TTNET Satış Noktaları adresleri güncellendi!
Re: TTNET Satış Noktaları adresleri güncellendi!
Ankara nın Sincan Eryaman gibi ilçelerine gelcek mi ?
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ben kutunun satıldıgı adresi aradım bulamadım 
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Salı günü kutu alıcam. İnşallah Erzincanda ki Belirtilen adreslerde kutu satılıyordur. 
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Merhaba..
Bugün Erzincan'da bir TTnet satış noktasına gittim ve İstanbul kıyamet vakti oyunun kutusunun satılıp satılmadığını sordum. Aldığım yanıt ise biz oyun satmıyoruz oldu.
Lütfen belirtilen satış noktalarını bilgilendiriniz.
ERZİNCAN..
MERKEZ MERKEZ CUMHURIYET MEYDANI SÜLEYMAN DEMIREL IŞMERKEZI NO:14 4422146010 - 2146017 - 2146010214
MERKEZ MERKEZ FEVZIPAŞA CAD.ATATÜRK MAH. NO:16B 4462146132
MERKEZ MERKEZ İNÖNÜ MAH HALİTPAŞA CAD. NO.1 4462235468 - 4462245152
Keyifli forumlar.
Bugün Erzincan'da bir TTnet satış noktasına gittim ve İstanbul kıyamet vakti oyunun kutusunun satılıp satılmadığını sordum. Aldığım yanıt ise biz oyun satmıyoruz oldu.
ERZİNCAN..
MERKEZ MERKEZ CUMHURIYET MEYDANI SÜLEYMAN DEMIREL IŞMERKEZI NO:14 4422146010 - 2146017 - 2146010214
Keyifli forumlar.
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
ben çok memnun kaldım başarılarınızın devamını dilerimLathander yazdı:
Merhaba İKV,
Çemberlitaş Kutu sayfamızda yer alan TTNET Satış noktalarına dair adresler güncellenmiştir!
Sizlerin İKV Çemberlitaş Kutu'ya daha zahmetsiz ulaşabilmeniz için mevcut satış noktalarının açık adresleri ve telefon numaraları eklenmiştir. Telefon numaralarına alan kodları dahil olup, satış noktası ile dilediğinizde irtibat kurabileceksiniz.
Ayrıca açık adres* sayesinde satış noktasını çok daha kolay bulabileceksiniz.
Satış noktalarına ulaşmak için tıklayınız.
*Satış noktalarının bulundukları cadde ve apartman numaraları eklenmiştir. Bu sayede bu caddeyi bulduktan sonra apartman numaralarından faydalanarak satış noktasının tam yerini kolayca bulabilirsiniz.
Oyuncularımız bilgisine.

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
WHiTexDeWiL yazdı:Merhaba..
Bugün Erzincan'da bir TTnet satış noktasına gittim ve İstanbul kıyamet vakti oyunun kutusunun satılıp satılmadığını sordum. Aldığım yanıt ise biz oyun satmıyoruz oldu.Lütfen belirtilen satış noktalarını bilgilendiriniz.
ERZİNCAN..
Keyifli forumlar.
Adreslerdeki son mağzada sonunda buldum. Yanlış bilgilendirme için özür dilerim. Kutuya sonunda ulaştım ve içeriği süper olmuş. İlginiz için teşekkürler
Keyifli forumlar.
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yaptığınız işi Pazarlamanız kadar doğal birşey olamaz Lakin Kullanıcların Daha Kolay Ulaşabilmesi için Keşke D&R gibi yerlere de satış yapma olanağı sunsaydınız. Sanıyorumki Gelen Tepkilerin 3%2'si böylelikle engellenirdi. Bu Düşünceyi Umursamazsanız Sevinirim.
Selametle...
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- kokoreckoray
- Cin Avcısı
KONAK BOZYAKA ESKİ İZMİR CAD. NO:194/A 2322502313
BURADA Kİ ÇEMBERLİTAŞ KUTU STOKLARI TÜKENMİŞTİR.BAKTIĞIMIZDA KOLİ KOLİ SÜPERCAN CD LERİ VARDI FAKAT ÇEMBERLİTAŞ KUTU 10 TANE GELMİŞ VE GELDİĞİ GÜNDE BİTMİŞTİ.1 HAFTADIR BEKLİYORUZ VE YENİ KUTULAR DAHA GELMEDİ :?
BURADA Kİ ÇEMBERLİTAŞ KUTU STOKLARI TÜKENMİŞTİR.BAKTIĞIMIZDA KOLİ KOLİ SÜPERCAN CD LERİ VARDI FAKAT ÇEMBERLİTAŞ KUTU 10 TANE GELMİŞ VE GELDİĞİ GÜNDE BİTMİŞTİ.1 HAFTADIR BEKLİYORUZ VE YENİ KUTULAR DAHA GELMEDİ :?
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN
BAĞCILAR - ÇINAR MAH. OSMANGAZİ CAD. NO:6 2124360606 - 2124620404
Yukarıdaki adreste hâlâ Çemberlitaş kutusu hakkında bilgisi olan bir çalışan göremedim. İlgilenirseniz sevinirim.
Yukarıdaki adreste hâlâ Çemberlitaş kutusu hakkında bilgisi olan bir çalışan göremedim. İlgilenirseniz sevinirim.
- eskilerden
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Inception
Kırıkkale yine yok yine yokLathander yazdı:
Merhaba İKV,
Çemberlitaş Kutu sayfamızda yer alan TTNET Satış noktalarına dair adresler güncellenmiştir!
Sizlerin İKV Çemberlitaş Kutu'ya daha zahmetsiz ulaşabilmeniz için mevcut satış noktalarının açık adresleri ve telefon numaraları eklenmiştir. Telefon numaralarına alan kodları dahil olup, satış noktası ile dilediğinizde irtibat kurabileceksiniz.
Ayrıca açık adres* sayesinde satış noktasını çok daha kolay bulabileceksiniz.
Satış noktalarına ulaşmak için tıklayınız.
*Satış noktalarının bulundukları cadde ve apartman numaraları eklenmiştir. Bu sayede bu caddeyi bulduktan sonra apartman numaralarından faydalanarak satış noktasının tam yerini kolayca bulabilirsiniz.
Oyuncularımız bilgisine.
-Xllalqerllx-Birzamanlarikv-Vindemiatrix