Lonca AnketLeri SN. Lathandar Sabitlermisin !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AirLifte
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Lonca AnketLeri SN. Lathandar Sabitlermisin !

Mesaj gönderen AirLifte »

AirLifte yazdı:
ikvoyuncusu2008 yazdı:
AirLifte yazdı:benim ortağımda choosens bende ona aynı şeyi söyledim ancak bana gereken açıklamayı yaptı oda

o kişiliksiz olanlar zaten loncadan atılmış ve atılanların çoğu mega loncasına gidiyomuş..Yani bunu onlara diil megalara söyliceksin açıkcası..
Şu güne kadar bu ufak beyinli kardeşimizin yaptığı açıklamalara sabırla yazmamak için direndim fakat cahilliğin , cehaletin bu kadar büyük olduğu birisini uyarmak bana düşen bir vazife.Hani teröristleri canlı bomba yapmadan önce beynini yıkarlar ya senide aynen o şekilde bi moda sokmuşlar.Bu nasıl bir zihniyettir arkadaş ben çözemiyorum.Loncama hangi Choosens'i almışım ben , haberim mi yok ? Anama , bacıma bir oyun için dil uzatan adamlardan kurulu bir yerde barınmış kimi almışım ben.

Beni ve loncamı şu oyunda tanımayan veya tanımak istemeyen sınırlı sayıda kişi var.Boşuna fazla nefeslerinizi tüketmeyin karalamak için.Yapılan yorumlara bakarak loncamızın ne halde olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.Şu güne kadar yaptıklarımız ortada , bundan sonra yapacaklarımız ise gerçekten herkesi hayrete düşürebilir ;) .

Meran'daki lonca muhabbetine gelinirse ;
Meran'daki lonca kaosu ortada.Nerdeyse her ay 4-5 lonca açılıp , kısa süre sonra ortadan yok oluyor.
Meran'da yer etmiş , başarılı olmuş lodos loncaları (Şuanki durumlara bakıldığında );

MeGax = Kendi Loncam olmakla beraber Meran'da elde ettiğimiz başarılar ortadadır.Fazla bir açıklamaya gerek yok.

Hanedanx = Hepsi birbirinden değerli abilerim , kardeşlerimden oluşan bir lonca.Oyunda birçok görev etkinliği olsun , savaşlar olsun hepsinde ön sırada yer almaktan hiç çekinmiyolar.

Zamanx = Lonca başkanlarından Burhan ( ZamanxYİNGG ) şu oyunda adam gibi adam dediğim birkaç kişi arasında.Çok fazla önde durmasalarda bugüne kadar ayakta kalmalrı bile bir başarı.

Beowulfx = Yenilenme sürecine girdi onlarda , lonca üyeleri ve sağlamlıkları ortada.Şu güne kadar sönük gibi dursalarda iyi loncalar arasına girmeleri kaçınılmaz.

Arzlarda ise ;

Deathx = Meran'da Arz denince akla gelen lonca budur sanırım :) .Çoğunu tanıdığımdan şunu söyleyebilirim ki hepsi birbirinden kaliteli kişilerden oluşmakla beraber şu güne kadar yaptıkları göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir lonca.

SoNx = Meran'da Arz klanını şuanda en iyi temsil eden lonca olarak görüyorum.Nerdeyse tüm üyelerini tanımakla beraber , hepsi birer kardeşim , abim gibi.Şuana kadar elde ettikleri başarılar ortada umarım başarılarının devamı gelir

Kholpashalix = Her ne kadar onlar beni sevmese de , bende onları sevmesemde Meran'da Arz olmayı millete sevdiren lonca diye düşünüyorum.Sağlamlıkları , elde ettikleri başarılar belli fakat bu sıralar meydanda gremiyoruz kendilerini çok.Biraz söndü gibiler.

Hükümdarx = Yeni kurulmalarına rağmen lonca bünyesine kattığı kişiler gerçekten arz klanında , loncada olmayan sağlam kişiler olmasından ve çoğunun isim değiştirme hakkıyla geçmesinden dolayı bir item düşürme , kasma muhabetine girişmeden kurulan bir lonca.Böyle olunca birçok şeyi aşmış olarak başladılar Meran'a.Umarım başarılı olurlar.

