Kaç Lodos ? Kaç Arz ?
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kaç Lodos ? Kaç Arz ?
utanmadan çok kişi olduklarıyla övünen lodos:) bizle eşit olsanız kesemiceniz hemen depar

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
..:: LODOS ::..
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Bu ArzLarda KendiLerini Oyunun TanrıLarı FeLan SanıyorLar YorumLara BakıLırsa
.
KLanım = LoDoS
KLanım = LoDoS
[YaLNıZSavaŞÇII]
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Ben konuyu boş buluyorum.Bunu neden forumdan öğrenmeye çalışıyorsunuz ki ?? Veyahhudda öğrenince elinize ne geçecek ? He lodos fazla he arz.Bu bir oyun çok kaptırmayın kendinizi.

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
tartışmaya gerek bile yok lodoslar fazla. ama unutmamak gerek nerede çokluk orada ...

yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Herkezin adına yorumLar atmayın..
(.LodosLar onlar bunlar .)Belki ben onlar gibi değilim ya da belki ben onlara benzemiyorum ?
Herkezi tek kişinin yaptıklarıyla değerlendiriorsunuz ve farK bu buyrun görelim ben tek kişinin yaptıklarını herkez yapmış gibi konuşursam 1. maddemdeki gibi ama düzgün bir şekilde herkezi düşünerek tek kişinin yaptıklarıyla değerlendirmezsem 2. mademdeki yazıyla anlıyacaksınız..
1. Siz çok bilmişin ve açların tekisiniz az canla gördümü bir ayı gibi saldıran,itemlinin yanına bile yaklaşmayn korkağın tekisiniz bana kendinizi SaVUNMAYIN ! .. demek var ;
2.Biz Lodoslar çok dürüst,yiğit,cesur ve yürekli diyoruz bu arzlar içinde geçerlidir ama tabikide klanlarımızın içinde kahp*ler,yalancılar ve adiler dolaşmakta ..bunun önüne kimse geçemez iyilerin olduğu kadar kötülerde RoL almakta her neyse konuyu saptırmayalım..Dediğim gibi herkezi tek 1 kişinin yaptıklarıyla değerlendirip onu küçük düşürmeye çalışmayın SaKIN ! ..
demek var ; ..
(.LodosLar onlar bunlar .)Belki ben onlar gibi değilim ya da belki ben onlara benzemiyorum ?
Herkezi tek kişinin yaptıklarıyla değerlendiriorsunuz ve farK bu buyrun görelim ben tek kişinin yaptıklarını herkez yapmış gibi konuşursam 1. maddemdeki gibi ama düzgün bir şekilde herkezi düşünerek tek kişinin yaptıklarıyla değerlendirmezsem 2. mademdeki yazıyla anlıyacaksınız..
1. Siz çok bilmişin ve açların tekisiniz az canla gördümü bir ayı gibi saldıran,itemlinin yanına bile yaklaşmayn korkağın tekisiniz bana kendinizi SaVUNMAYIN ! .. demek var ;
2.Biz Lodoslar çok dürüst,yiğit,cesur ve yürekli diyoruz bu arzlar içinde geçerlidir ama tabikide klanlarımızın içinde kahp*ler,yalancılar ve adiler dolaşmakta ..bunun önüne kimse geçemez iyilerin olduğu kadar kötülerde RoL almakta her neyse konuyu saptırmayalım..Dediğim gibi herkezi tek 1 kişinin yaptıklarıyla değerlendirip onu küçük düşürmeye çalışmayın SaKIN ! ..
demek var ; ..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Herkese merhabalar . . .
Konuyu boş bulan arkadaşlar, o halde yorum yaparak lütfen kirletmeyin konuyu rica ediyorum . .
Ayrıca, "Anca forumda daha çok olursunuz, oyunda gelin görelim" vb. şeyler söyleyen arkadaşlar ,
Oyundaki tartışmaları buraya taşımayın, rica ediyorum.. Bu konu forum içinde küçük bir etkinliktir ..
_____________________________________________________________________________________________________
Konuyu boş bulan arkadaşlar, o halde yorum yaparak lütfen kirletmeyin konuyu rica ediyorum . .
Ayrıca, "Anca forumda daha çok olursunuz, oyunda gelin görelim" vb. şeyler söyleyen arkadaşlar ,
Oyundaki tartışmaları buraya taşımayın, rica ediyorum.. Bu konu forum içinde küçük bir etkinliktir ..
_____________________________________________________________________________________________________
Lodos Klanı Mensupları (22) - Arzın Çocukları Klanı Mensupları (6)
2009-2013
(¯`·.GÜNCEL.·´¯)
. . . Daha Fazla Katılımcı bekliyoruz . . .
. . . Daha Fazla Katılımcı bekliyoruz . . .
Lodos Klanı Mensupları (22) - Arzın Çocukları Klanı Mensupları (6)
2009-2013
SÜREKLİ GÜNCELLEME AMELE MİSİN BELLİKİ KATILAN YOK POST KASMA SÜREKLİ :geek:
Seni ilgilendirmezCOKER yazdı:SÜREKLİ GÜNCELLEME AMELE MİSİN BELLİKİ KATILAN YOK POST KASMA SÜREKLİ :geek:
Şu COKER'i bi forum yetkilisi uzaklaştırsın ya , herkese satışıp duruyo
2009-2013