Kuklacı Bırakıyor.
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
Re: Kuklacı Bırakıyor.
Kuklacı Ses verdı Pekı Dıger Sunucular ?
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Çevremdekı bir kaç kışi oyunu bıraktı tıpkı onlar gıbı bende bıraktım arada bır oyuna girip frumlara takılıyorum o kadar.
Bizleri koyun olarak görmeye devam ettikleri sürece......
Bizleri koyun olarak görmeye devam ettikleri sürece......
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
teşkilatta gece 11 den sonra 50 tane adam yok.gündüz gece oynayanların üstüne 20-30 kişi daha ekleyin. koskaca 700 bin kişilik oyunun 1 serverında 100 tane faal adam yok eminim buna. akşam oldumu 10 gibi giriyorum oyuna ayısı olan 1 avuç savaşcıdan (ayısı olupta oynamayı becerebilen 10 tane savaşcı yok.buda kesin ve nettir.Çünkü serverda adam yok )HaLiLKYDB yazdı:TAM DESTEK 4-5 SENELİK EMEĞİM OLMASA BU OYUNUN BİLGİSAYARIMDA YERİ BİLE OLAMAZ AMA GEÇEN ZAMAN ANILAR DOSTLAR UNUTULMAZ 700 BİN OYUNCU OYNUYOR DİYORLAR YA 700 BİN OYUNCUYU BUNLAR MYNETE ÜYE HERKESİ İKV OYNUYOR SANIYOR BUNLAR TTNETE ÜYE HERKESİ İKV OYNUYOR SANIYORLAR BUNLAR AVEA HATTI OLAN HERKESİ İKV OYNUYOR SANIYORLAR KOMİKLER
1 tanesi denk gelirse bi yol savaşcısı kesip çıkıyorum . yoksa oda yok.bu çemberlitaş geleli böyle.bi yol savaşcısını en az 4 tane player - gamer diye tabir edebilecegimiz.işinin ehli donanımlı adamlarla kesmeye gidiyorum.neredeyse yol savaşcısına giderken harcana süre 2 migrat süresi.
gecede 3-4 migrat attıgımı bilirim.O zamanlar şunu alcan bunu alcan die bi dayatma yoktu. ayın olsada olurdu olmasada olurdu
Teşkilat bu oyunu zaten derindeki sır geldiginde bıraktı.şimdi üstüne sosunu yaptılar.
bence bu dayatmalardan bir an önce sıyrılmaları gerek.yoksa zaten seneye ikv 2 yi indiririz.
Şimdi serverda çembelitaşa eli yatkın adam bulacanda
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Arkadaşlar tepkinizi oyuna girmeyerek ve ikv ürünlerini satın almayarak gösterebilirsiniz.

LEPRECHAUN
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
birde şunu unutuyorlar sanırım.
bu oyunun yapımcıları türk. oyuncuları türk. dili türkçe.
madem bu oyunu ilk türk yapımı diye piyasaya sürdün çeşitli zamanlarda destek istendi (plus alın vb.).oyuncularında oyununu sahiplendi.Sende biraz oyuncularını sahiplenmelesin.(dünyaya açılınca türk telekomun avrupaya 27bin km döşedigi gibi avrupalıya döşersiniz bize deil)
Dükkan için ya da dükkandaki ürünlerin fiyatları için söylemiyorum bunu bazı şeyleri mecburen aldırılmasına çalışıldıgı için söylüyorum.yolunacak kaz yerine konulmaya çalışıldıgımız için söylüyorum.
yoksa oyun güzel en azından benim için akşamları 2-3 saatimi geçirebilecegim güzel bi oyun.fekaattt
bu ara onu bile çok görüyorum bu oyuna sogudum la resmen
.
niye böyle yaparsınızki neden zorlarsınızki insanları.ayısı olana kolay olmayana zor olsun.niye ayısı olan keser olmayan kesemez oluyor.1 yetkili cevaplayabilirmi ?
bu oyunun yapımcıları türk. oyuncuları türk. dili türkçe.
