İtiraf edin!:)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İtiraf edin!:)

Mesaj gönderen Odiseus »

2007 Nisan ayında başladım ben oyuna ilk dönemlerden anılarımı anlatayım

İlk online oyunumdu.Karakter isimleri serbestti o zaman tamamı küçük bi karakter ismi yazdım neyse girdim.Sonra heyecan var tabi oyun açıldı ya 5 dk camide gezip çıktım.2. girişimde karakter yoktu.Sinirlendim tabi nerde bu diye neyse işte sonra anladım ki sunucudan sunucuya karakterler değişiyomuş :D Neyse şansıma kuklacıda devam ettim 1 seviyede Farelere vurmayı bilmiyodum sol tıklayarak vurmaya çalışıyodum olmuyodu.bi kere sağ tıkladım vurduğunda çok sevinmiştim :D 2. seviyeye kadar hep fare kestim dedim ki görevler zordur hiç uğraşmaya gerek yok filan.Neyse baktım böyle daha zor görevleri yaptım.7 levele kadar farelerde kasınca dedim böyle oyun mu olur 1 hafta filan bıraktım sonra mynette okey oynamaktan sıkılınca tekrar geri döndüm.sağolsun biriyle arkadaş oldum 13 level e kadar yardım etti ama ben 13 level e kadar yetenek kullanmayı filan bilmiyodum puan veriyodum fakat alta koymayı akıl etmedim :D neyse onuda arkadaş öğrendi.İtem yansıtmayı ben söyle kanalına [Kanvas ceket] filan yazıyodum ama tıklayınca neden diğerleri gibi şey çıkmıyo diye düşününce sanırım ben değil onlar öyle görüyo demiştim :D

Bu arkadaşla hep klanda girip 29 levellere dalıyoduk ben 13 o 15 seviyeydi neyse işte bi 29 kestik ama o bize dalmamıştı ben kendimi oyunda çok güçlü sanmıştım :D

İşte diğer kısımlar hafızamda yok 29 olduğumda klanlar serbest ya giren çıkan belli değildi. Bu savaş ve ws lerde elime gbt alıp ws yapanlara vuruyodum ağaçların arkasına saklanıp acayip gülüyodum heralde oyunda en çok zevk aldığım zaman oydu :D

Küçük anılar;

Kemeleri kene sanmıştım
Mısır Çarşısına bana kapıları kapamışlar diye giremiyorum sanıyordum.
Şarapçının yanına beni döver diye gitmiyodum.
Lodos kalesinin ordaki çetecileri görünce paramı çalıcaklar diye kaçıyordum.
Çocuk bak ne buldum akrep kancası diyince nereye soktun bu akrep kancası diye ona kızıyordum.
Sen kahramansın değil mi diyince kendimi önemli biri sanıyordum.
Evimizin önünde akrep var görevinde Umut'a acımıştım :D
Komutan'a şarjörde 12 mermi lafı var dediği için çok pis gıcık kapmıştım.

Daha vardırda aklıma gelmiyor :D
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

Hayal yazdı:Oyun daha yeni indirmişim 10 lwl oldum merak sardı beni baktım alta örs kullanın bişeyler yazıyor.Söyle Kanalından yazdım '' acaba örs nerde nasıl yapılır vs... '' Biride gelip örs kiralıyorum alıyormusun demişti bende ne işe yarar dediğimde bana silahlarını hasarını artırır bende heycanlandım tabi :D Adama 100 bin verdim (parayı hatırlamıyorum ama o civarda bişeydi) Sonra ben örs yaptım bide örs'ten gitmemezmi para :mrgreen: O anda büyük hayal kırıklığı yaşamıştım ne günlerdi be... :D
Oyuna yeni başlayıp, 10 lvlde 100 bin kasabilen ilk insansın.Tebrikler. :D
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen yenero96 »

Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
Oyuna başladığımda lv sınırı 39 idi.
Arkadaş tavsiye etmişti ne yalan söyleyeyim ilk başta çok kötü bir oyun gibi geldi.
Herneyse ilk büyü açtım 3 saat boyunca canavarlarda kasıldım aşırı zordu.
6lv oldum dedim bu oyun neden bu kadar zor?
Arkadaşın verdiği cevap buydu:Görevleri yapmadın dimi?
:D
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Theanswer3 yazdı:
HeliN yazdı:Post kasmak için .ptal s.ptal şeyler yapma bence komik duruma düşüyorsun

aptal yazınca uyarı yemezsin ;) post da kasmıyorum yorumunu değerlendirdim :twisted:
ii b.k yedin :D sana mı kaldı değerlendirmek?
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Sagopakajmeran yazdı:
Theanswer3 yazdı:
HeliN yazdı:Post kasmak için .ptal s.ptal şeyler yapma bence komik duruma düşüyorsun

aptal yazınca uyarı yemezsin ;) post da kasmıyorum yorumunu değerlendirdim :twisted:
ii b.k yedin :D sana mı kaldı değerlendirmek?

