ulan betadan beri oyuncuyum inan konuyu okurken bıktım illallah ettim oyundan ya. bu güne kadar oyunu cok bırakma aşamasına geldim ama hiç birşey bilmeden oynadığım oyun evrenini hikayesine kapıldığım bir oyunun bugün geldiği durum aynen böyle iç karartıcı. sabrın yoksa oyunu hiç oynama şimdiki güncellemelerle gelinen nokta ise para para para... para kazanmasınlar demiyorum kazansınlar elbet ama yakında eşyaları madenleri parayla satacaklar nerdeyse o duruma geldiler..
* maden mi çekecen al parayla akçe, al maden artırıcı yoksa bi tane saf diye çöp çıkartırsın çünkü çıkmıyor oranları düştü normalde ben günde 2 3 tane 3. safı gün ağarana kadar zor çekerken şimdi 1 tane belki zor çıkıyor..
* silah üretmen için, grup bölgelerini bitirmen için, görev yapman için çok zaman geçirmen lazım ama diyorlarki efenim 2 saattir oyundasınız sağlığınız için ara vermenizi öneririz.. arayı verirsin ama 10 dk oda ya tuvalet yada yemek molası sonra? sonrası malüm oynamaya devam

"yap migrat, yap sıgınak bakalım 2 saatte ne düşürüyorsun şansın varsa ilk seferde bir seti düşürürsün yoksa aylarca uğraş düşşün

" yağma artırıcı diyorlar alanlara soruyorum ne düştü ? hiç..
* şimdi de çemberlitaş geldi ama daha millet grup bölgelerinden eşyalarını tamamlayamadı ki..
özet