Kuklacı 'nın eskileri.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Faust
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: Kuklacı 'nın eskileri.

Mesaj gönderen Faust »

Harika Konu ya Eskileri Görmek Güzel :P

:arrow: Faust
Kullanıcı avatarı
MusicCcreatoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MusicCcreatoR »

Woooooooooo Woooooooo Woooooooo gibisi yoktu :mrgreen:
***cCc***
crazybosnali
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen crazybosnali »

ister istemez insanın aklına eski günler geliyor. bankanın önünde duran adama tanımasak bile kardeş 1 dk aktarım yapabilirmiyiz dediğimiz yıllar.ktük yaran reçetesi için bütün geceyi canavar kesmekle uğraşılan yıllar.
çok güzeldi çok.
crazybosnali-citybosnali
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

romantiqqserseri yazdı:
imzana lider olanı almak zorundamıydın :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
CilginBiberoN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Lonca ÇINAR

Mesaj gönderen CilginBiberoN »

Merhaba arkadaşlar :=)
İyi forumlar iyi eğlenceler...

Bu cümle cidden beni düşündürdü, ben cidden birilerine denk gelirim de otururuz bir köşeye muhabbet ederiz diye çok dolaştım o koridorlarda :=)
delikanliyiz yazdı:Ne günlerdi bee harbiden insan özlüyo ya ful meteor çarşı set dizebilmek için labirentin derinliklerinde sabahlardık bazen gecenin bi vakti labirentin en diplerinde biriyle rastlayıp muhabbet ederek item kasmak gibisi yoktu en azından insanın canı sıkılmıyodu :)
Bakın kimler var burada :=)
Selam olsun dostum Sertan'a :=)
Kendini göremesek de cümlelerini okumak sevindirdi beni. Ama bir yandan da başka sunucuda olman düşündürdü :(
Ata geçenlerde oyundaydı garip bir isim ile, Lodos klanında ve yine kel :=P
Derya ile halen yan yanayız:=)
Erkan ve Tuncay yoklar... hani derler ya buhar oldu uçtular :=) Kimse sevmesede ben onları severdim enerjileri harikaydı, çabuk sinirleniyorlardı :=P
Tekrar görüşmek dileği ile dostum. Kendine dikkat ediyorsun ;)
Sirtan yazdı:Slmlar herkese...
Bende Syntax
Konuya bütün olarak göz gezdirdimde bazı nickleri hatırıyorum bazıları ise tanıdık geliyor.
Uzun süre Kuklacı'da oynadım. 3 ay kadar yöneticilik yaptım. Bende sıkılıp bırakanlardanım. Şimdilerde ise yeniden başladım ama Meran sunucusunda.

Adettendir yazayım bende hatırladığım isimleri. Yalnız tam doğru yazamayabilirm nickleri ama tanıyanlar bilir :)

Cedata (Ata Keldi diye dala geçerdik :D )
CılgınBiberon (Erhan benden sonra yöneticiliği devralmıştı :D :)
Uykusuz (Derya, Erhanın yanından ayrılmazdı :D )
Zombi - AsiveMavi (Serkan)
Darkangel - Lordedric (Bu ikisi bizim bildiğimiz ilk çiftiydi Kuklacının)
tncyxteam - ekoxteam (Bu arkadaşlar kuzendi galiba ama aramız pek iyi değildi)

Tabi herkesin ismi aklımza bir anda gelmiyor. Genelde herkes kendi arkadaş grubunu hatırlıyor. Bu da gayet normal. Nicklerini hatırlayamadığım arkadaşlardan şimdiden özür dilerim...
Emir seni oyuna yada başka birine/bir şeye küsüp bütün eşyalarını dağıtmaya başladığında ( bu arada karakter cami merdivenleri de bankaya bakan kısmında çıplak bir şekilde :mrgreen: ) geri dönmen için ikna çabalarım hiç unutmayacağım :=)
EmiRxKaaN yazdı:HEPSİNİ OKURSANIZ SEVİNİRİM

Selam burda unutulan isimler var bu sunucunun en eskilerini sayarsak BeBehim ilk başa sonra beni yazmanız gerekirdi diye düşünüyorum Ben EmiRxKaaN sonra Didem - Üzgün sonra xteamlar diye
..........diye sıralasak daha iyi olurdu BuraKxKaaN unutmamak lazım ......
extacyy eyytt hatırlarım burada yazanların birçoğunu hatırlıyorm ,xelyx,Ironman ,xteamler,Uasman ,Azarcini ,Çılgınbiberon , QERNESTQ ve daha aklıma gelmeyen niceleri malesef yaşanmış güzel günlerden hatırladığım bazı kişiler...
Çok isterdim senin ile o zamanlarda OkO yapmayı ama lanet olsun içimde ki insan sevgisine ki ben oyunun asıl mantığı olan OkO yu hiç sevmem. Halen de sevmiyorum :=)
delikanliyiz yazdı:extacyy eyytt hatırlarım burada yazanların birçoğunu hatırlıyorm :) üzgün,xelyx,BeBehiM , Ironman ,xteamler,Uasman ,Azarcini ,Çılgınbiberon , QERNESTQ ve daha aklıma gelmeyen niceleri malesef yaşanmış güzel günlerden hatırladığım bazı kişiler...

delikanlıyız/ronaldinhokan/Sarılarınsülo/xXKıLıÇUsTaSıXx/Sarılarınpert
Teşekkür ederim, :roll:
xWAVEx yazdı:Priveta
Hayhitler
Bodrumluçapkın
Kötürüya
KankaXUAsman (Asuman diye dalga geçerdim ne sinir olurdurdu :D )
Mrdz / ÇılgınBiBeRoN ( Adam gibi adamdır ikiside )
Heee bu arada ben aynı karakterim ile halen Kuklacı sokaklarındayım :=)
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

Faex Herzaman Burada!
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

CilginBiberoN yazdı:
Merhaba arkadaşlar :=)
İyi forumlar iyi eğlenceler...

