bluewolf45 yazdı:MeLankoLkBanyemS yazdı:Beyler video'da diyor ya ; Hatta bakıp nasıl göründüğünü görebilecek . Acaba yeni eşyalar (Silah , zırh vs.) mı geliyor ? Ve biz o eşyaları akçe ile mi alacağız ? Videoyu izlersek sanırım sizlerde anlam çıkarabilirsiniz .Benim düşüncem böyle saçma diyen de olabilir , iyi düşünce diyen de olabilir yorum sizin
Dostum yeni esya gelcek demiyor varolan eşyanın üzerine daha fazla item yükleyeceksin diyor. Nasıl mı? Mesela yücelen balyozun var sen akce alıcaksın gerçek parayla sonra ikv anasayfada karakterini sunucunu esyanı seciceksin ve aldgın o akce ile balyoza daha fazla item basıcaksın 373 maximum hasarı 500 e cıkarıcaksın o dedigin penceredede item bastıgın esyanın yeni görünümünü görüceksin yani item bastıkca görüntü degişicek...
Buda ne demek oluyor?
BABA PARASI YİYEN VELETLER OYUNDA ARTIK KRAL OLUCAK DEMEK OLUYOR YANİ BUDA OTOMATİKMAN BU OYUNDA 1 DK BİLE DURULMAZ ANLAMINA GELİYOR...
Sobee Studios'da neler oluyor?
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sobee Studios'da neler oluyor?
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
kaBocNn yazdı: Akçe oLayında reeL para kuLLanıLmayacağı görüşündeyim. Oyun parasıyLa aLanıcağı görüşündeyim
MisaL tungsten güneş asayı eLe aLaLım. Bunu ejder asa görünüşüne çevirmek oLacağı çok beLLi.
Benim param çok sözü kafa kurcalayıcı. Direk insanın akLına reeL para geLir. Bana kaLırsa aLakası yok reeL para iLe.
YükseLtme oLayına da geLirsek + basmak oyunun gidişatına kuraLLarına aykırı bir durum ve kötü oLur.
meseLa ejder asayı eLe aLaLım. Ejder Asa sı oLmayanı mıqrat qrupLarına aLmazLar qeneLde. Alınmayan kişiLerde madur oLurLar. Bu yüzden videodan böyLe bir düşünce , mantık türü bir şey çıkardım.
beLLi bir miktar akçe karşılığı bir siLahı bir şaheserin qörünüşüne dönüşme mantığı oLabiLir. Video yu dikkatLice izLeyenLer benim düşündükLerimi düşünebiLir.
ÜretiLen şaheserLerin( ceket , ayakkabı , asa vs. ) store ( dükkan) tarafından aLınabıLecegını dusunuyorum. Biz onlardan piyasaya eL atın dedik. Ve yaparlar ise bu yolla yapabılırler. Koyarlar ecel getireni store ye 1000 akçe fiyat biçer. Yaratık kes para kas 1000 akçe aL , aL şaheserini
Bu yoLLa piyasaLarın inceden yok oLacağı beLLi
Benim videodan çıkardıkLarım bunLar.
Ak akçe kara gün içindir : Türlü sıkıntılarla kazandığımız para , dar zamanlarımızda imdadımıza yetişir ve yüzümüzü güldürür. Parayı kazanmak kadar , onu gerektiğinde harcamakta bir hünerdir. Böyle durumlarda parayı harcamamaktan çekinmemeliyiz. Gerektiği yerde ve zamanında kazanılmış parayı harcamamak çok çirkin bir davranıştır.
Bak en sonunda ne güzel anlatmışsın kazandıgımız gerçek parayı yeri zamanın harcatıcaklar bize yani parayı akceye yatır esyanın itemlerini yükselt bu kadar basit daha neyin tartısmasını yapıyorsunuz... videoyu izlerken oyunda itemin nası görüntü alacagını gösteren bi güzellikte yaptık gibisinden bişeyler söylüyor ekranı incele o zaman anlıyıcaksın adam itemi basmıs görüntü degişmş olay bu dahası yok bu işin.. itemide gerçek parayla aldıgı akce sayesinde basmıs
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Tmm şampiyon sinirlenme. Ben düşüncelerimi paylaştımbluewolf45 yazdı:kaBocNn yazdı: Akçe oLayında reeL para kuLLanıLmayacağı görüşündeyim. Oyun parasıyLa aLanıcağı görüşündeyim
MisaL tungsten güneş asayı eLe aLaLım. Bunu ejder asa görünüşüne çevirmek oLacağı çok beLLi.
Benim param çok sözü kafa kurcalayıcı. Direk insanın akLına reeL para geLir. Bana kaLırsa aLakası yok reeL para iLe.
YükseLtme oLayına da geLirsek + basmak oyunun gidişatına kuraLLarına aykırı bir durum ve kötü oLur.
meseLa ejder asayı eLe aLaLım. Ejder Asa sı oLmayanı mıqrat qrupLarına aLmazLar qeneLde. Alınmayan kişiLerde madur oLurLar. Bu yüzden videodan böyLe bir düşünce , mantık türü bir şey çıkardım.
beLLi bir miktar akçe karşılığı bir siLahı bir şaheserin qörünüşüne dönüşme mantığı oLabiLir. Video yu dikkatLice izLeyenLer benim düşündükLerimi düşünebiLir.
ÜretiLen şaheserLerin( ceket , ayakkabı , asa vs. ) store ( dükkan) tarafından aLınabıLecegını dusunuyorum. Biz onlardan piyasaya eL atın dedik. Ve yaparlar ise bu yolla yapabılırler. Koyarlar ecel getireni store ye 1000 akçe fiyat biçer. Yaratık kes para kas 1000 akçe aL , aL şaheserini
Ak akçe kara gün içindir : Türlü sıkıntılarla kazandığımız para , dar zamanlarımızda imdadımıza yetişir ve yüzümüzü güldürür. Parayı kazanmak kadar , onu gerektiğinde harcamakta bir hünerdir. Böyle durumlarda parayı harcamamaktan çekinmemeliyiz. Gerektiği yerde ve zamanında kazanılmış parayı harcamamak çok çirkin bir davranıştır.
Bak en sonunda ne güzel anlatmışsın kazandıgımız gerçek parayı yeri zamanın harcatıcaklar bize yani parayı akceye yatır esyanın itemlerini yükselt bu kadar basit daha neyin tartısmasını yapıyorsunuz... videoyu izlerken oyunda itemin nası görüntü alacagını gösteren bi güzellikte yaptık gibisinden bişeyler söylüyor ekranı incele o zaman anlıyıcaksın adam itemi basmıs görüntü degişmş olay bu dahası yok bu işin.. itemide gerçek parayla aldıgı akce sayesinde basmıs
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
Emin olun parayla akçe alımı çok güzel olucaktır...
/Nah güzel olucaktır... Ne olacak anlatayım size atıyorum 10 tl wericeksin gidip 1000 akce alıp yükelyeceksin sonra geliceksin ikv ana sayfaya misal ecel getiren 477 maximum hasar ona akce ile daha fazla hasar basıcaksın onu yaptın atıyorum 800 geri kalanını zırhına basıcaksın onuda yaptın 700 sonra git herkese tek at... Böyle birşey oldu mu ikv'nin diger banel oyunlardan ne farkı kaldı ben bu oyunu bir bakımada emek haksızlıgı olmadıgı içinde oynuyordum calısan didinen oyunda yükseliyordu... Şimdi ne olucak ufak veletler git babadan al parayı bas parayı akceye sonra gel oyunda artistlik yap oyunda zaten yokta bu sefer saygı,ahlak hiç birşey kalmaz paranın köpegi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz devam...
Son olarak sunu belirteyim eger ki akce gerçek parayla alınırsa inşallah alınmaz... Bırak 1 dk bu oyunu pcde tutmayı 1 sn tutmam bu oyunu belli bir düzeni war ve hikayesi war saolsun yönetim bu hikayeden emin adımlarla uzaklasıyor...
BAŞARISIZLIKLARINIZIN DEVAMINI DİLERİM... Baba parası yiyen veletleri kral yaparsınız artık oyunda...
BASKA BİRŞEY DEMEYE GEREK YOK OYUN BATTIKCA BATIYOR PARANIN KÖPEGİ OLUYORSUNUZ..