Olduğunca tarafsız olmaya çalıştım.Sıralamanın pek önemi yok ama Arz ve Lodos denince şuanda akla gelen loncalar bunlar.

Megaxshoot la başlayabiliriz...

Ayrıca kendini fazla zeki görme.Zeka ve karakter seviyen eminim bir karga veyahutta serçe kadardır.Kendini fazla yüksekte görüyorsun bu huyundan vaz geçmelisin.Bu güne kadar sustuysan o senin zaten zeka seviyeni açık eder.Madem yorum yapıcaksın neden bu güne kadar bekliyorsun?

Dediğim gibi kendini fazla yüksekte görüyorsun ya bu huyundan vaz geç yada bi kahve iç...
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]

KATYUSHA/КАТЮША

Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/I_Hk2b5cefc[/youtube]
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeGaStaR »

AirLifte yazdı:
AirLifte yazdı:
ikvoyuncusu2008 yazdı:
AirLifte yazdı:benim ortağımda choosens bende ona aynı şeyi söyledim ancak bana gereken açıklamayı yaptı oda

o kişiliksiz olanlar zaten loncadan atılmış ve atılanların çoğu mega loncasına gidiyomuş..Yani bunu onlara diil megalara söyliceksin açıkcası..
Şu güne kadar bu ufak beyinli kardeşimizin yaptığı açıklamalara sabırla yazmamak için direndim fakat cahilliğin , cehaletin bu kadar büyük olduğu birisini uyarmak bana düşen bir vazife.Hani teröristleri canlı bomba yapmadan önce beynini yıkarlar ya senide aynen o şekilde bi moda sokmuşlar.Bu nasıl bir zihniyettir arkadaş ben çözemiyorum.Loncama hangi Choosens'i almışım ben , haberim mi yok ? Anama , bacıma bir oyun için dil uzatan adamlardan kurulu bir yerde barınmış kimi almışım ben.

Beni ve loncamı şu oyunda tanımayan veya tanımak istemeyen sınırlı sayıda kişi var.Boşuna fazla nefeslerinizi tüketmeyin karalamak için.Yapılan yorumlara bakarak loncamızın ne halde olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.Şu güne kadar yaptıklarımız ortada , bundan sonra yapacaklarımız ise gerçekten herkesi hayrete düşürebilir ;) .

Meran'daki lonca muhabbetine gelinirse ;
Meran'daki lonca kaosu ortada.Nerdeyse her ay 4-5 lonca açılıp , kısa süre sonra ortadan yok oluyor.
Meran'da yer etmiş , başarılı olmuş lodos loncaları (Şuanki durumlara bakıldığında );

MeGax = Kendi Loncam olmakla beraber Meran'da elde ettiğimiz başarılar ortadadır.Fazla bir açıklamaya gerek yok.

Hanedanx = Hepsi birbirinden değerli abilerim , kardeşlerimden oluşan bir lonca.Oyunda birçok görev etkinliği olsun , savaşlar olsun hepsinde ön sırada yer almaktan hiç çekinmiyolar.

Zamanx = Lonca başkanlarından Burhan ( ZamanxYİNGG ) şu oyunda adam gibi adam dediğim birkaç kişi arasında.Çok fazla önde durmasalarda bugüne kadar ayakta kalmalrı bile bir başarı.

Beowulfx = Yenilenme sürecine girdi onlarda , lonca üyeleri ve sağlamlıkları ortada.Şu güne kadar sönük gibi dursalarda iyi loncalar arasına girmeleri kaçınılmaz.

Arzlarda ise ;

Deathx = Meran'da Arz denince akla gelen lonca budur sanırım :) .Çoğunu tanıdığımdan şunu söyleyebilirim ki hepsi birbirinden kaliteli kişilerden oluşmakla beraber şu güne kadar yaptıkları göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir lonca.

SoNx = Meran'da Arz klanını şuanda en iyi temsil eden lonca olarak görüyorum.Nerdeyse tüm üyelerini tanımakla beraber , hepsi birer kardeşim , abim gibi.Şuana kadar elde ettikleri başarılar ortada umarım başarılarının devamı gelir

Kholpashalix = Her ne kadar onlar beni sevmese de , bende onları sevmesemde Meran'da Arz olmayı millete sevdiren lonca diye düşünüyorum.Sağlamlıkları , elde ettikleri başarılar belli fakat bu sıralar meydanda gremiyoruz kendilerini çok.Biraz söndü gibiler.