madem bu oyunu ilk türk yapımı diye piyasaya sürdün çeşitli zamanlarda destek istendi (plus alın vb.).oyuncularında oyununu sahiplendi.Sende biraz oyuncularını sahiplenmelesin.(dünyaya açılınca türk telekomun avrupaya 27bin km döşedigi gibi avrupalıya döşersiniz bize deil)
Dükkan için ya da dükkandaki ürünlerin fiyatları için söylemiyorum bunu bazı şeyleri mecburen aldırılmasına çalışıldıgı için söylüyorum.yolunacak kaz yerine konulmaya çalışıldıgımız için söylüyorum.
yoksa oyun güzel en azından benim için akşamları 2-3 saatimi geçirebilecegim güzel bi oyun.fekaattt
niye böyle yaparsınızki neden zorlarsınızki insanları.ayısı olana kolay olmayana zor olsun.niye ayısı olan keser olmayan kesemez oluyor.1 yetkili cevaplayabilirmi ?
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
sultanorhan yazdı:Sene 2007 aylardan ocak 18 Okey oynar iken reklamı gördükten sonra başladığım bir serüvendi benim için İKV Oğlum yaşı 2 ve şu an İkv oynuyor neyse.Beta ile oynadığım oyun da Plus ve maynet sponsorluğunla kalkınmaya çalışan bir ikv vardı karşımızda ..
Tabi Plusda satışlarıda yoktu o an oyunda yaklaşık 50 ile 70 arası kişi ile yoğrulmaya başlamıştı okadar büyük Bir hayranlıkla Oynuyor ve kendi kendime gurur duyuyor demekki bizim de bir oyunumuz var diyordum.73 milyon nüfüslu bir ülkeyiz tabiki içimzide farklı ırklardan insanlar mevcut ama %95 türk olan bir devletiz ayrıca türklük bambaşka bir durum öyle tuhaf yaratılmışızki duygusallığımız herzman ön planda olan bir topluluktan ve mağdurun yanında haksızlığa uğrayanın destekçisi olmuşuz.Diyeceksinzi ne alka Evet İşte bütün olay burda başlıyor.Beta dönemi bitip normal döneme geçildiğinde beta oyuncusu yaklaşık 800 civarına ulaşmıştı ve o an başaldığınmda Bölge Klan konuşmaları kesilmiş herkez bir sesizliğe bürüneceğini düşürken Beta oynıyan oyunculara 1 ay plus hediye edilip teşfik edilmiş ve biz oyuncuları kendilerine bağlayıp hayran burakmışlardı tabi plus kazancı çok düşüktü ama İkv gelişmekteydi va talebin çok olması ve İkv aşılanamsı için o andan itibaren başlıyan oyunculara tekrardan 1 ay daha plus hediye edilmiş ve ikv de 2 ci teşkilat sunucusu açılmıştı artık ikv büyüyrodu ve diğer diğer derken toplam 8 sunucuya ulaşmış ama mynetden istediği desteği görememekte ve oyunu geliştiremiyrodu biz oyuncularda buna çok üzülüyroduk ve hep merhamet ve duygusallığımızla ha gayret biraz daha destek diyerek çabalıyorduk ve elimziden geldikçe pluslarımızı alıyor oyunumuza katkı yapmaya çlışıyroduk ve gün geldi ikv Mynetden koptu ve kendini geliştirmeye başaldı iş tamamet maddiyata döküldü İşte Burda kör bir Nokta oluştu .Oyuncularını Geçmişini unutan bir İKV vardı artık karşımızda Açlıktan Mı yoklukytanmı bilinmez ama gözleri kararmış ve insanların sağlını geçtim cebindekini tüketecek kadar zalim bir İKV oluştu.Ama böyle Olmamalıydı nasıL beta Döneminden Normal sürüme geçildiğinde teşfik için plus vermiştiniz Akçe sistemi getirdiğinzide neden o ana kadar oynıyan oyunculara bir artı basma hediye etmediniz belki şu an ikv 20 bin oyuncusu varsa belki 30 bine ulaşcaktı ama nerde gözüleri okadar kör olmuştuki artık sadece paraya çalışıyordu kafaları ve bir an önce para kazanmaları lazımdı ama nedense bir noktada buna karşı çıkılacağını hesap etmemişlerdi ve şu anki düşmüş oldukları duruma gelmiyecekelrdi Evet ben OyunU buraktım ama tabiki oyuna giriyorum ama asla herhangi bri oyuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum ve aslada olmıyacağım
2008 İKV izmir Buluşması gerçekleştirmiştik Cesurbey Eşrefhosptal ben sultanorhan,mevlüt Dinç GM Abura Üyelikal sahibi Abdullah yazıcı ve yaklaşık 15 katılımcı o anki taplo okadar kötü idiki çok üzülmüştüm Buluşmada almış olduğumuz Afiş ve broşürleri izmirdeki bütün cafelere dağıtmış İKV pc lere yüklemiştik ama şu anki durumu görüyorum lanet olsun diyorum.karşılığı Bumu olmalıydı Ama oldu .
