Veda Edenler..

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Veda Edenler..

Mesaj gönderen Doylaion »

Selamlar ,Sözüme Nerden Başlıcağıma Pek Kestiremedim , Zaman Geldi Öğle Çattı ki Ayrılırım Bırakırım Sandım İkv yi ayrılamaz oldum , bin bir türlü boş yazılar yazarak elveda dileklerinde bulundum olmadı.Ancak Bu Sefer Farklı Bir Yandan Vizeler (Son Senem) Diğer Yandan Ygs ,Dgs,Kpss Odam Allak Bullak Oldu Her Taraf Soru Kitapçığıyla Doldu , Elbet Bırakırım Bu Oyunu Diyorum Fakat Olmuyor İnsanın Birazde İradesine Sahip Çıkmalı olmadı biz yapamadık irademize yenildik.Oyuna Gelince Eski Ortam Yok Saygı Sevgi Pek Göremedim , Artık Sıkmaya da Başladı Ejder Asa ürettim rahata kavuştum daha sonra kıyamet Amfi Zırh Derken Gerçekten Sıkmaya Başladı Belki bana öğle geliyor , sizce farklı olabilir. Oyunda Tanıdık Tanımadık Herkese Teşekkürler Özellikler Arz Klanında Ki Arkadaşlarla iyi itişirdim :) sanalda son noktayı koymalıyım ve son noktayı koydum. 1 senelik 1 sınav maratonum Olucak Daha Sonrası Allah Kerim Herşey Gönlünüzce Olsun Kimsenin malında parasında gözüm olmadı olanlarlada aram olmadı yakınımda olanlar dahil (isim cisim belirtmicem gider ayak)Üstüne Alınan Alınabilir Beni Tanıyan Gören Bilir.

Tüm Lodos & Arz Loncalarına Üyelerine Sonsuz Saygı Sevgilerimle En Güzeline(me) Emanetsiniz ...

YiğitlerDOYLAİON (^Lonca Aslan Team^ )
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

Ali'm ;Öncelikle tüm sınavlarında başarılar.
Oyunun gerektiğinde bırakılması gerekir , malm seninde bu yıl baya yoğun geçecek.
Ne diyelim Allah zihin açıklığı versin.
Selametle kardeşim , (Ama geri dönmek şartıyla , ona göre)
Allaha emanetsin , kendine çok iyi bak , sağlığına dikkat et ki sınavlarını alnının akıyla atlatasın...
Kullanıcı avatarı
Chaqmaxsheytan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: <Academy Of War>

Mesaj gönderen Chaqmaxsheytan »

Doylaion yazdı:Selamlar ,Sözüme Nerden Başlıcağıma Pek Kestiremedim , Zaman Geldi Öğle Çattı ki Ayrılırım Bırakırım Sandım İkv yi ayrılamaz oldum , bin bir türlü boş yazılar yazarak elveda dileklerinde bulundum olmadı.Ancak Bu Sefer Farklı Bir Yandan Vizeler (Son Senem) Diğer Yandan Ygs ,Dgs,Kpss Odam Allak Bullak Oldu Her Taraf Soru Kitapçığıyla Doldu , Elbet Bırakırım Bu Oyunu Diyorum Fakat Olmuyor İnsanın Birazde İradesine Sahip Çıkmalı olmadı biz yapamadık irademize yenildik.Oyuna Gelince Eski Ortam Yok Saygı Sevgi Pek Göremedim , Artık Sıkmaya da Başladı Ejder Asa ürettim rahata kavuştum daha sonra kıyamet Amfi Zırh Derken Gerçekten Sıkmaya Başladı Belki bana öğle geliyor , sizce farklı olabilir. Oyunda Tanıdık Tanımadık Herkese Teşekkürler Özellikler Arz Klanında Ki Arkadaşlarla iyi itişirdim :) sanalda son noktayı koymalıyım ve son noktayı koydum. 1 senelik 1 sınav maratonum Olucak Daha Sonrası Allah Kerim Herşey Gönlünüzce Olsun Kimsenin malında parasında gözüm olmadı olanlarlada aram olmadı yakınımda olanlar dahil (isim cisim belirtmicem gider ayak)Üstüne Alınan Alınabilir Beni Tanıyan Gören Bilir.