Hükümdarx = Yeni kurulmalarına rağmen lonca bünyesine kattığı kişiler gerçekten arz klanında , loncada olmayan sağlam kişiler olmasından ve çoğunun isim değiştirme hakkıyla geçmesinden dolayı bir item düşürme , kasma muhabetine girişmeden kurulan bir lonca.Böyle olunca birçok şeyi aşmış olarak başladılar Meran'a.Umarım başarılı olurlar.

Olduğunca tarafsız olmaya çalıştım.Sıralamanın pek önemi yok ama Arz ve Lodos denince şuanda akla gelen loncalar bunlar.

Megaxshoot la başlayabiliriz...

Ayrıca kendini fazla zeki görme.Zeka ve karakter seviyen eminim bir karga veyahutta serçe kadardır.Kendini fazla yüksekte görüyorsun bu huyundan vaz geçmelisin.Bu güne kadar sustuysan o senin zaten zeka seviyeni açık eder.Madem yorum yapıcaksın neden bu güne kadar bekliyorsun?

Dediğim gibi kendini fazla yüksekte görüyorsun ya bu huyundan vaz geç yada bi kahve iç...

'' Küçük insanlar ( Airlifte ) KİŞİLERİ, ortalama insanlar OLAYLARI, büyük insanlar ( Yalnızsavaşçıı ) ise FİKİRLERİ konuşur”

Bunu Günlük Hayatta Karşılaştığım Senin Gibi Zekası Geri Olan Arkadaşlara Hep Söylerim Söylemekten de Hiç SıkıLmam :)

* Başlıkta Belirtildiği Üzere Lütfen Yorumlarınızı Başlığa Uygun ŞekiLde Yapın ve Bunun Gibi Her Lafa Atlayarak Çıkar Elde Etme Düşüncesinde Hareket Eden Anti-Zeka ' LıLarı Dikkate Almayın ki Konu DağıLmasın .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
numberone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen numberone »

Anketimiz Devam Ediyor ve karşınızda % ler Ve Sıralamalar.....!

• 1))Hanedanx[████████████](12 oy)
    2)Sonx[███████████](11 oy)
    3)Zamanx[█████████](9 oy)
    4)Megax[█████████](9 oy)
    5)Kholpashalix[██████](6 oy)
    6)Deathx[█████](5 oy)
    7)Hükümdarx[███](3 oy)
    8)Choosensx[███](3 oy)
    9)Vipx[██](2oy)
    10)Dengex[█](1oy)
    11)Brothersx[█](1oy)
    12)Beowulfx[](0oy)
    13)Troyax[](0oy)
    14)Kodadıx[](0oy)

OYLAMALARI LONCA ÜYELERİ DEĞİL SAYGIDEĞER MERAN HALKI YAPSIN...
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

Resim
Kullanıcı avatarı
Sahmerannn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sahmerannn »

Meranda lodosların gelmiş geçmiş en iyi loncası Megax tir oynadıığımdan beri nereye baksam hep onları görüyorum birliktelikleri birbirlerine kenetlenmeleri de göze çarpıyor . Bizim klanımızda da bi ara dengex ler vardı onlar da kendi içlerinde çok iyiydiler ama dağıldılar dağılmasalardı iyi yerlere gelirlerdi
BlauSxtonighT
Kullanıcı avatarı
Deathxyolkesen
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Deathxyolkesen »

Bazı Arkadaslarımız Sayı Saymayı Bilmiyor Galiba Dikkat Ettimde Yanlıslık Var mı Die Mesela Kendi Loncam 10 Kere Yazılmıs Ama Arkadas 5 Oy Dior Sacmalık Bence :P:P Yanlıs Anlamayın Böyle Kücük Meselelere Takılmam Ama Madem Bi İşe Kalkışmıs Hakkını Versin Dier Loncalardada Yanlıslık Var :D
[DeaTHxYoLCu](49) [DeaTHxYoLKeSen](49)

