TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
Re: TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
Hala daha sorun devam ediyor çözen birsi varmı arkadaşlar destekğe mesaj gönderdim geri dönmediler daha herşeyi yaptım ttnet çağrı merkezini dahi aradım ama olmuyor :evil:
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
tek şifrede hesabınız onaylandı dıyor hesabınızı guncellemek ıcın tıklayın dıyor(e postama mesaj geldıgınde oldu) tıklayıp gırıyorum sıfremı adımı ama gırıs yapmıyor.oyuna da gırıs yapmıyor 
Yönetim ne yapmalıyız lütfen artık iyice sıkıldım çok emek var o çarda lütfen dönün artık bu mesakı dikkate alın en azından açıklama yapın
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
şuraya yazıyorum okullar tatil olana kadar bu sorun çözülmezse daha da ikv diye bi oyun oynamam adam yerine koyun sacmada olsa bi cvp verin :evil:
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
Bir kamyon yöneticiniz var nerede bunlar fasa fiso mu bunlar yoksa bu oyun için EMEK HARCAYANLAR da mı sorun açıklama yapılsın artık Bu kadar kişi size oyuncaklık etmek için mi giriyor bu sayfaya illa ayaklanma mı çıksın

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- Bizeheryertrabzn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
DESTEK TTNETE CEVAP VEREMİYOR MÜŞTERİ HİZMETLERİ YARIN HALLOLACAK DEDİĞİ SORUNU HALLEDEMİYOR BU OYUN NEREYE GİDİYOR ADALETSİZLİKLERİN HADDİ HESABI YOK, YAZILACAK O KADAR ŞEY VAR Kİ BU KONUYLA ALAKALI VE ALAKASIZ OLARAK, HERŞEY BAŞLIBAŞINA REZLET, OYUNU BU HALE GETİRDİĞNİZ İÇİN HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER,
sakın yönetime yalanmak için oyunculardan abuk sabuk yorum gelmesin, herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor,
Herkese İyi Forumlar
sakın yönetime yalanmak için oyunculardan abuk sabuk yorum gelmesin, herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor,
Herkese İyi Forumlar
Ben Smileyim bedava Ttnet üyeliği aldım ( ADSL Nosuz ) Ttnet destekde bana yardım edemiyeceğini sölyüor Smiliyim diye 2 karakterim 3 kere aktarıldı Soru-Cevap a mesaj attım umarım gereken bilgiyi verirler.
YAV BU TEK ŞİFRE NEDEN GELDİKİ ESKİSİ GÜZELDİ ŞİMDİ DAHA MI İYİ OLDU KİMSE OYUNA GİREMİYOR BENİM EMAİLİME MESAJ GELİYOR ŞİFREYİ KOYUYORUM AMA OYUNU AÇINCA YANLIŞ ŞİFRE DİYOR :twisted: :evil:
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Fastxares
Fastxdoktor
TTNET Müsteri Hizmetleri 1-2 güne kadar soruuz halledilecek diyor adslsiz hesap alanlar eskisi gibi girecek diyor.
Benim her sey onaylı aktif ama ikvye genede giremiyom.
Tek kurtuluş 3 olan hakkı sistemden 4 yapmak. yada hesaplarımızı komple bizim verdigimiz hesaplara destek aktarsın 10 kişiden 4 dü TTNET DEN giremiyorrrrrr..
Şifre değişiyor başarı ile değişmiştir onaylanmıstır bir sorun yok dese bile ikv ye gelince tanımıyor seni.
Tek kurtuluş 3 olan hakkı sistemden 4 yapmak. yada hesaplarımızı komple bizim verdigimiz hesaplara destek aktarsın 10 kişiden 4 dü TTNET DEN giremiyorrrrrr..
Şifre değişiyor başarı ile değişmiştir onaylanmıstır bir sorun yok dese bile ikv ye gelince tanımıyor seni.
AYNEN BENIMDE ÖYLE OLUYORStarlodos yazdı:TTNET Müsteri Hizmetleri 1-2 güne kadar soruuz halledilecek diyor adslsiz hesap alanlar eskisi gibi girecek diyor.
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Fastxares
Fastxdoktor