2008 Şubat ayı İkv izmir Buluşmasından kareler
İkv Şu an ileriye yatırım yapmakta yani gelecekte sistem otruduğunda yeni başlıyan oyuncular için favkulade ve türk oyunu olarak guru kaynağı olacağına eminim. ama Şunuda Unutmasınlarki Bu oyunu bu seviyeye biz Oyuncular getridik Bizler olmasaydık şu an ikv yoktu bitmişti Tekrardan düşünmelerini diliyor geçmişlerine göz atmalarını istiyorum..
Geçmişini bilmeyen gelceğinden emin olamaz...
Eminönü
DADAŞORHAN
sultanorhan
bunuda bi arkadaşımız konu olarak açmış. Aslında konudaki fotolar her şeyi özetliyor.
Biz bu oyunu sahiplenmişsek hala bişeylerin peşinden koşuyorsak.bu oyunu ilk türk online oyunu olarak bildigimizden türkde yapabiliyormuş destek olmak lazım dedigimizdendir. Yoksa okeyden başka online oyun bilmezdik.
piyasadan olsa gerek ?
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
BiceRDoveR yazdı:sultanorhan yazdı:Sene 2007 aylardan ocak 18 Okey oynar iken reklamı gördükten sonra başladığım bir serüvendi benim için İKV Oğlum yaşı 2 ve şu an İkv oynuyor neyse.Beta ile oynadığım oyun da Plus ve maynet sponsorluğunla kalkınmaya çalışan bir ikv vardı karşımızda ..
Tabi Plusda satışlarıda yoktu o an oyunda yaklaşık 50 ile 70 arası kişi ile yoğrulmaya başlamıştı okadar büyük Bir hayranlıkla Oynuyor ve kendi kendime gurur duyuyor demekki bizim de bir oyunumuz var diyordum.73 milyon nüfüslu bir ülkeyiz tabiki içimzide farklı ırklardan insanlar mevcut ama %95 türk olan bir devletiz ayrıca türklük bambaşka bir durum öyle tuhaf yaratılmışızki duygusallığımız herzman ön planda olan bir topluluktan ve mağdurun yanında haksızlığa uğrayanın destekçisi olmuşuz.Diyeceksinzi ne alka Evet İşte bütün olay burda başlıyor.Beta dönemi bitip normal döneme geçildiğinde beta oyuncusu yaklaşık 800 civarına ulaşmıştı ve o an başaldığınmda Bölge Klan konuşmaları kesilmiş herkez bir sesizliğe bürüneceğini düşürken Beta oynıyan oyunculara 1 ay plus hediye edilip teşfik edilmiş ve biz oyuncuları kendilerine bağlayıp hayran burakmışlardı tabi plus kazancı çok düşüktü ama İkv gelişmekteydi va talebin çok olması ve İkv aşılanamsı için o andan itibaren başlıyan oyunculara tekrardan 1 ay daha plus hediye edilmiş ve ikv de 2 ci teşkilat sunucusu açılmıştı artık ikv büyüyrodu ve diğer diğer derken toplam 8 sunucuya ulaşmış ama mynetden istediği desteği görememekte ve oyunu geliştiremiyrodu biz oyuncularda buna çok üzülüyroduk ve hep merhamet ve duygusallığımızla ha gayret biraz daha destek diyerek çabalıyorduk ve elimziden geldikçe pluslarımızı alıyor oyunumuza katkı yapmaya çlışıyroduk ve gün geldi ikv Mynetden koptu ve kendini