[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
numberone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Deathxyolkesen yazdı:Bazı Arkadaslarımız Sayı Saymayı Bilmiyor Galiba Dikkat Ettimde Yanlıslık Var mı Die Mesela Kendi Loncam 10 Kere Yazılmıs Ama Arkadas 5 Oy Dior Sacmalık Bence :P:P Yanlıs Anlamayın Böyle Kücük Meselelere Takılmam Ama Madem Bi İşe Kalkışmıs Hakkını Versin Dier Loncalardada Yanlıslık Var :D
kusura bakma çok lonca oldugu ıçın kafam karıştı hemen düzeltiyorum ayrıca 10 deıl 8 subjektif her lonca hakkında yorum yapan kardeşlerimin görüşlerini ankete dahil etmedim

Resim
numberone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Anketimiz Devam Ediyor ve karşınızda % ler Ve Sıralamalar.....!

• 1))Hanedanx[████████████](12 oy)
    2)Sonx[███████████](11 oy)
    3)Megax[██████████](10 oy)
    4)Zamanx[█████████](9 oy)
    5)Deathx[████████](8 oy)
    6)Kholpashalix[██████](6 oy)
    7)Hükümdarx[███](3 oy)
    8)Choosensx[███](3 oy)
    9)Vipx[██](2oy)
    10)Dengex[█](1oy)
    11)Brothersx[█](1oy)
    12)Beowulfx[](0oy)
    13)Troyax[](0oy)
    14)Kodadıx[](0oy)

OYLAMALARI LONCA ÜYELERİ DEĞİL SAYGIDEĞER MERAN HALKI YAPSIN...

Resim
Kullanıcı avatarı
lSuSTuRunl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen lSuSTuRunl »

Nadir de olsa ben de ''düşüncelerimi'' belirteyim.

Arzın Çocukları ;
Death:Kimse yoğurdum ekşi demez bu yüzden oyun durumumuz hakkında yorum Eminönü halkına kalmış.Ancak bakınca kader bu , birgün çulsuz kaldığımda tereddüt etmeden barındıracak kardeşlerim olduğuna şükrederim hep..
Kholpashali:Sebebi senelerin verdiği güven mi yoksa başka birşey mi bilinmez ama nedense Death-Kholpashali aynı çatı altında gördüm.Gerisi belli zaten.
Waffen:1 seneye yakın KSK adı altında kardeş gibiydik.Şimdi birkaç kişi haricinde hiçbirini tanımasamda kefil olabileceğim nadir insanlar.
Vip:Nerede çokluk, orada... derler ya ; Vip aynı orantıyla az üyesiyle saygınlık kazanmış loncalardan.
Son:İlk ismini duyduğumda kullandığım cümle ''Boş yere e-pin harcıcaklar, ahmaklık''tı.Kurulduğu dönemdeki loncaların aksine yanıltarak buralara kadar geldiler.Hepsi birbirinden değerli oyuncular barındırıyor.

Ve Spannung, Hükümdar, Zentius..Hepsi kişilikli insanlar.

Lodos;
Mega:Yeri geldi Meran'a hükmedecek kapasite kurdu, yeri geldi adı duyulmaz oldu.Ancak o başkanlarla ''saygınlığını yitirmeden'' hep ayakta kalabilecek bir lonca.
Hanedan:Bilgin, Delixkurt, Cyberr ve dahası üyelerle geçmişine bakılarak ne olabileceği anlaşılacak bir lonca.Hep takibimdedir.
Zaman,Beowulf:Aynı görüşü paylaşacagımdan birleşik yazdım.Kendileriyle muhabbetim olmaz ama birkaç kişi dışında efendi(kimseyi bir kefene sığdırmak haddim değil,mânası anlaşılsın yeterli) üyeleri var.İstikrarları daimi olsun.

Son olarak ; güç sırasına göre değil de karakterlerine göre yorum yaptım herkese.Ben onu, o beni kesse ne olur kesmese ne olur?Ama ''iyi bilirdik'' sözünü ciddi anlamda söyletebiliyorsak varsın efsunumuz olmasın.
Ayriyeten unuttuklarım varsa ''sevmediğimden'' değil, aceleye geldiğindendir.
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKVResim
M2 Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Canceazi yazdı:Ben olsam bu sunucudaki loncaları şöyle değerlendiririm;

