ElitConan yazdı:önemli dğeil gökhan o kadar başvuru formu hazırlayalım biz...
Sağol Aykutum Sağol
. İlk Çalışman Fakat Güzel Oldu. Haftasonu Daha İyisini Yapalım 
ElitConan yazdı:önemli dğeil gökhan o kadar başvuru formu hazırlayalım biz...
Alperim Seni Bunların Arasında Görmek İstemezdim Umarım Yakında Nasıl Kişilikleri Oldunu Ögrenirsin Ama Yine deChuckyx yazdı:Yeni Sayfamızın Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle.
Allah Utandırmasın.!
Herkesin Gördügü Ortam Bunlara Göre Degil TabiMasterlid yazdı:Kim Kimin Önünde Ne Yaptığımı Bilir . Fazlasıyla AçıkladımIsrarlısınız Anlamamada . Sizden Ricam Kirletmeyin Sayfayı Sıkıntınız Varsa Özel Olabilir , Msn Olabilir , Skype Olabilir . BUYRUN GELİN
Alper Bu Uyarıları Dikkate Al Hiçbirine Acımam Sen İnanma Bu Rebels loncası masallarına biran önce kurtar bu çakalların arasından kendini bak fatih çok güzel anlatmış bunlara ragmen emeklerini riske atmaLouster yazdı:Adı furkan bunda şüpemiz yok zaten
Geçen Eylül ayında biz bu adamla tanıştık. Kendisi güya oyuna yeni başlamıştı. Bayağıda bi parası filan vardı ve 15 günde 2 adet 49 level çar yaptı Tek başına. 3 günde ejder malzemesi çıkardı. Bunla öyle böyle arkadaş olduk yardıma filan geliyordu benim çarlarımın bloklandığı dönemde. Sonra bu bana hergün Lonca açalım lonca açalım demeye başladı, Aradaki samimiyeti fazlalaştırdı. Yani bugünki deyim ile ''Kanka'' durumuna geldik. Bana kendisinin adının Gökhan olduğunu söyledi. Bende yedim hemen. Sonra bu günde 15 saat kalan çocuk eylül ayında haftada 2 gün 2 saat girer oldu. Acaba okulların açılmasındanmı bilemem. Biraz araştırdım, Soruşturdum, Bu adamın daha önceden Vipxbaşkan adıyla bir lonca açtığını öğrendim. Buna pm attım ve kendisi olan biten herşeyi anlattı. kendisinin adı furkanmış, Edirnede oturmuyormuş. Ve Lonca içi ve bazı arkadaşlarının Malına göz koyup çarlarını soymuş. Sonrada paralarını bi çara koyup yeniden oyuna başlamış ve Ascendant & Enchanter adında 2 çarla oyuna başlamış. Bunların hepsini kendisi itiraf etti. Ayrıca bu durumu bilen tek kişi en samimi olduğu Aristoklatmış. Tabi ben bunu biraz sıkıştırmaya başladım. Ertesi gün bana ne dese iyi ? Tanımıyorum sizi ben arkadaşa çarlarımı vermiştim yeni başladım oyuna.
Be bırak bi arkadaş ne mal olduğunu biliyoruz senin şimdide çıkmış Rebels loncası açmış bu loncada vipx Loncası gibi.
Ve Nedense her Konuştuğumuzdada Cümlenin içine Pardusları ekler oluyor. Ben lonca nedir bilmezdim tılsıma geldim pardusları gördüm böylece lonca gördüm, Zaten Vipx Loncasını açanda bendim ya. Bunları ben söyledim söyledim dil döktüm milleti inandıramadık belkide inanmak istemediler,
Bizden uyarmak Gerisi beni alakadar etmez...