geliştirmeye başaldı iş tamamet maddiyata döküldü İşte Burda kör bir Nokta oluştu .Oyuncularını Geçmişini unutan bir İKV vardı artık karşımızda Açlıktan Mı yoklukytanmı bilinmez ama gözleri kararmış ve insanların sağlını geçtim cebindekini tüketecek kadar zalim bir İKV oluştu.Ama böyle Olmamalıydı nasıL beta Döneminden Normal sürüme geçildiğinde teşfik için plus vermiştiniz Akçe sistemi getirdiğinzide neden o ana kadar oynıyan oyunculara bir artı basma hediye etmediniz belki şu an ikv 20 bin oyuncusu varsa belki 30 bine ulaşcaktı ama nerde gözüleri okadar kör olmuştuki artık sadece paraya çalışıyordu kafaları ve bir an önce para kazanmaları lazımdı ama nedense bir noktada buna karşı çıkılacağını hesap etmemişlerdi ve şu anki düşmüş oldukları duruma gelmiyecekelrdi Evet ben OyunU buraktım ama tabiki oyuna giriyorum ama asla herhangi bri oyuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum ve aslada olmıyacağım
2008 İKV izmir Buluşması gerçekleştirmiştik Cesurbey Eşrefhosptal ben sultanorhan,mevlüt Dinç GM Abura Üyelikal sahibi Abdullah yazıcı ve yaklaşık 15 katılımcı o anki taplo okadar kötü idiki çok üzülmüştüm Buluşmada almış olduğumuz Afiş ve broşürleri izmirdeki bütün cafelere dağıtmış İKV pc lere yüklemiştik ama şu anki durumu görüyorum lanet olsun diyorum.karşılığı Bumu olmalıydı Ama oldu .
2008 Şubat ayı İkv izmir Buluşmasından kareler
İkv Şu an ileriye yatırım yapmakta yani gelecekte sistem otruduğunda yeni başlıyan oyuncular için favkulade ve türk oyunu olarak guru kaynağı olacağına eminim. ama Şunuda Unutmasınlarki Bu oyunu bu seviyeye biz Oyuncular getridik Bizler olmasaydık şu an ikv yoktu bitmişti Tekrardan düşünmelerini diliyor geçmişlerine göz atmalarını istiyorum..
Geçmişini bilmeyen gelceğinden emin olamaz...
Eminönü
DADAŞORHAN
sultanorhan
bunuda bi arkadaşımız konu olarak açmış. Aslında konudaki fotolar her şeyi özetliyor.
Biz bu oyunu sahiplenmişsek hala bişeylerin peşinden koşuyorsak.bu oyunu ilk türk online oyunu olarak bildigimizden türkde yapabiliyormuş destek olmak lazım dedigimizdendir. Yoksa okeyden başka online oyun bilmezdik.
Facebook Okey
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
LeoNaRR yazdı:Kuklacı Ses verdı Pekı Dıger Sunucular ?
LEPRECHAUN yazdı:Arkadaşlar tepkinizi oyuna girmeyerek ve ikv ürünlerini satın almayarak gösterebilirsiniz.
:idea:
Destek veren yorum yazan herkeze tesekkur ederım, 1700 gösterim oldu ve hala 1 yönetici bu konuya mesaj atamadı...
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
Haydi lathander senı beklıyoruzz :twisted:

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu