Savaşmadığımız sancak savaşının fotoğrafları [TILSIM]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Savaşmadığımız sancak savaşının fotoğrafları [TILSIM]

Mesaj gönderen mitmet »

Lathander yazdı:
mitmet yazdı:
Lathander yazdı:Hayır hayır arkadaşlar,
Gelecek haberver yaklaşık olarak 1 aydır (daha fazla olabilir) üzerinde çalıştığımız bir konu. Facebook sayfamızın Özel bölümünü takip ediniz :). Bu yenlikler öyle ki, sizlerin 25 seviyelerde bile defalarca sorduğunuz, olacak mı dediğiniz, bizlerinde düşünmüyoruz dediğimiz bir konu :)

Bunla ilgili yeni videoları olukça espirili bir dille paylaşmaya devam edeceğiz.
oraya koyacaklarınızı bir de resmi foruma koysanız çok güzel olur.
Bu isteğinizde olacak. Bu ilk adım.
Sanatkarr yazdı:Lonca sistemi mi diyecem ama hiç sanmıyorum.
Hayır Lonca değil, Loca sistemi başlı başına bir proje olabilir. Fakat, özellikle geçmişte istediğiniz fakat bizlerinde düşünmüyoruz dediğimiz bir olay
yeni bi sınıf gelicek desem akçe ne alaka :D abura düşünmüyoruz demişti beta zamanında ısrarla soruluyordu
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Bu konu baya konu başlığının dışına taştı. Lathender sen bir başlık açarsan o konuya taşıyabilirsin bunu. Konuyu açana da saygısızlık olmamış olsun.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Tılsım'ın gücü, Tılsım'ın farkı ;) Bazı şeylere boyun eğmemek lazım, en azından ben denedim de olmadı diyebilmek lazım.
Arz'ıyla Lodos'uyla, tüm ailem "tebrikler..."
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen serkannnn »

Lathander yazdı:Hayır Lonca değil, Loca sistemi başlı başına bir proje olabilir. Fakat, özellikle geçmişte istediğiniz fakat bizlerinde düşünmüyoruz dediğimiz bir olay
Merakla bekliyor olacağım. İnşallah çoğunluğu memnun edecek birşey olur(herkesi memnun etmek mümkün değil). :)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
ByShisco
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ByShisco »

mitmet yazdı:küfretme cesaretini gösteren şahıslar da çıkmış aradan.. kardeşim gmlere kızıyorsunuz oyunculardan çıkarıyorsunuz hıncınızı.

Şartları:
Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
......

Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.

alın buyrun size çok mu fayda sağladı bu hareket ? sadece oyuncuların gözünde imaj yaptınız.

Oyuncuların gözü önünde Onurlu bir imaja sahip oldukları için TILSIM'da savaşmayan arkadaşları seviyorum :)
Resim
İmla Hatası: Herkez değil, herkes olacaktı, sayın GM : )
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kayzer »

ByShisco yazdı:
mitmet yazdı:küfretme cesaretini gösteren şahıslar da çıkmış aradan.. kardeşim gmlere kızıyorsunuz oyunculardan çıkarıyorsunuz hıncınızı.

Şartları:
Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
......

Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.

alın buyrun size çok mu fayda sağladı bu hareket ? sadece oyuncuların gözünde imaj yaptınız.

Oyuncuların gözü önünde Onurlu bir imaja sahip oldukları için TILSIM'da savaşmayan arkadaşları seviyorum :)
Bu oyunu ayakta tutanda biz oyuncular değilmidir. Başkasının gözünde yapılan imaj bizi hiç ilgilendirmiyor.

Üstelik Son Alıntı yaptığım arkadaş imzanı beğendim Her kez hem ayrı yazılmaz hem z değil s kullanılmalıydı. Bunun Dışında ''Kazanmıstır.'' değil ''Kazanmıştır'' olmalıydı çok şükür Türkçe Karakterleri destekleyen bir oyunumuz var :)
HİPHOPSTYLE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön