ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
Re: Kıyametx Loncası Yeni Oluşum
annesini karıştırmak zorunda deilsin sadece aptalca bi soru sormuş cvp vermen bile gereksiz bırak havlasın dursun xDFeature yazdı:dur dusnuyorum herhalde ananın yası kadar uyemız var gıt pısletme konuyudelimardino yazdı:kaç kişilik lonca 3mü 5mi

annesini karıştırmak zorunda deilsin sadece aptalca bi soru sormuş cvp vermen bile gereksiz bırak havlasın dursun xD
annesıne hakaret etmedı kı annen yasında lonca uyesı var dedım morduman abı
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Mılletın Rızasını Almak istemıyorum Teşekkür edıyorum..Rapkoliq yazdı:Esselam,Selam Rapkoliq Teşekkür edıyorum.Oyunda Hıc Kımsenın Rızasınıda Kabul etmıyorum Kımsenın Sevgısınıde Kazanmak gibi 1 Şartta Koşmuyorum kendıme..Dileyen Gelir Katılır Burası Oyun Platformu HACI Adayı Bırleşme Komıtesı deyıl.Mılletın Hangı rızasını Alayım.Mıllet dedığın 100 kısı oyunda.Herkez Grup Lonca Vs.İşimin Zorluğu Yok Lonca Kuruldu Uyelerım Kayıt olmaya devam edıyor Kımseye Mınnet duyulacak 1 yer deyıl ayrıca burası İslamı forumdada deyılız Lutfen sende Karıstırma Arkadasım Sevgıler..
Konuya dini karıştıran kim ? sen yazdıklarımı sonuna kadar okudun mu veya dikkatli bir şekilde okudun mu ? ' Milletin rızasını kazan' demekle bir hatamı yaptım ? veya bir yanlışım varmı ?
Lüfen okuduğunuz mesajları anlamadan cevap yazmayın.
Muhammed Ali;
Rapkoliq - LeatherFX
Rızayıda tanımak ıstemıyorum.
İlgın ıcın teşekkürler
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Re: ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
3 Yılın Birikimi dıyelım.. Hadisee Gizemm Gıbı Yıllardır Kendılerını Kandıran Erkek çocuklarının Oyunu Olsada ...Merana yenı 1 hava kattım artık..zeydan yazdı:Duygucum Ne ara aldın bu kadar kişiyi![]()
Senı ekledım ama görusemedık zeydan
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

abla dememişsin ii yavaş yavaş öğrencenFeature yazdı:annesini karıştırmak zorunda deilsin sadece aptalca bi soru sormuş cvp vermen bile gereksiz bırak havlasın dursun xD

ayakda uyuyosun herhalde sen yada uyuzgezersin yada bi önceki sayfalara bakmadın msn nizi özelden yazın konuşalım demiş bi başka konuda konun içeriği öğrenip ondan sonra yorum yapman dileklerimle seni saygıyla anıyorumzeydan yazdı:Duygucum Ne ara aldın bu kadar kişiyi![]()

- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
hayırlı olsun. umarım uzun ömürlü olur. yalnız şaheserleri işportada satmıyolar sanırım :mrgreen: ama kontrol etmedim du bi bakiyim :mrgreen:choosensxduygu yazdı:Guncel Liste Açıklanmıstır...
Her Uyemıze Gözluk 40 Lw de Dağıtılacaktır...
Her Uyemize Yucelen Takıları 49 Lw de Toplantıda Verılecektır...
Uyelerımıze ŞAHESER ve Yenı Çıkan Silahlar Ucretsız Dağıtılacaktır..
KIYAMET GUNU YAKLAŞIYOR..
reçetesini satıyo yeterli değilmi kesmiyomu seni xDEssoperagma yazdı:hayırlı olsun. umarım uzun ömürlü olur. yalnız şaheserleri işportada satmıyolar sanırım :mrgreen: ama kontrol etmedim du bi bakiyim :mrgreen:choosensxduygu yazdı:Guncel Liste Açıklanmıstır...

guzeldı bu koptum okuyunca xD :lol:MORDuMan yazdı:reçetesini satıyo yeterli değilmi kesmiyomu seni xDEssoperagma yazdı:hayırlı olsun. umarım uzun ömürlü olur. yalnız şaheserleri işportada satmıyolar sanırım :mrgreen: ama kontrol etmedim du bi bakiyim :mrgreen:choosensxduygu yazdı:Guncel Liste Açıklanmıstır...