Tüm Lodos & Arz Loncalarına Üyelerine Sonsuz Saygı Sevgilerimle En Güzeline(me) Emanetsiniz ...

YiğitlerDOYLAİON (^Lonca Aslan Team^ )

Öncelikle ;
As. Ali .
Sana Katılıyorum Oyunun Tadı Tuzu Kalmadı Lakin Bende Sen Ve Bir Kaç Abimlerim,Kardeşlerim,Ablalarımın İsteği Üzerine Aranıza Yeniden Döndüm.
Ama Şunu Bilki Sen Benim Tek Dostumsun Hatta Seni Kardeşlerimden Bile Farklı Görmüyorum Sende Benim Bir Kardeşim Gibisin Üzüntümde Mutluluğumda Hep Yanımda Oldun SaoL Varol Kardeşim.
Sen Olmadan Oyunun Tadı Tamamen Kaybolacak.
Sınavlarında Sonsuz Başarılar ;
Seni Çok Özlüyeceğimi Şimdiden Belirtmek İsterim.
En Yakın Zamanda Seni Tekrar Burada Ve Oyunda Görmek İstediğimide Belirteyim.
Hoşçakal Herşey Gönlünce Olsun..

Seni Canından Çok Seven Arkadaşın (eMRe) ;)
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Emre İstiyorsan Bİrde Ağlat Beni Sanki Savaşa Gidiyorum qq hafta sonları gircem(ama bu herhafta sonu değil 2 haftada 1 veya 3 haftada 1) normalde full hergün oyundaydım şimdi biraz kısıltlıcam oyunu kendime (Oyun İçerisinde Hiçbir Loncayla Alakam Yok ) Daha Önce Aslan Team Üyesiydim Oyunu Bırakınca Kendi İsteğim Doğrultusunda Ayrıldım Lonca'dan Bilginize ... :)
En son Doylaion tarafından 14 Oca 2012 19:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Chaqmaxsheytan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: <Academy Of War>

Mesaj gönderen Chaqmaxsheytan »

Doylaion yazdı:Emre İstiyorsan Bİrde Ağlat Beni Sanki Savaşa Gidiyorum qq hafta sonları gircem(ama bu herhafta sonu değil 2 haftada 1 veya 3 haftada 1) normalde full hergün oyundaydım şimdi biraz kısıltlıcam oyunu kendime :)

Tamam Kardeşim...
Sen Kendine Göre Hangisini İyi Görüyosan Bİzim İçinde O Geçerlidir ;)
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Chaqmaxsheytan yazdı:
Doylaion yazdı:Emre İstiyorsan Bİrde Ağlat Beni Sanki Savaşa Gidiyorum qq hafta sonları gircem(ama bu herhafta sonu değil 2 haftada 1 veya 3 haftada 1) normalde full hergün oyundaydım şimdi biraz kısıltlıcam oyunu kendime :)

Tamam Kardeşim...
Sen Kendine Göre Hangisini İyi Görüyosan Bİzim İçinde O Geçerlidir ;)

Yarın Oyunda Olcam Alperen abiyede dedim bıraktım oyunu falan üzüldü telefon nosu verdi sonra Ali Sen yoksan bende durmam dedi.Sen Varsın Diye Giriyorum Falan Dedi Onuda Oyunda görmedım bugun yarın oyuna gircem bakalım
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Sanctuary
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sanctuary »

YiğitlerDOYLAİON oyunu Bıraktı , Ancak Çar İsmi Değişikliğiyle Birlikte Yeniden Oyuna Dönme Kararı Almıştır.
Resim
Kullanıcı avatarı
ESMER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ESMER »

Hiç birşey yazmamak daha iyi arkadaşlarınla zaten vedalaşırsın forum bunun için değil =)
Resim
kurban63
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kurban63 »

Sana Göre Öyle Olabilir esmerr konu başlığinda belirtildiği gibi Veda Edenler Diyor :evil:
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön

SEYDA HZ
Kullanıcı avatarı
ESMER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ESMER »

Sadece fikrimi söyledim bu güne kadar belki yüz kişi foruma veda etti bence gereksiz oyun içinde vedalaşacağın kişiler ile vedalaşabilirsin yada diğer im yöntemleri ile vedalaşabilirsin foruma gerek yok
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön