karakterinde oynayan adama dikkat et de paşam karizma alan kişiyi kesmesin saygılar ...Kurtxbaba yazdı:Snipers yazdı:AyyıLdızxEhveN de loncamız üyesidir)
**Ayyıldız Loncası***
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
Re: **Ayyıldız Loncası***
Yusuf
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Merhabalar,Aslanbambam yazdı:karakterinde oynayan adama dikkat et de paşam karizma alan kişiyi kesmesin saygılar ...Kurtxbaba yazdı:Snipers yazdı:AyyıLdızxEhveN de loncamız üyesidir)
Oyun İçerisinde Gelen Şikayet Değerlendirilmiş, Gerekli Cevap: Konusma Kanalları Arasında Bulunan; ''Klan Ve Bölge'' Kanallarıyla Gerekli cevap verilmiştir... Ayrıca Arz & Lodos Klanları Birbirlerinden farklı düşünceler geliştiren, birbirlerinin karşısında olup kanlarının son damlasına kadar birbirlerine karşı savaşması gereken 2 karşıt topluluktur.Oyun İçerisindeki Dostluk, Saygınlık Sayesinde Bazı Arz Ve Lodoslar birbirlerine dalmaması gayet Doğaldır.Fakat Birbirlerine dalınca ortaya çıkarılan sonuc gerçekten çok absürd...İşine Gelmeyen, Kesilmeyi hazmedemeyen, Her ne olursa olsun, sonuc neye baglansada o ortamda ne yapılıyor olsada Düşmanlarının birbirlerini kesmesi gayet dogaldır.
İyi Forumlar...
Aslanbambam yazdı:karakterinde oynayan adama dikkat et de paşam karizma alan kişiyi kesmesin saygılar ...Kurtxbaba yazdı:Snipers yazdı:AyyıLdızxEhveN de loncamız üyesidir)
Aslanbambam Carın sahibi ben yani Serhat oLmama rağmen carımın şifresini bir çok arakdaşım Lonca üyesi biLmektedir ben öyLe bişey yapmam yapmadım fakat o sırada oyunda başkası varsa biLemem yinede öüzr dilerim
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
Gayet Yeterli Bir Cevap Nitelemeye Gerek Yok...Legendxdalgac yazdı:Merhabalar,Aslanbambam yazdı:karakterinde oynayan adama dikkat et de paşam karizma alan kişiyi kesmesin saygılar ...Kurtxbaba yazdı:Snipers yazdı:AyyıLdızxEhveN de loncamız üyesidir)
Oyun İçerisinde Gelen Şikayet Değerlendirilmiş, Gerekli Cevap: Konusma Kanalları Arasında Bulunan; ''Klan Ve Bölge'' Kanallarıyla Gerekli cevap verilmiştir... Ayrıca Arz & Lodos Klanları Birbirlerinden farklı düşünceler geliştiren, birbirlerinin karşısında olup kanlarının son damlasına kadar birbirlerine karşı savaşması gereken 2 karşıt topluluktur.Oyun İçerisindeki Dostluk, Saygınlık Sayesinde Bazı Arz Ve Lodoslar birbirlerine dalmaması gayet Doğaldır.Fakat Birbirlerine dalınca ortaya çıkarılan sonuc gerçekten çok absürd...İşine Gelmeyen, Kesilmeyi hazmedemeyen, Her ne olursa olsun, sonuc neye baglansada o ortamda ne yapılıyor olsada Düşmanlarının birbirlerini kesmesi gayet dogaldır.
İyi Forumlar...
ArkadaşLar Ekran kartım yandı gaLiba bi süre giremicem haberiniz oLsun
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
İmza için bir fotoğraf denemesi yorumlarınızı bekliyorum...İyi veya kötü yorumlara şimdiden teşekkürler

Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
yapmayı düşünen olursa fotonun küçük halde urlsi direk imzasına yapıştırsın....
http://i1101.hizliresim.com/2011/1/31/2423.jpg
http://i1101.hizliresim.com/2011/1/31/2423.jpg
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
- AyyiLdizxFoRcE
- Acemi Savaşçı
AYYILDIZ LONCASINDAN AYRILMAYA KARAR VERDIM.
AHINI ALDIGIM HERKESTEN OZUR DILERIM.HERKESE İYİ OYUNLAR....
Öfkenin ateşi önce sahibini yakar, sonra kıvılcımı düşmana ya varır ya varmaz.
AyyıLdızxFoRcE(Ejder)
AyyıLdızxFoRcE(Ejder)
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
MerhabaAyyiLdizxFoRcE yazdı:AYYILDIZ LONCASINDAN AYRILMAYA KARAR VERDIM.
Yaşanan,yaşanmış olan olayların farkında olup aldığınız karara sayğı duyuyoruz.Beraber yapmış olduğumuz herşey için teşşekkür ederiz. Bundan Sonraki Oyun Hayatınızdan Herşeyin Gönlünüzce olması dileğiyle...
- Xxcrazyboyxx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Excellent
MERHABA ;
Arakadşalar ben Xxcrazyboyxx ve ankaralı mertin sahibiyim acaba loncanızın alımaları devam ediyomu çok merak ettim cevap yazarsanaız mutlu olurum :?:
Arakadşalar ben Xxcrazyboyxx ve ankaralı mertin sahibiyim acaba loncanızın alımaları devam ediyomu çok merak ettim cevap yazarsanaız mutlu olurum :?:
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ! (Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk)Crazyboygeridöndü [Mevlana Asa^ ] IıINOWORNEVERIıI [Kıyamet ^Asa ] xxcrazyboyxx [Latif^]