Ferdi Tatlısu "Neferin Günlüğü"
Video Mansiyon ödülü:
Mustafa Onur Kocabaş "Bayram Alış Verişi" (Kuklacı)
İki videoda birbirinden güzel açıkcası çok etkilendim
bluewolf45 yazdı:İğrenç ötesi resimler 1. olmuş var mı böyle birşey ya adama hazır resim sitesinden yaptıgı resimle 1. olmuş seneye bizde aynısını yapalım bizde 1. oluruz madem ikv fan art'ın derecesi bu kadar düştü 1. liği bizde alalım..
ayrıca arkadaş eminönü camii ne resimleri alıp yapıştırmış ve 1. olmuş arkadaş KENDİ BİLE İNANAMADI 1. OLDUĞUNA yönetim 45 gün boyunca bu resimleri göstermek için mi bekledi çok yazık adam maximum 2 dk içerisinde hazır resim sitesinden resimi alıp göndermiş ve 1. olmuş biz saatlerce uğraştık ama sonuç hüsran çok yazık gerçekten çok...
Kayzer yazdı:En iyi Duvar Kağıdı diye seçilen çalışma benim yaptığım çalıntı bir çalışmadır. Bu terbiyesizliği göz ardı ettiğiniz için sizlere ne diyeceğimi bilemiyorum resimde imzamda mevcut gerekirse pds dosyasını paylaşabilirim.
Buyrun Link:Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=58&t=42107
okan34 yazdı:Merhabalar,
Resmin sahibi çok çıktı her sene gibi.Sizleri aydınlatayım "Rapismylifee" anlamı Rap benim hayatım demek. Hiphopstye adındada karakterim bulunmaktadır. Birini nicklere birini imza bölümünü yazdım.sebebi isim iki ismimi duyurmak. Resimin hem arka hem ön planıda bende bulunmaktadır. Cs3 de yaptım. Işık verdim ortaya çıkan sonuç budur. Birde sizlere öneri yaptığınız resimi kimse ile paylaşmayın sonra sahiplenen oluyor böyle emeğiniz gidebilir. İyi eğlenceler.
Raiders OF AnatoliA Teşkilat Lideri
Durumlar iyice karıştı :? Kim doğruyu söylüyor anlamadım ama ben Hiphostyle ın yaptığını biliyorum konusunu da görmüştüm.. Burası tartışma mekanına dönmeden yetkili gelip baksa çok iyi olacak..Kayzer yazdı:okan34 yazdı:Merhabalar,
Resmin sahibi çok çıktı her sene gibi.Sizleri aydınlatayım "Rapismylifee" anlamı Rap benim hayatım demek. Hiphopstye adındada karakterim bulunmaktadır. Birini nicklere birini imza bölümünü yazdım.sebebi isim iki ismimi duyurmak. Resimin hem arka hem ön planıda bende bulunmaktadır. Cs3 de yaptım. Işık verdim ortaya çıkan sonuç budur. Birde sizlere öneri yaptığınız resimi kimse ile paylaşmayın sonra sahiplenen oluyor böyle emeğiniz gidebilir. İyi eğlenceler.
Sen neden bahsediyorsun resmi yayınladığım konu orda imza üstünde pds bende ee ?
Üstüne basa basa,"Bu eser benim" diyebiliyorsun ya sende nasıl bir yüz var anlayabilmiş değilim.okan34 yazdı:Merhabalar,