Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

bilgi için sagol ama başka bir konudada bir arkadaş fuarda ahmet abiyle konuştum bu bölgelerden sonra hidra gelcekmiş diyodu ocak ayının sonunda bölgeler sonrada hidra gelecek demiş ya yönetimdekiler herkeze başa bişey demiş yada bi karşıklık var :D
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
estelann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen estelann »

sana ne kadar teşekkkür etsek azdır bu değerli bilgileri bizlerle paylaştığın için ALLAH razı olsun ALLAH ne muradın varsa versin arkadaşım

teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

[DEV] Leride qöRmüş oLduk :lol: Diğer Sene inŞaLLah CanLı oLarak qöRüceZ 8-)

İyi forumlar..
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Arasdagli »

isteyen facebook,'ta bakabilir. bu fotoğraflar ve daha fazlası facebook'ta var.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

ben de fuara gittim. ama hidra eklentisi daha sonra olacak diye duyduğumu hatırlıyorum. hidralar bu migrat ve sığınaklardan sonra olacak. hidralar daha erken gelecek olsa ilk hidraların videolarını hazırlarlardı öyle değil mi?
ya da hidralar migrat-sığınaklar bölgeleri içersinde de olabilir.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
arjin27
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen arjin27 »

Güzel..
Adı: Kemelxxx
Sınıfı: Şifacı
Sunucu: Meran
Seviye: 48

Resim
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Savas yazdı:Arkadaşım bana zıt gitme konuma yazı yazma ne yüzsün insansın sen benim konuma yazı yazmanı istemiyorum.

Ben bu fotoğrafları Facebook hesabı olmayanlar veya ulaşamayanlar için koyuyorum

İyi Eğlenceler....
sen ne artis adamsınya. Uygunsuz içerik silinmiştir.. senin konundan alıntı mı yaptımda mesaj yazdım. niye her konuma sazan gibi atlıyon. ayrıca sanamı kalmış face de hesabı olmayanlar yada ulaşamayanalar için fotoğraf koymak. face de hesabı olmayanmı kaldı artık. sanırım senin derdin prim şan löhret yapmak. vaybe helal olsun be iyi ki koydun be yoksa biz nasıl görcektik bu fotoları helal olsun be iyiki varsınbe. sen bunları istiyon sanırım.

ResimResimResim
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Savas yazdı:Ben oyuncularımıza hizmet ediyorum seni ne alakadar eder kardeşim bak yüzsüz kardeşim benim konularıma mesaj yazma bu kadarını anlayacak kadar zekan vardır herhalde he ne dersin ?

İyi Eğlenceler.....
benim zekamı sorgulamak sana düşmez bu bir. bana yüzsüz diye hakaret edemessin bu iki. senin kardeşim değilim bu üç. ben 36 yaşındayım bu dört. izmir bornovada'yım bu beş. anladın sen onu kapiş.

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
burgazli39
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen burgazli39 »

Savas yazdı:Merhaba;
Fuara katılımda bulunan biri olarak bir nebzede olsa aklınızdaki soru işaretlerine cevap bulmaya çalışayım.
Sığınaklar ve Miğrat...

Evet bu 2 yeni bölgeye 6 Kişilik grubumuzla girebileceğiz arkadaşlar.Er Meydanı gibi kod yazılarak girilecek ancak süreli yada dolu olmayacak İstediğimiz zaman girebileceğiz.Girenler arasında max 5 lvl fark olabilecek her seviyeye uygun olacak.Buraların içi normal yaratıklardan çok daha güçlü Yaratık ve BOSS (paton)larla dolu.Boss yaratıkları kestiğimiz zaman Şaheser Silah ve Zırh Düşme ihtimali olacak.Büyücü-Şifacı ve Yeni Savaşçı Zırhları 49 Seviye ve Latif,Ecel Getiren,Ashab-ı Kehf,Ejder Asa düşme ihtimali olacak.
Eee bu kadar hediye düşebileceğine göre onları kesmek kolay olmasa gerek dimi
Yeni bölgelere daha zaman var ancak bu bölgelerden önce Hidra Eklentisi Gelecek Hidra Eklentisi Büyük İhtimalle Ocak Ayı İçerisinde Gelmiş olacak.
Yardımcı Olabildiysem Ne mutlu bana
İyi Eğlenceler...
,

Kardeşim sen GM'ler ile konuşmamışsın sanırım söylediklerine göre Hidra eklentisi 1 sene içerisinde gelmeyecek dendi o kadar insanın önünde sen nerden çıkardın geleceğini ve ecel falanda düşmeyecek o BOSS yaratıklardan bunuda kendin uydurdn sanırım ... iyi forumlar ...

Eminönü >>>>> Radyasyonlu
ResimResim

HeLLsAnGeL-Ehlidirayet
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

o zaman yaratıklardan düşecekse yeni silahlar üretmenin ne anlamı kaldı. millet 1 m para verip reçetesini aldı. malzemeleri zaten dünya para tutuyor. e ben delimiyim o zaman o kadar para harcayıp silah üreteyim gece gündüz kasarım olda elbet düşer banada silah demi ama ? burda bi tezat var bence.

ResimResimResim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön