Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Saçmalıklar

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MdKing
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: The King

Re: Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Saçmalıklar

Mesaj gönderen MdKing »

İlk lewelimiz düşükken ofans açıp sert vuruş atan savasçıları görürdüm. adamın kafanını üstünde çıkna kılıç işaretine ulan nasıl yapıo bunu diye imrenerek bakardık

ilk zamanlar güzeldi... :)
FeRRee ALaCaKaRaNLıK The KİnG
Resim
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FedoREmelianenKO »

oyuna yeni başlıyan 15 -20 level adamlara 39luk savaşcımla gidip , ısırgan tohumu verin sizi devlerin yanına götüreyüm derdim :D en az 100 tane tohum ve ceşitli maden toplamıştım :D verenleri de meteora indirip tepegözlere götürüyordum :D
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

Strongxsifa yazdı:arkadaşlar herkes ilk başladığı 1-2 gündeki yaptığı saçmalıkları yazsın.Benim ilk ve tek oynadığım online oyun buydu onun için bayağı saçma şeyler var da 1-2 sini belirteyim.

1-Ceketimi çıkarıp kolyeyi takrdım kolye nerde lan diye kolyeyi arardım.
2-3 yıl önce 30 lwl karakterimle (Xpoyrazx'le) gezerken bir ws teklifi geldi 29 lwl adamdan.Ws attık o adam yendi bu çar düzelmez diye çarı sildim.
3- Muhafızların ceplerinde ganimet doludur diye bir şey geçiyordu ikv nin eski forumunda mı neydi unuttum.Gidip çeteci mağarasına canavrların ceplerini aramıştım
:D
6 lvle kadar çırıl çıplak 1 lvl fare adamlarda kastım eşya nasıl giyilir görev yetenek neymiş bilmedim :) o günlerden bugüne çook şeyler değişti ha bi arada 3 ay boyunca 32 den 33 e kastım tazılarda günde 1 tane bile zor keserdim :)
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
McKayBoL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: HaNeDaN

Mesaj gönderen McKayBoL »

Bundan 6 YıL Önce İlk Oyuna Basladıgımda. J.Aliyi Gün Boyunca Aramıstım. İlk Çarım Büyücü'ydü. Yanımdan Savascı Gecerdi, Cekici Geliyordu Bana, Ben Büyücü Kullandıgımı Bile Bilmezdim. Sorardım Zırhı Olan 12, 17 Lwl Savascılara O Üzerindekini Nerden Aldın Diye, Düşürdüm Diyolardı Aklım İyice Karısıyordu. Büyücüye Zırh Giydirmeye Calısırdım. Büyücü Oldugunu Bile Bilmeden . Skilmis Falan Bunları Bile Bilmiyordum. Tek Yaptıgım Fareleri Kesmek Hancerle...

Birgün antrepodaki Tüf Tüf Görevim Vardı, Orayı Bulmak Ayrı Bir Eziyetti. Bir Sekilde Sor Sormala Girdim. Girdigim Gibi Ölüyordum. İcinde Görevi Olan Cok Kisi Vardı, Ben Benden Lwli Büyük Olanlara, Yav Kardes Su Elinde Boru Olan Yaratıgı, Kesmemde Yardım Edermisin Derdim. Herkese, Ama Tınlayan Olmazdı. Yine Birgün Emin Önünde Lodos Sancagın Orda Kayboldum. İmdaat Diye Bagırırdım. Sesimi Duyan Olmazdı. Ve Ne Sacmadırki, Lodos Muhafızlarıyla Konusmaya Calısıp Dururdum. Niye Burdasınız, Niye Konusmuyorsunuz. Bi Yandan Yardım İstiyor, Bi Yandanda Senin Carın Nasıl Böyle Oldu. Elindekini Nerden Aldın Diye, Konusurdum. Valla Coook Anım Var Ama Hepsini Anlatmaya Kalkıssam Heral Bitmez.

Tek Diyebilcegim, Hey Gidi Günler Heyy :) ÖzLeDim Valla Eski Zamanı ... :!:
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}

[Since ~ 2008]

Xxxkatliyamxxx

ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kelemen »

selamün aleyküm baktım herkes birşeyler yazmış ve herkesin yazdığı anıyı zevkle okudum bende bir kaç şey yazayım dedim :)

oyuna ilk olarak başladığımda jandarma aliyi 2 3 saat aradım bulamadım :)
normal bi jandarma ile konuşunca tetik parmağım kaşınıyor dediğinde hemen kaçardım beni öldürecek mi acaba diye :)
yukarıda bir kaç arkadaşta benim başımdan geçenleri yazmış :D labirente girdim biraz öğrendim falan oyunu kolye yüzüğü takınca eldiveni ve ceketi çıkarır onları bulmaya çalışırdım :D
ışık hanımın orada bi adam vardı onunla konuşmaya çalışırdım cevap vermeyince sinirlenirdim :D
ilk karakterim savaşçı olmuştu ve hala savaşçı hiç yetenek kullanmamıştım 10 levele kadar :D
agah iri fare görevinde maksimum hasar veren yatağan verirdi o hasarın bana hasar vereceğini düşünüp yataganı satmıştım :D

eskiler unutulmaz ve çok güzeldi..
Beni Sadece Allah Yargılar.

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Demokrasi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Demokrasi »

Madeni çıkınca çekmek için 2 3 dk bekliyodum az daha dursunda saf çıkar diye
:D :D
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Zonguldakli »

Oyuna ilk başladığımda "w,a,s,d" ile ilerlemeye çalışıyordum nasıl yürüyeceğimi bulmam epey bi zamanımı almıştı.( Daha önce online bir oyun oynamamıştım ). Görev falan hiçbirşey bilmiyordum. Farelerde vurmayı öğrenince orada kasmaya devam etmiştim. Mısır çarşısı ve antrepo görevlerinde görevi yapacağımız yerin kodları yazıyordu görev penceresinde (700,900) gibi vs. vs. Haritada o kodları denk getirmeye calısıyordum bulmak için. Mısır ve antrepo dakileri bir türlü denk getirememiştim içeri girmeyi bilmediğim için. İşkence gibi gelmişti.
****ExKaLiBRe****ExKaLıBRe****ExKaLiBRee ****
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene..!
BishadaRapier
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BishadaRapier »

Jandarma Ali ilk başlayanlar için ilk hatırlanacaklardan biri sanırım.Bende baya aradıydım onu :mrgreen:

Edit:Üstte yazmış arkadaş W,A,S,D tuşlarına basmıştım ilk girdiğimde "noluyoruz lan" moduna girmiştim ekran kayınca. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
THEXPOWER
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: TEŞKİLAT

Mesaj gönderen THEXPOWER »

IKI SAAT HALIME TEYZE VE ISIKI ARARDIM :D
Kullanıcı avatarı
sayokan34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen sayokan34 »

Alış veriş yapıyorduk. eşyayı diyelim 20 bine satacaktım. eşyayı göstergeyi koydum sonra + işaretinden 20 bin yaptım ve hem eşyayı hem parayı verdim. - 49 lvl e kadar itemin ne oldugundan bihaberdim. görevden gelen renkli eşyaları lvl atladıkça, lvl i düştüğünden işportacıya satardım. üstüme de işportacıdan ya da başkalarından itemsiz kendi lvl imde eşya alırdım.

“Genel Sohbet” sayfasına dön