim durumumuzda da oyunun gelişmesini ve güzelleşmesini de biz oyuncular olarak istiyoruz.
İçimizden senin gibi bazı yapıcı eleştirileri, önerileri olanlar olacağı gibi 2. başlık altında kendini sadece ortaya atmak için konuşanlar da olacaktır muhakkak. Sen bildiğin yoldan dönme daha iyisini yapamayan doğal olarak kıskanacaktır.
Hırsızlıkları önleyecek önerilere pervasızca kim neden karşı çıkar o da ayrı bir tartışma konusu.
İkv oyuncularının büyük kısmı hırsızlık mağdurudur. Evet belki kişinin hesap güvenliği kendisinden sorulur vs. belirli kemikleşmiş bir görüş vardır ama kullanıcıların hesabı en yüksek koruma seviyesinde tutacakları metaryeli sağlamak da eminim yöneticilerin yapmaktan kaçınmayacakları bir sorumluluktur.
Zamanın şartlarında yapılmadı diye biz hiç öneride bulunmayacak değiliz. Zaten yönetimin de dediği gibi İstanbul Kıyamet vakti gelişmekte olan bir oyun. Oyunumuzun gelişmesinde en azından fikir bazında bizde pay sahibi olacağız.
Ha şimdi belki diyeceksin bunları bana mı söylüyorsun ben zaten ha bire bunu anlatmaya çalışıyorum diye...
"Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla"
Sevgilerle...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Bu Söyleyeceklerimi Size Kısıtlı Olarak Söyledigimi Sanmayın.
Yönetim Tüm Yenilikleri Yapar Fakat Ayak Uydurmayı Bize Bırakır.Uyduramayanlarda Yönetime Kin Tutar.
Bu yazdıklarımdan Sonra Bana Kızmış Olabilirsin Haklısın :? Üzgünüm Domestos.
Söyliyecek söz bulamıyorum işte bu kadar net anlatılabilirdi.Konuyu biz oyuncuların gördüğü yaşadığı sıkıntıları paylaşmak ve sesimizi duyurmak amacıyla açmıştım aslında ama görüyosunuz ki nerelere kadar uzandı.Ben artık anlayan anladı demek istiyorum.Yanımda olduğun için teşekkürler CEMAL.
Rica ederim azîzim, bizler belki programlama dillerini bilmiyoruz belki oyunu geliştirmek için soponsor olabilecek güçte değiliz hatta belki kimilerine göre aleladele birer oyuncuyuz. Ancak en azından düşünsel olarak bile yapacağımız öneriler mantık çerçevesinde değerlendirildiğinde bu oyuna oyuncu sıfatımızla dahi büyük yararlarımız olacaktır.
Sırf bu yüzden bile bu konuya oyuncuların gelip yorum bırakmaları kendi görüşlerini yazmalarını umut ederim.
Tabi buradan yönetime bir başka ricam da ; Bu tür konuları gördükleri zaman sadece okuyup yada sadece haksız eleştirilere maruz kaldıkları zaman cevap vermeleri değil, aynı zamanda böyle konularda en azından kendi görüşlerini yada bunların içinden uygulanabilecek veya zaten uygulamaya almış oldukları önerileri buradan bizlerle kısa öz bir şekilde en azından paylaşmaları görüş belirtmeleridir.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Bence Alışveriş açarkende 4 haneli bir şifre olsa hiç fena olmaz
Alışverişi açarken madeni bölme ekranı gibi bir ekran gelebilir ve oraya
4 haneli şifremizi yazabiliriz şifremizde **** olarak görünürse çalınmalara karşı
Büyük bi önlem olur Yani ne paramıza ne itemimizi alabilirler charıda silmek için böyle bi
Ekran gelebilir oda 8 Haneli bir şifre ile karşımıza çıkabilir ******* bu şekilde görünücektir
Tabiki
Kasaya Nakit para koyma fikri mükemmel bence ama işportaya gerek yok 1 işporta yeterli ölünce dogma olayı da değiştirilirse yakın mesafe olursa güzel olur Ama en önemlisi yeraltına banka şart.