Hiçbir fikrim yok ama şifacıya yine muhtacız o bir gerçek.KaraXHayalet yazdı:Yanlız şuana kadar yayınlanan görüntülerde hep şifacı karakterler önplandaydı ne demek isteniyo acaba
İŞTE ÇEMBERLİTAŞ SIZINTILARI=)) WİKİLEAKS 3
Re: ÇemberliTaş Hakkında İnceleme.
bence Son resimde makine şifacıya saldırıyor makine ye ise büyücü asasıyla vuruyor dikkat
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bir büyücü neden asayla vurma ihtiyacı hissetsinki yüksek ihtimal uzaktan büyü atarken yaptığı bir harekettirhalilumit yazdı:bence Son resimde makine şifacıya saldırıyor makine ye ise büyücü asasıyla vuruyor dikkat
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ZıpKın qeLcek uzun menzıllı Gm aburanın eLındekı Görmüşsünüzdür belki
dev el arabeleti
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
görmüştüm büyücülere tek atar herhalde...Serserixkratos yazdı:ZıpKın qeLcek uzun menzıllı Gm aburanın eLındekı Görmüşsünüzdür belki![]()
dev el arabeleti
![]()

Bu fotoğrafı inceliyorum... Yetenek sistemine bakıyorum şifacımı büyücümü anlamaya çalışıyorum..
Hadi hayırlısı

Büyücü Olsa Büyü Atardı Bence... Yani Boss'a yakın durmazdı asasıyla vursun.
100 de 99 bu bir şifacı..Zaten adamda şifacı kullanıyordu
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Bence yeni silahlar gelecektir eğer bunları daha önceden gösterirseler işin süprizi kaçar değilmi
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Arkadaşlar, Çemberlitaş mekan bakımından; Sığınak, Eminönü ve Antrepo karışımı bir yer olacak ancak düşündüğünüz gibi en büyük bölge olmayacak. Bu oyunun en büyük bölgesi ve buna parelel inanıyorum ki en zevkli bölgesi Karaköy'dür. Çemberlitaş bizim güçlenmemizi sürdürecek Grup Bölgeleri'nden bir tanesi...
Şu an ortalıkta asa isimleri, resimleri dolaşıyor, onlar Çemberlitaş ile gelmeyecek, büyük bir ihtimalle Karaköy ile gelecektir. Ancak Çemberlitaş ile gelmeyeceği kesin ! Çemberlitaş'ta şaheser olarak ceket, pantolon, ayakkabı ve eldiven gelecektir.
Şu an ortalıkta asa isimleri, resimleri dolaşıyor, onlar Çemberlitaş ile gelmeyecek, büyük bir ihtimalle Karaköy ile gelecektir. Ancak Çemberlitaş ile gelmeyeceği kesin ! Çemberlitaş'ta şaheser olarak ceket, pantolon, ayakkabı ve eldiven gelecektir.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
sürekli şifacı karakterin gösteilmesinin tek nedeni var.bana hak vereceğinizi düşünüyorum
bölgeyle ilgili savaşçıların büyük beklentisi var.yani bölge savaşçılar için avantajlı mı olacak yoksa yine büyücülerin elinde mi olacak herkez bunu merak ediyor.eee tartışmasız tek karakter şifacı.orada bir savaşçı yada büyücü görseydik herkez bir yargıya erkenden varacaktı.en mantıklısı olmazsa olmaz şifacıyı kullanmak.
artık savaşçı ağırlıklı bir bölgede gelmeli bence sığınak migrat varken birde savaşçıların ofansif girebileceği bir bölge olsa iyi olurdu.yada çemberlitaş normal bölge olacaksa bile çemberlitaşta bu yönce bir grup bölgesi olsa fena olmazdı.
bölgeyle ilgili savaşçıların büyük beklentisi var.yani bölge savaşçılar için avantajlı mı olacak yoksa yine büyücülerin elinde mi olacak herkez bunu merak ediyor.eee tartışmasız tek karakter şifacı.orada bir savaşçı yada büyücü görseydik herkez bir yargıya erkenden varacaktı.en mantıklısı olmazsa olmaz şifacıyı kullanmak.
artık savaşçı ağırlıklı bir bölgede gelmeli bence sığınak migrat varken birde savaşçıların ofansif girebileceği bir bölge olsa iyi olurdu.yada çemberlitaş normal bölge olacaksa bile çemberlitaşta bu yönce bir grup bölgesi olsa fena olmazdı.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.