Bu cümle cidden beni düşündürdü, ben cidden birilerine denk gelirim de otururuz bir köşeye muhabbet ederiz diye çok dolaştım o koridorlarda :=)
delikanliyiz yazdı:Ne günlerdi bee harbiden insan özlüyo ya ful meteor çarşı set dizebilmek için labirentin derinliklerinde sabahlardık bazen gecenin bi vakti labirentin en diplerinde biriyle rastlayıp muhabbet ederek item kasmak gibisi yoktu en azından insanın canı sıkılmıyodu :)
delikanliyiz yazdı:extacyy eyytt hatırlarım burada yazanların birçoğunu hatırlıyorm :) üzgün,xelyx,BeBehiM , Ironman ,xteamler,Uasman ,Azarcini ,Çılgınbiberon , QERNESTQ ve daha aklıma gelmeyen niceleri malesef yaşanmış güzel günlerden hatırladığım bazı kişiler...

delikanlıyız/ronaldinhokan/Sarılarınsülo/xXKıLıÇUsTaSıXx/Sarılarınpert
Teşekkür ederim, :roll:

Asıl ben teşekkür ederim Erhan abi . Zamanında oyuna ilk başladığımda hiç bişey bilmiyodum ve senin beni kastığını hatırlıyorum :) Biz bu oyunun her dönemini gördük her dönemini yaşadık ve belli bişeyler kattık. Hele en güzel dönemi ilk başları apayrı bi yerde benim için.Handan hanımla İsmet bey mısır çarşısının yanındaki ağaçlık alandaydı. Lodos muhafızları arz muhafızları saldırmıyodu. İstediğimizde istediğimiz klana girebiliyoduk :) Arz olup Muhafızların dalmadığı lodos kalesini basmak gibi saçmalıklarıda yaptık zaman zaman :) Tepegöz görevleri amplikatör elmasları taşkanat derileri bütün güzellikleri yaşadık. Malesef oyuna en başından beri emek veren arkadaşların diğerlerinden ayırt edici bi gücü özelliği olmadı hiç bi zaman. Ve zaten 2 yıldır oynamıyorum karakterlerimide dağıttım. Ancak böyle forumdan takip edeceğim. Selametle :)
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Kullanıcı avatarı
romantiqqserseri
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen romantiqqserseri »

Ispanak yazdı:Eskilerden bir hatıra ;)

EKRAN_09-10-07_17.20.41.JPG
Resim
http://www.imagebam.com/image/d40ff1194321331

EKRAN_12-24-07_18.50.34.JPG
Resim
http://www.imagebam.com/image/21cefa194321368
Sana harbiden helal olsun :P Az kesmemissin beni zamaninda :D

Eskileri hatirlamak güzel gerçekten. Çok başka günlerdi, bende bağımlılık yapan ilk oyundur ikv :)
  • "Korkarak yaşarsan,
    Hayatı sadece seyredersin"

-Romantiqqserseri

Resim
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

xWAVEx yazdı:Priveta
Hayhitler
Bodrumluçapkın
Kötürüya
KankaXUAsman (Asuman diye dalga geçerdim ne sinir olurdurdu :D )
Mrdz / ÇılgınBiBeRoN ( Adam gibi adamdır ikiside )

Hatırlamak ve hatırlatmak güzeldir . Tşk ederim . Şöyle eski zamanları düşünüyorumda aklıma ilk gelenler kimler bakalım :)

CANO , XxXŞiRiNXxX , GÜLÜM , ARES , alabanda , delimümin , kankaxuasman , woooo , waters , akreps , cixim , lanetliHATUN , Akdenizli , hayhitler , lynxxx , hüseyinfred , evronos , yenilmez , pitbull , pluto , suzy , coolcat, magıcrayn , raptie , wildone, eko tncy ikilisi , azarcini ( lodos ordusu kuruldugunda generaldı ordan aklımda kaldı ) , risky , zıplayanpırasa :) v.s v.s kimisini tanırım kimisini tanımam( sadece nik olarak hatırlarım ) hatta kavga ettiklerimde var içlerinde ama hepsi bu sunucunun geçmişinde var olmuş hafızamın bir köşesinde kalmış insanlar . Bide yılan + meteor palamı ürettirdigim biri vardı pala hala duruoda üreteni çıkaramadım şimdi güzel bi niki vardı :)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
romantiqqserseri
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen romantiqqserseri »

Hatırlanmaya değer günlerdi. Keşke yönetim birşeyler yapıpta o kaliteli insanları tekrar yakalasa.
  • "Korkarak yaşarsan,
    Hayatı sadece seyredersin"

-Romantiqqserseri

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön