Esat yazdı: SeLamunAleykum
Osmanlı Loncası [ Tloo ] Bir Kuruluş Yıl Dönümü İçin. Bir Etkinlik Düzenleyeceklerini Foruma Konu Açıp Sİzlere Danıştılar.
Bu Sorunu çözmek İçin Bu Yazıları Yazıyorum
Erol Bİr Şeyler Yazmış Görmedim Ben. Yok Erol Böyle Dedi Yok Bunu Dedi Dİye. Konu Baya Uzadı..
Oktay RoA Arkadaşlarımın Hesapı Yok Dedi. Forumda Ve Kendisi 16 Kişilik Grupda Yer ALmak İstiyoruz. Die Tloo Arkadaşlarıma Bildirdi..
Ve Oktayın Bu Kelime Yazıp Bir Sorun Yok Diye Görüyorum.. Egerki 16 Kişilik Grup Yoksa. Oktayın Burda Yapmış Olduğu Hareket Yanlış..
Cuma Namazında Cemaati Toplamış Gibi. Turnuvaya Geliyorlar. O Zmn..
Bu Konuyu Fazla Uzanmasını İstemiyorum..
Bu Turnuva BöyLeyse Gelmioruz. Dien Birileri. Varsa Ben [ Küçük Esat ] Derim.. Çokta Tın. Derim..
Ayıptır Söylemesi Turnuvayın İçini Edenler Var. Bu Resmen Tloo Ailesine Saygısızlık....
Ben Tloo Üyesi Degilim. Ama Kalbim Daima Orda. Söyledigim Gibi Konu Fazla Uzanmasın.. GeLen Gelsin. Gelmeyen Gelmesin. .
Gidene Elveda. GeLene Eyw. Diorum Ben..
Turnuvaya Katılacak Tüm Arkadaşlarıma Başarılar.
Tloo Ailesi Allah Yardımcınız Olsun Ne Deyim.. İyi Eglenceler
Konuya yorum yazmayacağım dedim ama bakıyorum ki hala birileri ötüyor, fakat ne anlatmaya çalıştığını kendi biliyor mu merak ettim doğrusu.
Kırmızı renkle belirttiğim yazılarını anlayabilen var mı ?
Özellikle şu kısım;
"Ve Oktayın Bu Kelime Yazıp Bir Sorun Yok Diye Görüyorum.. Egerki 16 Kişilik Grup Yoksa. Oktayın Burda Yapmış Olduğu Hareket Yanlış.. "
Burada ne yazmak istedin Esat ? bize açıklar mısın acaba ?
"Erol Bİr Şeyler Yazmış Görmedim Ben."
Görmediğin, bilmediğin bir konu hakkında yorum yapıp bir tarafı savunuyorsun
Ve şu ben katılmayanlara onu diyorum bunu diyorum tavrın. Pardon sana bu konu hakkında biri bir şey sordu mu ki sen konuya dahil oluyorsun ? görüşünü belirtiyorsun.
Hadi belirttin görüşünü bari anlaşılır yazda mantık var mı yok mu diye düşünelim. Ama bu yazından sonra düşünmeme gerek yok
Ve şu yok katılmayan o yok katılmayan bu lafların, sanırım Serkan sana gereken cevabı vermiş. Anlayabilirsen tabi ki
Daha fazla mantık lütfen.
İyiForumlar...