/Nah güzel olucaktır... Ne olacak anlatayım size atıyorum 10 tl wericeksin gidip 1000 akce alıp yükelyeceksin sonra geliceksin ikv ana sayfaya misal ecel getiren 477 maximum hasar ona akce ile daha fazla hasar basıcaksın onu yaptın atıyorum 800 geri kalanını zırhına basıcaksın onuda yaptın 700 sonra git herkese tek at... Böyle birşey oldu mu ikv'nin diger banel oyunlardan ne farkı kaldı ben bu oyunu bir bakımada emek haksızlıgı olmadıgı içinde oynuyordum calısan didinen oyunda yükseliyordu... Şimdi ne olucak ufak veletler git babadan al parayı bas parayı akceye sonra gel oyunda artistlik yap oyunda zaten yokta bu sefer saygı,ahlak hiç birşey kalmaz paranın köpegi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz devam...
Son olarak sunu belirteyim eger ki akce gerçek parayla alınırsa inşallah alınmaz... Bırak 1 dk bu oyunu pcde tutmayı 1 sn tutmam bu oyunu belli bir düzeni war ve hikayesi war saolsun yönetim bu hikayeden emin adımlarla uzaklasıyor...
BAŞARISIZLIKLARINIZIN DEVAMINI DİLERİM... Baba parası yiyen veletleri kral yaparsınız artık oyunda...
BASKA BİRŞEY DEMEYE GEREK YOK OYUN BATTIKCA BATIYOR PARANIN KÖPEGİ OLUYORSUNUZ..
En son bluewolf45 tarafından 17 Şub 2011 00:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
kaBocNn yazdı:Tmm şampiyon sinirlenme. Ben düşüncelerimi paylaştımbluewolf45 yazdı:kaBocNn yazdı: Akçe oLayında reeL para kuLLanıLmayacağı görüşündeyim. Oyun parasıyLa aLanıcağı görüşündeyim
Bak en sonunda ne güzel anlatmışsın kazandıgımız gerçek parayı yeri zamanın harcatıcaklar bize yani parayı akceye yatır esyanın itemlerini yükselt bu kadar basit daha neyin tartısmasını yapıyorsunuz... videoyu izlerken oyunda itemin nası görüntü alacagını gösteren bi güzellikte yaptık gibisinden bişeyler söylüyor ekranı incele o zaman anlıyıcaksın adam itemi basmıs görüntü degişmş olay bu dahası yok bu işin.. itemide gerçek parayla aldıgı akce sayesinde basmısZaten dediklerim olunca forumda birisi demişti dersin
![]()
Est. dostum ben anladıklarımı söyledim sadece ki %80 ihtimalde böyle olucak para için binlerde kişinin e-pinini wermeyen bu hergün saygıyla andıgım yönetim para için bunu yapmazmı sizce
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Para önemLi ama öyLe deme. Biz kutu almasaydık pLus paket aLmasaydık hiç biri oLmazdı. 49 seviye gelmesi için kaç sene bekledik bir hatırlayın. Kaç sene kurt adam kestikbluewolf45 yazdı:kaBocNn yazdı:Tmm şampiyon sinirlenme. Ben düşüncelerimi paylaştımbluewolf45 yazdı:kaBocNn yazdı: Akçe oLayında reeL para kuLLanıLmayacağı görüşündeyim. Oyun parasıyLa aLanıcağı görüşündeyim
Bak en sonunda ne güzel anlatmışsın kazandıgımız gerçek parayı yeri zamanın harcatıcaklar bize yani parayı akceye yatır esyanın itemlerini yükselt bu kadar basit daha neyin tartısmasını yapıyorsunuz... videoyu izlerken oyunda itemin nası görüntü alacagını gösteren bi güzellikte yaptık gibisinden bişeyler söylüyor ekranı incele o zaman anlıyıcaksın adam itemi basmıs görüntü degişmş olay bu dahası yok bu işin.. itemide gerçek parayla aldıgı akce sayesinde basmısZaten dediklerim olunca forumda birisi demişti dersin
![]()
Est. dostum ben anladıklarımı söyledim sadece ki %80 ihtimalde böyle olucak para için binlerde kişinin e-pinini wermeyen bu hergün saygıyla andıgım yönetim para için bunu yapmazmı sizce
reeL parayLa aLınmasıda mantıkLı ama oyun parası iLe aLınması daha mantıkLı. iLerLeyen zamanLarda görürüz bizde. Piyasada birçok oyun var iLLede İKV die birşey yok
-
- İri Fare Avcısı
İnşallah gerçek para ile alakası olmaz bu sistemin.Yoksa gerçekten çok üzüleceğim yıllarca oynadıgım, sadece playerliğin öne cıktıgı oyun para yatırmadanda oyunun en ıyısı olabildiğim şu oyuna böyle bir sistem getirirseniz bize değil istanbul kıyamet vaktinin kendisine haksızlık edıyor olacaksınız.
