En iyi vs atan büyücü: Meran'daki vs atmasını bilen bir çok büyücü ile V.s attım ve Düşüncem şudur; En iyi olmasada iyi bildigim bir kaç kişi var (Ellectropower,Choosensxkrall,)
En iyi vs atan savaşcı: QMCERDEMQ,
En iyi vs atan şifacı: Kıyametx
MeRHaMeTT yazdı:
Eldest yazdı:Meranın en iyileri kimler ?
En iyi vs atan büyücü; ?????
En iyi vs atan savaşcı; ?????
En iyi vs atan şifacı; ?????
En iyi grub bölgesi büyücüsü; ??????
En iyi grub bölgesi savaşcısı; ??????
En iyi grub bölgesi şifacısı; ?????
Polemik yapmadan cevap vern rica edyrm
Niye en iyi büyücü kesen şifacıyı sormuyorsunuz
En İyi büyücü kesen şifacı öyle mi ? /fŞeRRuh yaparsan oyunda arkadaşlar sana yardımcı olur
pLayboys yazdı:En iyi vs atan büyücü; ŞeRRuh ,ZamanxYinGG
En iyi vs atan savaşcı;Geophal,Kholpashalix(Mech,Loa)
En iyi vs atan şifacı; Kıyametx, Helper
En iyi grub bölgesi büyücüsü; Melkor,Dreamteamxdadal,IIxHAKANxII,Kholpashalixamir
En iyi grub bölgesi savaşcısı; Aşkböceği, IıIxLaedRixIıI
En iyi grub bölgesi şifacısı; Denizgözlüm,FeeLmyLove
Teşekkür ederim Kadir.Sende iyi büyücü kullanıyorsun
aNaRcHy yazdı:En iyi vs atan büyücü; ŞeRRuh... Murat'mı tek geçerim.
En iyi vs atan savaşcı; Pas. Bi fikrim yok.
En iyi vs atan şifacı; Oğuz eziği var. HanedanxReVeR, SoNxMoVee var eski adı ile Megaxsoul
En iyi grub bölgesi büyücüsü; Grub bölgesınde her karakterde iddalıyım. Ben, Abim (Sonxquitt), DeaTHxSHoCk, DeaTHxKaRaNİ 2iz ezmeler. Blaktridine (Blackthrine) vs. vs.
En iyi grub bölgesi savaşcısı; Ben, Abim SoNxaNKa SoNxKaHraMan veysel de iyidir DeaTHxMaSSaCRe
En iyi grub bölgesi şifacısı; Ben, İsa kardeşim >DeaTHxaNDRei, SoNxŞiMaL, Sonxdeli, Crackxmichaelx, ZentiusxMaReŞaL vs vs benim düşüncem bu yönde.
Teşekkür ederim Ünal En az benim kadar belki daha iyi kullanıyorsun büyücüyü Bunu bilesin
Diğer arkadaşlarada teşekkürü borç bilirim. Oyuna ara verdim bazı büyücüler bunu değerlendirsin
En İyi Hırsızı ??????????????????
Büyücü : relaxefendy
Savaşçı : geophal flndır emin deilim..
Şifacı : Deathxmortal - Kurmayxebuhan
grup bölgeleriyle alakam yok bilemem :mrgreen:
en iyi hırsız benim ama :mrgreen:
Doğruyu söylüyorsun birader . bizim arkadaşlarda oyuna dönse benim gibi bizde item dizeriz
tek işim hava atanlarla bu saatten sonra hadi bakalım görelim en iyi büyücü kim :roll:
En iyi vs atan büyücü; Relaxefendy
En iyi vs atan savaşcı; Barbaros , Affetmem , Bloodandrose , Asterix , Deathxsrht , Gızem , Deathxsedo
En iyi grub bölgesi büyücüsü; Deliormanlı , Justcause
En iyi grub bölgesi savaşcısı; Yarasa , Alayınaxdnwrs , Alayınaxebuhan , Alayınaxgider, Igökan ,Titiano
En iyi grub bölgesi şifacısı; Mekanikbuff , Alayınaxebuhan , İmperuz , Kindar
En İyi büyücü kesen şifacı öyle mi ? /fŞeRRuh yaparsan oyunda arkadaşlar sana yardımcı olur
Hala oyundaysan istediğin zaman atalım.. Öyle itemlerimi sattım atmıyorum seninle demekle olmuyor. 80 can 80 kudretle vs yi kimle atsam kaybederim.
SeRRuh yazdı:En iyi vs atan büyücü: Meran'daki vs atmasını bilen bir çok büyücü ile V.s attım ve Düşüncem şudur; En iyi olmasada iyi bildigim bir kaç kişi var (Ellectropower,Choosensxkrall,)
En iyi vs atan savaşcı: QMCERDEMQ,
En iyi vs atan şifacı: Kıyametx
MeRHaMeTT yazdı:
Eldest yazdı:Meranın en iyileri kimler ?
pLayboys yazdı:En iyi vs atan büyücü; ŞeRRuh ,ZamanxYinGG
En iyi vs atan savaşcı;Geophal,Kholpashalix(Mech,Loa)
En iyi vs atan şifacı; Kıyametx, Helper
En iyi grub bölgesi büyücüsü; Melkor,Dreamteamxdadal,IIxHAKANxII,Kholpashalixamir
En iyi grub bölgesi savaşcısı; Aşkböceği, IıIxLaedRixIıI
En iyi grub bölgesi şifacısı; Denizgözlüm,FeeLmyLove
Teşekkür ederim Kadir.Sende iyi büyücü kullanıyorsun
En iyi vs atan şifacı; Oğuz eziği var. HanedanxReVeR, SoNxMoVee var eski adı ile Megaxsoul
En iyi grub bölgesi büyücüsü; Grub bölgesınde her karakterde iddalıyım. Ben, Abim (Sonxquitt), DeaTHxSHoCk, DeaTHxKaRaNİ 2iz ezmeler. Blaktridine (Blackthrine) vs. vs.
En iyi grub bölgesi savaşcısı; Ben, Abim SoNxaNKa SoNxKaHraMan veysel de iyidir DeaTHxMaSSaCRe
En iyi grub bölgesi şifacısı; Ben, İsa kardeşim >DeaTHxaNDRei, SoNxŞiMaL, Sonxdeli, Crackxmichaelx, ZentiusxMaReŞaL vs vs benim düşüncem bu yönde.
Teşekkür ederim Ünal En az benim kadar belki daha iyi kullanıyorsun büyücüyü Bunu bilesin
Diğer arkadaşlarada teşekkürü borç bilirim. Oyuna ara verdim bazı büyücüler bunu değerlendirsin
Ellectropower :arrow: WaFFeNxeLLecTRo :arrow: ChoosesnsxSHooT :arrow: YALNIZADAM :arrow: MeGaxSHooT (Abdullah/Emin) Anaa çar kurulalı belli amma isim değişmiş hakkaten :lol: ben ne savaşçı vssi bilirim ne şifacı bi ara vipxkılınçç benim savaşçımı tekme yumruk kesmişti urfalısavaşçı diye full yücelen ama şaheseri olmayan bi çarı bi o adamı bilirim onun dışında büyüde iyi olarak bildiğim bikere ortağım emin çok iyi biliyor murat(ŞeRRuH) çok iyi biliyor kuralları ve ödülü işine geldiği gibi belirlesede adam iyi vs atıyor Emrahta (Choosesnsxkrall) biraz biliyor ama bildiğinden çok ötüyor ayrıca yenilince parayı vermiyor aşırı derecede mızıkçı :!: bence bi vs ci değil çünkü parayı vermeden kaçan adamdan vsci olmaz :!: ...Tabi bunlar benim düşüncelerim
Çar silmesine Vs atmışız güya ! BİZLER ATTIKDA EMİN HALA OYUN U BIRAKMAMIŞ
relaxxxeefendyy yazdı:
xxJUN yazdı:Heee Bu arada
Sizcede çok konuşmadı mı ?
Dedim artık zamanı geldi . . .
Prınceofanıll vs MeGaxSHooT karakter silmesine .
Skor 5,0 .
Vs fotolarını atmakla ugrasmak ıstemıyorum benı anlayın 5*0 lık vs nın ardından karakter sılme noktasında emin beyimiz çok gerilmişki kafa dağıtmak için ferhatla uğraşıyor
Şeklimi koyar giderim . Tarzım budur . Bir gencın daha oyununa son verdıgım ıcın ıcım fazla rahat degıl fakat mutluyum İyi oyunlar ..
Nick değiştirir sadece bu arkadaş VS bilmezki YALNIZADAMMIŞ KORKUSUZXBÜYÜCÜYMÜŞ PARDON LA ELECTROPOWER MIŞ OLMADI WAFFENXELECTRO MUŞ YOK BE CHOOSENSXSHOOT MUŞ HADİ BE MEGAXSHOOT MUŞ Şekli koyunca gitmez ki emin nick değiştirir :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll:
En iyi vs atan savaşcı; Barbaros , Affetmem , Bloodandrose , Asterix , Deathxsrht , Gızem , Deathxsedo
En iyi grub bölgesi savaşcısı; Yarasa , Alayınaxdnwrs , Alayınaxebuhan , Alayınaxgider, Igökan ,Titiano
:idea:
kındar mı :mrgreen: at wc ye gıtsın .sıfonu da cekmeyı unutma kokabılır :mrgreen: