5'li İksirlerde İNDİRİM!
-
- Cin Avcısı
Re: 5'li İksirlerde İNDİRİM!
Ne zamana kadar uzatıldığını söylermisiniz ?
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Lathander savascılar için tiLki veya sansar iksiR koymayı düşünmüyoRmusunuz :?:
GÖKxaLoNe

-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
lathander konulucak demıstı ama hala ses seda yokAlone01 yazdı:Lathander savascılar için tiLki veya sansar iksiR koymayı düşünmüyoRmusunuz :?:
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Arkdaslar ıksır 1 akçe olsun dıyorsunuz manyakmısınız sız ? 5 lırayla 500 ıksır alırsınız cemberlıde ıtemlerınızı full dızene kadar ıksırler bıtmez ayıp ya 1 akçe dıyorsunuz yav bare 40-50 akçe deyın 5 ıksıre anlarz
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Sürenin uzatılmasından ötürü teşekkürlerimizi sunuyorum
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
IISehrazatII yazdı:Ne zamana kadar uzatıldığını söylermisiniz ?
auril & DoubleLift
Yorumları okudum inanilmaz.
Sizler bi harikasınız. :geek:
Sizler bi harikasınız. :geek:
auril & DoubleLift
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
ISTANBULFATIHI yazdı:Sürenin uzatılmasından ötürü teşekkürlerimizi sunuyorum
bravo yalamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :arrow:
BBM PİN : 2709C9F2
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
İkv yönetimi hiçbir zaman geriye dönüş yönünde işlemler yapmaz diyordu bir zamanlar :roll:
iksirler 300 akçeydi baskılara dayanamayıp indirdiler(aferim doğru bir iş ) kendileriyle tezat düştüler ve geriye dönüş yapmak zorunda kaldılar.
İkvde isimler büyük harfle başlayıp küçük harfle devam edecekti, örnek 'Türkiye' ve onca ısrara rağmen yönetim ismimizi istediğimiz şekilde yazma özgürlüğümüzü kısıtladı ve böyle bi uygulama getirdi. Ancak daha sonraları kutu satmak uğruna tekrar nikler 'TüRKiYe' şeklinde yazılmasına izin verildi tabi bu nasıl oldu 'parayla' oldu..
ikv yönetimi gene geri dönüş yapmış oldu.
Silinen çarlar geri getirilemez deniyordu, kutu yükleyen herkesin çarı güvence altına alındı silinen çarlar itemler tekrar getirilmeye başlandı nasıl o da ' parayla' tabi. İkv yönetimi böyle dönmüştür semazen gibi 360 derece..
Daha birçok örnek var ikv yönetiminin ilkesizliğini çok güzel gözler önüne seriyor.
iksirler 300 akçeydi baskılara dayanamayıp indirdiler(aferim doğru bir iş ) kendileriyle tezat düştüler ve geriye dönüş yapmak zorunda kaldılar.
İkvde isimler büyük harfle başlayıp küçük harfle devam edecekti, örnek 'Türkiye' ve onca ısrara rağmen yönetim ismimizi istediğimiz şekilde yazma özgürlüğümüzü kısıtladı ve böyle bi uygulama getirdi. Ancak daha sonraları kutu satmak uğruna tekrar nikler 'TüRKiYe' şeklinde yazılmasına izin verildi tabi bu nasıl oldu 'parayla' oldu..
Silinen çarlar geri getirilemez deniyordu, kutu yükleyen herkesin çarı güvence altına alındı silinen çarlar itemler tekrar getirilmeye başlandı nasıl o da ' parayla' tabi. İkv yönetimi böyle dönmüştür semazen gibi 360 derece..
Daha birçok örnek var ikv yönetiminin ilkesizliğini çok güzel gözler önüne seriyor.
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..