Oyunumuzu diğer oyunlardan ayıran tek şey buydu! Diğer oyunlarda parayı bastıran kraldır ama bızım oyunumuzda böyle ibşey yok playerliğin iyiyse herkezı yatırabılırsın.Para ile olursa ne yazıkkı bende 1 dakıka daha bu oyunda durmam.
Oyunumuzu diğer oyunlardan ayıran tek şey buydu! Diğer oyunlarda parayı bastıran kraldır ama bızım oyunumuzda böyle ibşey yok playerliğin iyiyse herkezı yatırabılırsın.Para ile olursa ne yazıkkı bende 1 dakıka daha bu oyunda durmam.
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Öncelikle selamlar,sızıntı felan degıl zaten videonun başlığı espırıyı gerçek anlamışsın.bluewolf45 yazdı:Yaw ne sızıntısı adamlar tanıtım için yayınlamışlar bunu yoksa sobee'de sızıntı olucak we forumda bizim şirketimizden bilgi sızdı buyurun bakın diye konu acıcaklar bu konu bile bile yayınlandı...
Daha sonrasında madalya felan tamamen alakasız ordada dedıgı gıbı akçe alıcaksın dıyor daha sonra sunucunu karakterını secıceksın yukseltılmıs halı yan tarafta gozukucek dıyor..
Kısacası metın 2 Ejder parası Gibi Akçe gelıyor,yukarıda bağıran arkadaş gibi doğru dıyor baba parası yıyenler kral olucak fakat tek atıcak derken bız nasıl 10 level e tek atıyorsak onlarda yukseldıklerı ıcın tek atıcaklar yanı herşey degısıyor beklıyelım ve görelım,ayrıca tebrıkler guzel çalışma olmuş baklava işi.

Eminönü
FelicitaNascosta '
Bazı yorumları okudum yok bu oyunu diğerlerinden ayıran özellik para ile şunun bunun yapılmaması şeklinde yorum yapmış plus neyle alıyoruz ? Yapılan işler ikv de günden güne iyiye gidiyor kimse parayla akçe alıncak yok silah yükseltme şöyle olacak böyle olcak şeklinde yapılan işleri küçümsemesin. şu zamanda bırakın parayla oyunda bişey almayı parayı basmadan oyuna giremediğin oyunlar var güzel bişey yapılsın gerekirse parası alınsın fakat yapılan iş hileye hurdaya kesinlikle açık olmasın ikv deki şuandaki oyun parasının önünü tamamen kesilmesi için gerekirse akçe parayla satılsın, sebebi şuana kadar bono basma, oyun sardırıp para çoğaltma, son para hileleri gibi millet aldı yürüdü 5 para etmez insanlar hile hurdayla saygı edinilmeye çalıştı. ikv deki şuandaki oyun parasının paranın pul kadar değeri olmayacağı duruma getirilmesi lazım. Son olarak yenilik yenilik denir sonra bazıları yok silah yükseltme metin 2 gibi filan demiş bunun adı nankörlüktür yapılan işler güzel gibi inş. hileye tamamen kapalı emeği ile başarıyı elde eden oyuncuların başarılı olabilceği yenilikler gelir.
bu ekipten cikacak sonuc ortada kendinizi en kotusune hazirlayin 2 yildir yaptiklariyla bizi sasirtmayan yonetim yine bizleri sasirtmayacaktir.akcenin parayla alinacak olmasi bana gore fazla onemli degil o parayi hak edecek guzellikte mi olacak bu benim icin onemli.