Arz Olarak

:arrow: SoNx , üye sayısı fazla bir kaç çıkıntı hariç hepsi kişilikli ve saygı duyduğum insanlar. Oyun gözüyle bakarsak güçsüz karakter yok. Ünal'ıma ve Abdullah Abi'ye sevgiler :D
:arrow: DeaTHx , uzun zamandır varolan bir lonca. Başarılı bir kadrosu var. Dışarıdan fazla ciddi değil de oyunun tadını çıkaran bir loncaya benziyor. Mert'e (şok) sevgilerimi iletiyorum ♥
:arrow: HükümDaRx , nasıl kuruldu kim nerden isim değiştirdi bilmiyorum ama şu an itibariyle güçlü bir lonca. Ancak büyük bir farkı var. Bu bence bir eksiklik ama yeri gelince yeni nesil sistemin eseri. Loncada hemen hemen tüm karakterler isim değiştirme ile loncaya dahil oldu. Yani baştan çar kasarak değil.
:arrow: Kholpashalix , Meran'ın en köklü loncalarından biri. Ben Meran'a başlayalı çok değil 2.5 yıl oldu ama kendimi bildim bileli varolan bir lonca. Kendi aralarında güzel muhabbetleri var. İyi anlaşıyorlar. Dağıldıkları fikrinde değilim.
:arrow: ViPx , eskiden çok başarılı bir loncaydı. Şimdi ne yaptılar ne ettiler pek bilmiyorum ama çok kişilikli insanlardı.

Lodos Olarak
:arrow: Mega , oyunda eskiden beri varolan bir lonca. Başkanım alınmasın biraz havalılardı yani . Bir ara üye kaybetti ancak sebebi başkanların oyundan daha önemli işleri olmalarıydı. Bir kaç müdahele ile lonca eski formuna kavuştu. Birlikte iyi işler yapacağımıza inanıyorum . Tüm loncamı öpüyorum. ♥
:arrow: Choosens , ben çok fazla muhattab olmadım bu loncayla. Çok karakterli değiller anladığım ve gördüğüm kadarıyla. Vs konularında bunu belli ediyorlar. Ancak kişilikleri bırakıp oyuna bakarsak birlikte savaşırken zevk aldığım bir lonca bunu dürüstçe söylemeliyim.
:arrow: Beowulf , başarılı bir lonca. Güçlü üyeleri var. Mahmut(ADIYAMAN) ve Umut(ErALp) kardeşlerime sevgiler. ♥
:arrow: Brothers , Kısa zamanda çok iş yapan bir lonca. Gökhan'ı çok severim. Zırhı olmasa da :D Meran'ın en değerli insanlarından biri bence .
:arrow: Zaman , oyundaki "ilk gerçek" loncam. Başkan YİNGG büyücü vs'lerinde gerçekten başarılı bir isim. Bence direnç efsunlar moda olduktan sonra mertlik bozuldu. Kritikler ile vs atıldığı dönemde Ying'e kolay kolay rakip çıkmazdı. Loncada gerçekten sevdiğim kişiler var, Apo, Beytu, Mahir, Oğuz, Emre, Serkan, Okan, Ömer Abi, Ömer ve daha niceleri çok iyi insanlar. Tabi Emre(ZamanxIKöTüI)'deki muhabbeti herkes yapamaz o ayrı . Hepsini öpüyorum . Mahir'cim unutmadım seni de çok öpüyorum ♥
:arrow: Hanedan , eski loncalardan biri. Başarılı bir lonca. Sevdiğim saydığım insanlar var. Başarılarının devamını dilerim. Ms. Aysel'e burdan selamlar. Ayrı HanedanxReVeR meran'da güvenilir insanlardan biridir ben de severim kendisini. Ne zaman vs olsa hakem olarak onu isteyenler olur. Bu ona güvenildiğinin kanıtıdır bence .
Ne kadar da yazasım varmış :) Bunlar benim kendi görüşlerim sıralama yapmadım aklımdakileri yazdım.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

lSuSTuRunl yazdı:Son:İlk ismini duyduğumda kullandığım cümle ''Boş yere e-pin harcıcaklar, ahmaklık''tı.Kurulduğu dönemdeki loncaların aksine yanıltarak buralara kadar geldiler.Hepsi birbirinden değerli oyuncular barındırıyor.
Teşekkürler kardeşim. Yanılmıyorsam Burak.. Teşekkürler. ;)
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön