asim3428 yazdı:Oyundakiler bilir ki ben oyuna bu aralar girmem girdiğim zaman pc de oyun kastığı için sadece ufak tefek işleri hallederim aksi olmasın diyosun aksi olma gibi bir lüksü bile yoktur. Çünkü oyuna girdiğim pc de çar ilerlerken bile zorlanıyo iken ben savaşa giricem (mantık dışı)? Siz dalmassınız ama sen daldın ki o gün bölgeden de söylediğim halde tekrar daldın zırhı çıkartıp geldim yine daldın daha sonrasında bende sırf sana dalmak için gelmeye başladım.
Sen şimdi işi olan birinin işine engel olmaya saygı diyosan çok büyük uçurumlar var aramızda demektir.
asim3428 yazdı:Saygı veya saygısızlık ufak bir hareket veya sözle de olur madem yaşın büyük bunu bilmiyosan benden öğren Şu gençlerin azına sakız olmuş lafları bırak lütfen Ayık olun, Ayık ol fln. Seni tanımam ama tanımamam gördüğüm şeyleri unutmama yol açmaz.
Oyunda yazını görmedim hareketini gördüm bankada işi olup kimseye dalmayan arz ve 5-6 lodos orada otururken gelip senin işi olan birine dalman. (Saygısızlığına örnek ) Herkeze anladığı dilden diyosun da sen anlamıyosan nasıl anladığı dilden cevap vericeksin ?
Bunu yazarken acaba kaç defa TürkxxKaNiCaNiii carına bankada kimseye dokunmazken yanından geçtikten sonra dalmadığımızı görüp sonradan ya yanına 2-3 serseri toplayıp kesmeye gelenler veya arkadan dolaşıp dalanlar oldu... Çoğundada yanımdan geçerken ben dalmadığım halde... Bilip bilmeden bu şekilde konuşma bir daha... Bundan sonra kendi adıma konuşuyorum 45 lvl ve üzeri (Kp kasanlar hariç) kimi görürsem dalarım... Zoruna giden varsa klandan ayrılsın kimse dalamaz... Bunu maalesef kendini bilmezler yüzünden söylemek zorunda kalıyorum... Normalde kasada veya madende hiç bir kimseye dalmam ne zaman ki bu olaylar bana yapılmaya başlandı o günden sonra bende aynı şekilde davranmaya devam edeceğim... Bu şekilde davrananlara dahi birtek kötü söz söylemedim... Onlar bana ve aileme karşı kötü söz söylemedikleri sürece...
Siz bırakın bankada veya madende dalmayı 25 lvl carıma komutanda görev için lodos olarak beklerken en az 15 kendini bilmez daldı ve kesti... Haaa bu demek değildiki arzların veya lodosların hepsi böyle ama çoğunluk maalesef bu şekilde...
Oyunu ne kadar zamandır oynuyosun bilmem fakat benim ne kadar zamandır oynadığım ve herkezin bildiği birşey vardır. Oyun içerisi veya dışarısında söylediğim gibi ''ben bana dalmayan veya bana dokunmayan kimseye dalmam.''
Şimdi sen diyosun ki bana yapıldı bende yaparım bunu yapandan ne farkın kalıyo ? Ben 25 lvl kp çarım meşhur zaten de neyse 25 lvl kp çarımla kp kasarken bile dalan oldu hatta kovalayanlar kesmek için klan değiştirip gelenler, abi o rütbeyi nasıl yaptın diye muhabbet edip kesenler, bir anlık gaza geldim diyip kesenler.. Çok olay geçti yani klanla ilgili başımdan iyi bilirim. He bilenler iyi bilir ki Adam gibi istedikten sonra 10 tane veya o zaman kaçtane varsa pluslu çarla hiç bir karşılık beklemeden de karizmarlarını verdiğim zamanlar olmuştur (Adam gibi isteyene).
Bilmeden pek konuşmayı tercih etmem genellikle yaşadığım olayları söylüyorum ki yaşadığım olayı bilmeyecek kadar cahil veya unutkan bir insan değilim aksine yaşadığım şeyleri kolay kolay unutmam sanal veya real farketmez..
