Tılsım Bir Araya Geliyor ( Buluşma ) 02.01.2011
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: Tılsım Bir Araya Geliyor ( Buluşma ) 02.01.2011
İstanbul' da yaşıyor olup, " Arkadaşlar lütfen beni de listeye ekleyin " diyebilmek güzel olurdu. Katılım sağlayacak tüm arkadaşlara şimdiden günün ve topluluğun keyfini çıkartmalarını tavsiye ediyorum. En azından resimlerinizi bizimle paylaşırsınız. İyi eğlenceler, iyi forumlar..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Raito yazdı:Hepiniz ile tanışacağız Allah izin verirse haftaya fakat şimdi diyorum ben arkadaşım ile geleceğim oda ikv bilmez pek bende.Ben mmorpg tarzı bir çok oyun oynadığımdan İKV ' yi kavradım da epey eksiğim var doğal olarak.Siz orada konuşurken biz kalmayalım kenarda
Vede şunu söylemek istiyorum:Yönetim haricinde böyle toplanma gibi olayların yasal olmayabileceğini düşünürken yönetimde destek veriyor sanırsam.
Hayırlı akşamlar.
Bİz Oraya Dostluğumuzu Pekiştirmeye Gidiyoruz
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
DigitalKumSaati yazdı:İstanbul' da yaşıyor olup, " Arkadaşlar lütfen beni de listeye ekleyin " diyebilmek güzel olurdu. Katılım sağlayacak tüm arkadaşlara şimdiden günün ve topluluğun keyfini çıkartmalarını tavsiye ediyorum. En azından resimlerinizi bizimle paylaşırsınız. İyi eğlenceler, iyi forumlar..
Teşekkürler.
O kadar reklam yaptık Fotoğraf makinasını Resimleri paylaşmamak olmaz demi
Harun abi sana da çok teşekkür ederim.Oyunda olsun forumda olsun çok yardımcı oluyorsun bilmediğim şeyler konusunda.Pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olacak.HarunYILMAZ yazdı:Orda sizler yanlız kalmazsınız emin olun.Raito yazdı:Hepiniz ile tanışacağız Allah izin verirse haftaya fakat şimdi diyorum ben arkadaşım ile geleceğim oda ikv bilmez pek bende.Ben mmorpg tarzı bir çok oyun oynadığımdan İKV ' yi kavradım da epey eksiğim var doğal olarak.Siz orada konuşurken biz kalmayalım kenarda
Vede şunu söylemek istiyorum:Yönetim haricinde böyle toplanma gibi olayların yasal olmayabileceğini düşünürken yönetimde destek veriyor sanırsam.
Hayırlı akşamlar.
Bilmediğiniz konularda size orda tavsiye verecek düzeyde insanlar olacaktır orda.
Bu düzenlediğimiz Yasal olmayan bir toplantı değildirki bir karşı çıkma olsun.
Bizler yaklaşık 3 senedir Tanışan kişileriz. Hakeza Yönetimdeki arkadaşlarda bizler gibi önceden oyuncu olan kişilerdir.
Yönetimdeki bir çok arkadaş oyunculuktan Yöneticiliğe geçmiştir. Bu yüzden bir çoğu ile zaten oyuncu iken tanışıklığımız vardır.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
DigitalKumSaati yazdı:İstanbul' da yaşıyor olup, " Arkadaşlar lütfen beni de listeye ekleyin " diyebilmek güzel olurdu. Katılım sağlayacak tüm arkadaşlara şimdiden günün ve topluluğun keyfini çıkartmalarını tavsiye ediyorum. En azından resimlerinizi bizimle paylaşırsınız. İyi eğlenceler, iyi forumlar..
Öhüm Öhüm '' Bende Ankara'dan Geliyorum Biz Listeye İsmimizi Yazdırabildik Fuara Katılamadık Ama Yinede Teşekkür Ederiz Ela Abla '' Resimlerimizi Bol Bol Çekinip Paylaşacağız
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
Ne demek kardeşim. Sende buluşmada göreceksinki benden daha çok yardımcı olacak insanlarla tanışacaksın.Raito yazdı:
Harun abi sana da çok teşekkür ederim.Oyunda olsun forumda olsun çok yardımcı oluyorsun bilmediğim şeyler konusunda.Pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olacak.
Bizlerde bu oyunu yardımlaşma sayesinde öğrendik. Bizim başladığımız dönemde bu kadarda kolay değildi
Bir Kitabe görevi için ne atraksiyonlar yaşardık
- XmarihuanaX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Vayy müdür bu organizasyon fuardan iyi olcak desenize
:D 2 ocağı beklıyoruz artk geri sayım
))
StylxMaRiHuaNa
ZEYTİNBURNULULAR
ZEYTİNBURNULULAR
Saat kaçtan kaça kadar Cumhuriyet Meydanı'nın orada bekleyecek Pitbull ve SpyderFreak ?

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
Celal Gelecek Arkadaşlara Cep numarasını verecek. O şekilde iletişim sağlanacak.Raito yazdı:Saat kaçtan kaça kadar Cumhuriyet Meydanı'nın orada bekleyecek Pitbull ve SpyderFreak ?
Celal Gelecek Arkadaşlara Cep numarasını verecek. O şekilde iletişim sağlanacak.[/quote]
Harun Paşam Ben Esenler Otogarında İneceğim En Yakın Yer Orası Tahminim ?
Harun Paşam Ben Esenler Otogarında İneceğim En Yakın Yer Orası Tahminim ?