Eminönü Nickinizin Anlamını yazınız.(Ç)alıntıdır.
Re: Eminönü Nickinizin Anlamını yazınız.(Ç)alıntıdır.
FABKAN ama asıl önemli olan Fedakar Arkadaşlar Birliği (FAB) oyuna ilk geldiğim sıkı güzel dostluklar kurmak içindi.
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
VBMaSTeR ---- > Vbulletin Master ın kısaltılarak birleştirilmesidir. Orjinaldir ve benimle beraber bütünleşen bu nickin en az 6-7 yılı olduğunu söyleyebilirim.
BuRaQ ----- > Son harfi K deil de q yapayım demiştim. Ama sonunun #@!? diye denk geldiğini 3-4 yıl sonra belki farketmişimdir .
yani sonunun #@!? olması bilerek yapılmış bir şey değil 
Size bir anımı anlatayım
Bir ara okadar çok kaptırmışım ki kendi mi labaratuvar da quiz olduk ardından hoca geldi senin adın Burrak mı dedi yok hocam dedim ne alakası var kağıdı bi gösterdi İsim kısmına BuRRaQ yazmışım
BuRaQ ----- > Son harfi K deil de q yapayım demiştim. Ama sonunun #@!? diye denk geldiğini 3-4 yıl sonra belki farketmişimdir .
Size bir anımı anlatayım
Bir ara okadar çok kaptırmışım ki kendi mi labaratuvar da quiz olduk ardından hoca geldi senin adın Burrak mı dedi yok hocam dedim ne alakası var kağıdı bi gösterdi İsim kısmına BuRRaQ yazmışım
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- Hornysamus
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Subatayazi:Şubat Ayının Ayazı Can Yakıcı Bir Soğuğa Sahib Olduğu İçin kullandım
Subatayazix
Senin oLmamı İsTiYoRsan<<<<<Beni oLmaYı ÖğReneCekSin...
Senin oLmamı İsTiYoRsan<<<<<Beni oLmaYı ÖğReneCekSin...
xDaNGeRxTRoJeNx = Baktım şekil duruyo bende bu ismi verdim
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
-
- Sahaf Yardımcısı
Valla ben cok acayip Olup olmadık yerlerde gülen bi insansım , güler yüzlülüğüm. ...
ZuHaHaxD iSMini koymak istedim hem Komik ve hem gerçekci

ZuHaHaxD iSMini koymak istedim hem Komik ve hem gerçekci
...
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Osmanlıya duyduğum sevgi ve saygıdan dolayı ...
OttomanARMY : Osmanlı Askeri demek.
Ottomanempire : Osmanlı İmpratorluğu demek .
Keyifli Forumlar...
OttomanARMY : Osmanlı Askeri demek.
Ottomanempire : Osmanlı İmpratorluğu demek .
Keyifli Forumlar...
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Hocam ottomanarmy osmanlı ordusu diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzelt .)
Arah battle realms adlı bir oyunda çok güçlü bir okcuydu .)
Mehmetsefa zaten aşikar .)
Msefajr ise diğerleri 49du bu ezikti o zaman bu ismi koydum öyle kaldı .)
Bide burdan çok merak ettiğim SirOnur un eski adı Sirkots u yeri gelmişken bir açıklarsa sevinirim
Bide burdan çok merak ettiğim SirOnur un eski adı Sirkots u yeri gelmişken bir açıklarsa sevinirim
Arah [49]
Mehmetsefa [49]
Msefajr [49]
Mehmetsefa [49]
Msefajr [49]
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Raiders of Anatolia
arah yazdı:Hocam ottomanarmy osmanlı ordusu diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzelt .)
Kardeşim iki anlamdada kullanıyor diye biliyorum.