#@!? yemek sana kalmış olabilir değerlendirme bana kaldı ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Hayal »

DeathLord yazdı:
Hayal yazdı:Oyun daha yeni indirmişim 10 lwl oldum merak sardı beni baktım alta örs kullanın bişeyler yazıyor.Söyle Kanalından yazdım '' acaba örs nerde nasıl yapılır vs... '' Biride gelip örs kiralıyorum alıyormusun demişti bende ne işe yarar dediğimde bana silahlarını hasarını artırır bende heycanlandım tabi :D Adama 100 bin verdim (parayı hatırlamıyorum ama o civarda bişeydi) Sonra ben örs yaptım bide örs'ten gitmemezmi para :mrgreen: O anda büyük hayal kırıklığı yaşamıştım ne günlerdi be... :D
Oyuna yeni başlayıp, 10 lvlde 100 bin kasabilen ilk insansın.Tebrikler. :D
Arkadaşım ben yalan söylemedim öylesine bir para yazdım hatırlamıyorum çünkü miktarını :D
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

Jandarma aliyi 4 gün aradim zor buldum xD kimse de söylemiyordu ne saçma oyun demişdim xD
bide balikci idris i 1 gün aradim bmillete sordugumda sahilde balik tutan adam dediler ararki balik tutan birisini bulasin ne delirmişdim xD
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Yoyu »

Yönetim itiraf etsin bu oyunu nasıl yaptılar hileler falan.Yönetim itiraf et haksız yere karakterimde ki paralarımın silinmesini.Yönetim itiraf et bu kadar lafı işitirken nasıl kendinizle nasıl övünüyorsunuz.Yönetim itiraf et o emekler ne oldu.Yönetim itiraf et o kazandığınız paralar boğazınızdan nasıl geçiyor ?
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Shizofren »

Yoyu yazdı:Yönetim itiraf etsin bu oyunu nasıl yaptılar hileler falan.Yönetim itiraf et haksız yere karakterimde ki paralarımın silinmesini.Yönetim itiraf et bu kadar lafı işitirken nasıl kendinizle nasıl övünüyorsunuz.Yönetim itiraf et o emekler ne oldu.Yönetim itiraf et o kazandığınız paralar boğazınızdan nasıl geçiyor ?

Kişilerin kendi yaşadıkları kötü deneyimleriyle yönetimi suçlaması pek adil bir şey olmasa gerek ? Bu oyunda her şeyden önce güvenlik kişilerin kendisine bağlı bir sorumluluktur. Bu sorumluluğun yitirilmesi ve sonrasında başkalarının sorumlu tutulması pek adil değildir. :)

Serkan arkadaşımızın açmış olduğu bu güzel konu bazen amacından saptırılmaya çalışılsa da güzel devam ediyor ;)
~ K u k L a c ı ~

~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~

~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Sanırım oynamış olduğum ilk MMO oyun olmasının verdiği bir dezavantajdı...

Oyuna başladığım ilk zamanlar, o zamanlar için değeri çok kötü olmayan Eski ve Arkadaşları İcadı Kolye düşmüştü. Bu benim oyunda gördüğüm ilk takıydı, böyle birşey olduğundan haberim yoktu. "Vay be ! Adamlar bunu da düşünmüş." diye düşünüp heycanla kolyeyi takmıştım. Uzun süre karakteri inceledim, oyundan çıktım tekrar girip baktım, ceketini çıkarttım karakteri soydum baktım ve kolyeyi karakterin üstünde göremeyince "Ne işe yarar bu, gözükmüyor bile..." düşüncesiyle kolyeyi 50 bin (5 bin de olabilir çok zaman geçtiği için hatırlayamıyorum) gibi bir fiyata sattım :)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa

“Genel Etkileşim” sayfasına dön