Bu konuda katılıyorum adamlar yeni başlayacak oyuna ve 15 günde 2 49 lewel çar kasıp ejder üretecek böyle birşeyin imkanı yok oyuna yeni başlayan birisi bunları kesinlikle yapamazasim3428 yazdı:Tamam biliyorum ama o zamanlar yoktuki paşa yaCantanem yazdı:Çar Kasmak zor değıl 3 günde 49 yaptım ex arttırıcı dıye Bişi var asımım (ben menderes)asim3428 yazdı:Aman yanlış olmasın ben Anka da yaptım bu işi Tılsımda oynuyodum şu anlık giremiyorum sadece ben anka gibi boş bi sunucuda yaptım 21 günde menekşe madeninin boş olması sebebi ile ve yinede yardım eden arkadaşlar oldu ki
15 günde tılsım gibi bir sunucuda tek başına hem 49 lvl 2 çar kasıcaksın hem ejder üreticeksin :?
İmkansız gibi birşey bu yeyip içmeyip yatmayıp 15 gün ful oyunda olucaksın (Yinede zor)
1 kere yapabiliyorsan 2. yide yaparsın bence 0 dan başlayıp birdaha denesene![]()
Not: Sen yap diyen olursa pc bozukluğu sebebiyle yaklaşık 2 aydır belki daha fazla oyuna giremiyorum) Paran varsa Üretirsin ejderi zor degil sanırım :? [/b][/color]
olay şeyle yeni gelinicek sunucuya 15 günde 2 çar kasıp (49) birde ejder üreyilicek ex arttırıcı fln yokken yani İmkansız diyemem ama Çook zor helede Tılsım gibi bir sunucuda yani elmasların hepsi dolu iken 5 menekşeyi 5 akik i nasıl çekti benim aklım onlara takılıyo
Ben ankada yaptım çünkü elmasların hepsi boş ve biri madende ise kimse gidip o madenden çekmiyo o sayede yaptım
Koçum senin zeka seviyen ne durumda bu adamla ilgili ortaya atılan laflar önceden ve bu akçe ne zaman geldiki sen maden artırıcıdan falan bahsediyosun hadi dicem ki maden şansı artırıcılar geldikten sonra böyle bir olay olmuş olsa haklıdır belki neyse sadece biraz mantıklı düşünmesini bil ve Türkxx loncası demişsin sizde Pardusxx loncası agzınızda hep küfür biraz insan ol ve edebinle konuşmayı ögrenBeyzade yazdı:Yahu türk loncasi degilmi heryerde pisliklerini yapacaklar. ULan adam sayfa acmiz yeni lonca kurmuslar yaptiginiz seye bak utanmazlar. Siz önce kendi icinizdeki hirsizi bi temizleyin sonra millete pislik atin. Amisos loncasi kanitta koydu fotoyu yapisdirdi oraya sonra kivirdiniz yok daha acik kanit diye. Adi insanlar toplulugundan bi farkiniz yok. Gökhan ev sahibi oldugu icin söyleyememis ben söylim defolun kendi sayfaniza bu sayfada pislik yapmayin, iyi dileklerinizide alin münasip bi yerinize yerlestirin. Utanmazlar kiskancliklarindan adama bide leke atiyolar. Ulan o adamin paraya mala ihtiyaci olsa ben burdayim 1,5milyar paramin hepsi helali hosdur ona aninda veririm ona ne konusuyon sen. onun günde cektigi madenin haddini biliyonmu senki burda konusuyon. Sen yarim saten cekiyon madeni sonra yemiyo bi yerin birakiyon. o adam saatlerce 2´cesit arttirici aliyo adayi siliyo sübürüyo. günde nerden baksan 80-100 milyonluk maden cektigi zamanlari ben biliyorum o adamin. Gecmis bilip bilmeden konusuyosun bide orda. Siz sizin gibi hirsizlarin yanina gidin mikroplar toplulugu. Burayida bir daha kirletmeyin.
ElitConan yazdı:Adama bak gel sana kapalı çarşıda bir konu açayım oradan atışalım tartışalım sohbet edelim post kas gel lütfen saçma sapan yorumlar yapma şu sayfada !!