Lighter yazdı:Kendını çok kasıyosun kardeşım ısteyen ıstediği bilgiyi araştırabilir HErkez kendı kendıne kutuphane olmasın bizdede beyin var
Eleştrin için teşekkür ederim. Ama aramızda " Yobaz " olduğunu bilmek beni çok üzüyor.
İyi Oyunlar. İyi Forumlar.
Sevgiler ve Saygılar.
Sen bence Sadece Vikipedia veya Google dan Bulduğun Yazılarla CTrl + C yapıp millete "ben ne kadar zekıyım ne kadar çalışkanım" diye egolanıp egonu tatmın etmeye çalışıyorsun Sadece kullanılıyorsun isteyen Gider Agah efendıyı tık google yazıp okur
Chardonnay yazdı:Güzel bir paylaşım olmuş.Ellerine sağlık..
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yakında yeniden sizlere bilgi vermeye ve istekleriniz doğrultusunda hareket edeceğimi bildirmekten onur duyarım.
Sevgiler ve Saygılar.
Ve işte o zaman geldi!
2 Hafta sonra yeni bilgiler vermeye ve saklı kalmış konuları aydınlatmaya devam edicem.
Bekleyin yeter...
Buğrahan*
Hangi zaman geldi bilader sen zwartanmısın mevlüt dinçmisin neyin gizli kalmışını ortaya çıkartacaksın çok merak ediyorum nasıl bir ruh halidir bu nasıl iştir insan kendini güldürürmü başkasına anlayamıyorum arkadaşım bırak gizli kalan kalsın sen oyununu oyna itemini yap arkadaşlarınla muhabbetini et yaratığını kes madenini çek oyunun amacı bu değilmi nedir bu yönetim yalamalığı burdan seni görüpte assolistmi yapçaklar bre bre bre kendin için birşey yap bu oyunu bilgisayarından sil sana zarar veriyor :arrow:
Chardonnay yazdı:Güzel bir paylaşım olmuş.Ellerine sağlık..
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yakında yeniden sizlere bilgi vermeye ve istekleriniz doğrultusunda hareket edeceğimi bildirmekten onur duyarım.
Sevgiler ve Saygılar.
Ve işte o zaman geldi!
2 Hafta sonra yeni bilgiler vermeye ve saklı kalmış konuları aydınlatmaya devam edicem.
Bekleyin yeter...
Buğrahan*
Hangi zaman geldi bilader sen zwartanmısın mevlüt dinçmisin neyin gizli kalmışını ortaya çıkartacaksın çok merak ediyorum nasıl bir ruh halidir bu nasıl iştir insan kendini güldürürmü başkasına anlayamıyorum arkadaşım bırak gizli kalan kalsın sen oyununu oyna itemini yap arkadaşlarınla muhabbetini et yaratığını kes madenini çek oyunun amacı bu değilmi nedir bu yönetim yalamalığı burdan seni görüpte assolistmi yapçaklar bre bre bre kendin için birşey yap bu oyunu bilgisayarından sil sana zarar veriyor :arrow:
sayfalar boyunca okuduğum en güzel en doğru yorum.....
Hayatımız şu şekilde değişiyor. Nedense?
Bilgili insanlar çok konuşmaktan kaçınırken hâlbuki bilgi veriyor; bilgisiz insanlar boş konuşmaktan çekinmiyor.
Bilgisiz insan; çöle benzer, ne kadar su dökseniz de orada ne ot biter ne yem biter.
Kutadgu Bilig* Yusuf Has Hacib
İyi Oyunlar. * Eleştirileriniz beni üzmekten ziyade mutlu eder; çünkü eleştiriler benim sizin farkınızda olduğumu kanıtlar.
BUĞRAHAN*