/katılKayzer yazdı:Öyle demeyin adamlar gaffara kadar gitmiş yani biz kim oluyoruzda bilgi istiyoruzki ne hakkımız var
Kuklacının Gaffar ile Buluşması THEPOLİCE
Re: Kuklacının Gaffar ile Buluşması THEPOLİCE
kerim73 yazdı:Öncelikle tebrik edenlere teşekkür ederiz ki bir çok kişi taktik ve hasar istemiş.
Biz grub içerinde anlaştıgımız üzere hiç bir taktiksel fotoğraf ve bilgi paylaşmamız gerektiğini düşünüyoruz.Çünkü bizim grubda hiç bir tt olmadan sadece kendi fikir ve düşüncelerimizle yaptık(Daha önce yol ve gmb x kesimi hariç.)Bu yüzden sadece tek vereceğimiz şey en çok şifa ve büyülere iş düşmesi fakat kesimlerde tank ve ofansın bol iksirli bulunmasıdır.Gaffar bey hasarını sölemek isterdim ki grubum içerisinde taktiksel hiç bir bilgi verilmeyeceğini sölemiştim bnde bir kac kare cektm size vereyim
![]()
o odada bişimi vuro çünkü gaffarda vurmuo semihada canın azalıo nası iş yoksa vurp gerimi kaçtı onlar :?:
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
- Mysterysun
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Merhabalar,
Azminizi gerçekten kutluyorum ve Başarılarınızın devamını dilerim.
- MySteRySuN - Melodizamanı
Gaffar Bey
enerji:4.000.000
saldırı:9999
savunma:216.000
minimum hasar: 392.000
maksimum hasar: 479.000
saldırı hızı: 3000
ateş direnci:350.000
buz direnci:350.000
elektrik direnci:350.000
asit direnci:350.000
zehir direnci:350.000
enerji:4.000.000
saldırı:9999
savunma:216.000
minimum hasar: 392.000
maksimum hasar: 479.000
saldırı hızı: 3000
ateş direnci:350.000
buz direnci:350.000
elektrik direnci:350.000
asit direnci:350.000
zehir direnci:350.000
- SHeCToRGooD
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Teşekkürler...Mysterysun yazdı:Merhabalar,
SoLBeK
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Gaffarın yanında bir çıkış görünüyor ilk resimlerde.O çkıştan nereye çıkılyor :?:

Birde son eklenen resimlerde gruptaki birisi klana yazmış adamın üzerine mavi ışık veriyor diye aslı varmı
:?:

Birde son eklenen resimlerde gruptaki birisi klana yazmış adamın üzerine mavi ışık veriyor diye aslı varmı
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: DEVA
Sözün bittiği yerdeyiz. Gerçekten takdir-e şayen bir iş becermişsiniz. Buraya kadar gelip de Gaffarı kesmeden çıkmanız üzüntü verici olsa da herkesin merakla beklediği Gaffar'ı görme merakını gidermiş oldunuz. Başarılarınızın devamını dilememek emeğinize saygısızlık olur. Umarım Gaffar'ı en yakın zamanda keser yine merakla beklenen sorulara cevap verirsiniz.
Benim sorum da şu : Gaffar'ın Robotu var demişti bulaşmada Zwartan. Bu da size büyük süprizimiz demişti. Gaffar kesiminde karşılaşacaksınız. Sizi heyecana sokacak bir durum diye bıyık altından gülmüştü. Bunun cevabını arıyorum. Umarım bunun cevabını sizden duyarım. Bol şanslar.
Benim sorum da şu : Gaffar'ın Robotu var demişti bulaşmada Zwartan. Bu da size büyük süprizimiz demişti. Gaffar kesiminde karşılaşacaksınız. Sizi heyecana sokacak bir durum diye bıyık altından gülmüştü. Bunun cevabını arıyorum. Umarım bunun cevabını sizden duyarım. Bol şanslar.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
- SHeCToRGooD
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
RoBotta Bi olay yok Kardeşim , Sadece Gaffar'ın yanına geçebilmek için gerekli olan bir görev var o kadar...Theoneibo yazdı:Sözün bittiği yerdeyiz. Gerçekten takdir-e şayen bir iş becermişsiniz. Buraya kadar gelip de Gaffarı kesmeden çıkmanız üzüntü verici olsa da herkesin merakla beklediği Gaffar'ı görme merakını gidermiş oldunuz. Başarılarınızın devamını dilememek emeğinize saygısızlık olur. Umarım Gaffar'ı en yakın zamanda keser yine merakla beklenen sorulara cevap verirsiniz.
SoLBeK