onun post ihtiyacımı var yönetici nede olsa biryerlerden bişey yapar yorum sayısını ister 1000 yapar ister 10Vandervaart yazdı:KIZILBEY sadece post kasıon)
:p:P:P
HosGeldiniz KIZILBEY Ve Diğerleri
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: HosGeldiniz KIZILBEY Ve Diğerleri
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
TWTY konusunda yalnız değilsin...IIxGoLDeNxII yazdı:Kızılbeyi severim Allah var iyi adamdır ben konuları açarım o kapatır ben açarım o kapatır
Digital daha konularımı kapatmadı şimdilik onuda severim![]()
TWTY ha bak bunu sevmem ben açarım o kapatır üstünede forum kuralı koyar![]()

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
yanlış anlaşıldı. ToprakSaati olarak evrim mi geçirirsin yani ?DigitalKumSaati yazdı:Merhaba;mitmet yazdı:DijitalKumSaati, sana toprak koysak nolur ? kum saati özelliğini yitirir misin ?
Öncelikle forum üzerinden yapılan bildirim ve şikayetlere....
pardon el alışkanlığı![]()
KumSaati özelliğim devam ederken Digital olmaktan çıkıp manuel halini alırım... sanırım yani :lol:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
DigitalKumSaati yazdı:Merhaba;mitmet yazdı:DijitalKumSaati, sana toprak koysak nolur ? kum saati özelliğini yitirir misin ?
Öncelikle forum üzerinden yapılan bildirim ve şikayetlere....
pardon el alışkanlığı![]()
KumSaati özelliğim devam ederken Digital olmaktan çıkıp manuel halini alırım... sanırım yani :lol:
çok iyi ya

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

adamlar bizimle dalga geçiyolar abi bu konuda sizde sürünüyonuz valla.. tebrikler..
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
İşimiz sadece konu kitleyip altına birde forum kurallarını yapıştırmak değil elbet. Fırsat verildiği, sizden de adım atıldığı sürece gayet yerinde ve seviyesinde muhabbet içinde olabileceğimiz konularda kaynaşmamız mümkün. Geride kalan 7 sayfa bunu güzel bir dille anlatıyor sanırım. Kimse kural ihlali yapmadı, kimse uyarı almadı, kimse birbirini kırmadı, konu kilitlenmedi vs vs.. Lütfen bunu kabullenmekte zorlanmayalım...xPrince yazdı:adamlar bizimle dalga geçiyolar abi bu konuda sizde sürünüyonuz valla.. tebrikler..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Konuyu Kilitleyin Kum saati tartışıyor :lol:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.DigitalKumSaati yazdı:İşimiz sadece konu kitleyip altına birde forum kurallarını yapıştırmak değil elbet. Fırsat verildiği, sizden de adım atıldığı sürece gayet yerinde ve seviyesinde muhabbet içinde olabileceğimiz konularda kaynaşmamız mümkün. Geride kalan 7 sayfa bunu güzel bir dille anlatıyor sanırım. Kimse kural ihlali yapmadı, kimse uyarı almadı, kimse birbirini kırmadı, konu kilitlenmedi vs vs.. Lütfen bunu kabullenmekte zorlanmayalım...xPrince yazdı:adamlar bizimle dalga geçiyolar abi bu konuda sizde sürünüyonuz valla.. tebrikler..
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz !
IIxMykonSxII

İki Ters , Bir Düz !
IIxMykonSxII

- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Kendimi ifade ediyorum kim demiş tartışma
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!