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
- brack33
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: GuardianS of Istanbul
Çok güzelmişrdous yazdı:BenIm Nıck Im ılk onde snopy Olacaktı ( snopy sevdigim bir cizgi film kahramanı ) O sıralar ınternet kafelerden oynuyordm.Benım ısım cıkmıstı nıck ı kagıda yazdım arkadasa verdım sen nasılsa gıreceksın sen ac dıe benım zekı arkadasım ( ! ) Nasıl becerdıyse kagıdı ters tutup rdous dıe ye okumus. Onun sayesınde orjınal bı ısım oldu![]()
IxFRAUSONTACKxI
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Schiller ismini ilk gördüğüm an araştırmıştım... ve aynı hafta edebiyat dersinde adı geçmişti...Schiller yazdı:Klasisizm, 17. yüzyılda monarjinin egemen olduğu dönemde ortaya çıkmıştır. Şairin ya da yazarın yaratma evrenini belirli ölçülerde kurallara dayandırmayı amaçlayan bu akımın düşünsel yapısı monarşiktir. Siyasi yapı olarak monarşiyi dinsel yapı olarak da Hıristiyanlığı temel alarak kaynağını eski Yunan ve Latin edebiyatına dayandırır. 13. Louis döneminde mutlak monarşi düzenini egemen olduğu yıllarda siyasal alanda olduğu gibi edebiyatta da yaratı özgürlüğü ve kuralsızlık bir yana atılarak yazarların yaratılarına yön verecek birtakım kurallar konmuştur. Bu kurallar yeni bir aydın tipinin doğmasına neden olmuştur. Tek yönetim biçiminin monarşi, tek inancın ise Hıristiyanlık olduğu düşüncesine sıkı sıkı bağlanan bu aydın ve sanatçılar Latin ve Yunan edebiyatı geleneklerine de bağlı kalırlar. Bu kurallar içinde oluşan, seçkin çevrelere yönelik edebiyata klasik edebiyat, bu edebiyatın oluşturucularına da klasikçiler adı verilir.
Klasikler arasında sayabileceğimiz ilk adlar arasında Rene Descartes gelir. Klasik edebiyatın ilkelerini tiyatroya uygulayan Pierre Corneille’dir. Ağlatı şairlerinden Jean Racine, güldürü alanında Moliere, öğretici şiirler alanında La Fontaine gelir. İngiltere’de etkisini çok kısa sürdürmesine rağmen John Drydon ve Alexander Pope’u etkilemiştir.
Alman edebiyatında klasikçilerin kurallarına sıkı sıkı bağlı kalarak ürün veren yazarlara pek rastmanmaz. Bunun en önemli nedeni savaşlar nedeniye Almanya’nın Rönesans devrini yaşayamamasıdır. Aydınlanma çağı olarak adlandırılan 18. yüzyıl sonlarına doğru Alman edebiyatının yapısı büyük değişime uğramış olmasına rağmen eski Yunan etkisini sürdüren yazarların adı klasikçilerin arasında anılır olmuştur. Goethe, Gotthold Ephraim Lessing, Friedrich von Schiller bu yazarlardan sadece üçüdür. Ancak bu yazarlar terimsel anlamıyla Klasiszm akımını sürdürememiş Çoşumculuğun yollarını açmışlardır. İtalyan edebiyatında ise Klasisizm’in etkileri ancak 18. yüzyılda başlamış Goldoni, Prens Vittorio Alfieri, Giuseppe Parini bu akımın içinde yer almıştır. Rusya’da bu akımın güçlü yazarı diyebileceğimiz bir isim yoktur.
Ünlü bir yazarın soy ismidir.
benim nick ise cyberious : eski mısırda üretilen papirüs kağıtlarının üretildiği bitkiye cyper denilir. bende ilkin cyperiousu kullandım ancak bi zaman sonra 'p' harfi hoşuma gitmemeye başladı. yumuşatıp 'b' yapmaya karar verdim. hatta Fenerbahçe formam bile var Cyberious diye...
Kartallar Yalnız Uçar Yıldızlar da Öyle...