Ben bir gün birine dedim ki oyun içerisinde benim çarım budur. 30 dakika boyunca mısır veya bankada durucaksın ve seni kimse kesmeyecek çar senindir ondan sonra fakat göze alamadı.
Tek klan olarak düşünmeyip 2 klan olduğunu bilerek konuşmak gerekir
asim3428 yazdı:Saygı veya saygısızlık ufak bir hareket veya sözle de olur madem yaşın büyük bunu bilmiyosan benden öğren Şu gençlerin azına sakız olmuş lafları bırak lütfen Ayık olun, Ayık ol fln. Seni tanımam ama tanımamam gördüğüm şeyleri unutmama yol açmaz.
Oyunda yazını görmedim hareketini gördüm bankada işi olup kimseye dalmayan arz ve 5-6 lodos orada otururken gelip senin işi olan birine dalman. (Saygısızlığına örnek ) Herkeze anladığı dilden diyosun da sen anlamıyosan nasıl anladığı dilden cevap vericeksin ?
Bunu yazarken acaba kaç defa TürkxxKaNiCaNiii carına bankada kimseye dokunmazken yanından geçtikten sonra dalmadığımızı görüp sonradan ya yanına 2-3 serseri toplayıp kesmeye gelenler veya arkadan dolaşıp dalanlar oldu... Çoğundada yanımdan geçerken ben dalmadığım halde... Bilip bilmeden bu şekilde konuşma bir daha... Bundan sonra kendi adıma konuşuyorum 45 lvl ve üzeri (Kp kasanlar hariç) kimi görürsem dalarım... Zoruna giden varsa klandan ayrılsın kimse dalamaz... Bunu maalesef kendini bilmezler yüzünden söylemek zorunda kalıyorum... Normalde kasada veya madende hiç bir kimseye dalmam ne zaman ki bu olaylar bana yapılmaya başlandı o günden sonra bende aynı şekilde davranmaya devam edeceğim... Bu şekilde davrananlara dahi birtek kötü söz söylemedim... Onlar bana ve aileme karşı kötü söz söylemedikleri sürece...
Siz bırakın bankada veya madende dalmayı 25 lvl carıma komutanda görev için lodos olarak beklerken en az 15 kendini bilmez daldı ve kesti... Haaa bu demek değildiki arzların veya lodosların hepsi böyle ama çoğunluk maalesef bu şekilde...
Burda Kımse Kımseyı Anlayamaz sadece bırbırınıze laf atar geçersınız.
İleride Tekrar Yüzyüze bakacaksınız
Bunun İçin Kurulan cümlelere ve secılen kelımelere dıkkat etmenızı istiyorum
Bu konu üzerinde Arkadasın bırı TürkxxLoncasına Kin duymuş ve yasaklamış
Saygı ıle karsılıyorum Ama rekLam amaçlı bunlara gerek yok
Dedıgım Gibi Herzaman alttan aldım Yıne alttan alıcam
Bu arada 2 li konusma (Tartışmaya ) Dönüsen Konulara Kilit atılması gerekıyordu
Konu kılıt Lütfen ..
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM -Menderesx -Türkxxkajmeran
Kb gec cevap verıyorum Dogru Bir emek var ve Saygı duyması gerekırken arkadasımız yanlıs Davranışta bulunmuş gereken Konusmayı yapacagımdan emın olabılırsın
Lonca sayfamızın Üzerınde Tartışma istemıyorum
Bir kişi alttan alsa yada msn face vb gibi yerlerden Konussanız daha ıyı olur paşam
Söyledıklerımı dıkkate aldıgınız ıcın teşekkür ederim...
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM -Menderesx -Türkxxkajmeran
Cantanem yazdı:Kb gec cevap verıyorum Dogru Bir emek var ve Saygı duyması gerekırken arkadasımız yanlıs Davranışta bulunmuş gereken Konusmayı yapacagımdan emın olabılırsın
Lonca sayfamızın Üzerınde Tartışma istemıyorum
Bir kişi alttan alsa yada msn face vb gibi yerlerden Konussanız daha ıyı olur paşam
Söyledıklerımı dıkkate aldıgınız ıcın teşekkür ederim...