Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
powerguc
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Mesaj gönderen powerguc »

ben lutfı kırdarın nerde oldugunu bılmıyorum kutahyadan gelıcem haydarpasadan nasıl gıdıcegımı tarıf edıbılecek varmı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Evet TurkDragon'un da dediğinden şu çıkıyor ;

Bahsettiği sırlar,
Lonca Sistemi, Kasa Eklentisi, Berber vs. olamayacağından
Geriye "Yeni Bölge" ve "Yeni Seviyeler" kalıyor. . Yeni gelebilecek bölgede birsürü sır bizleri bekliyor :)

'Kuklacı' yani hakkında konuşulanlara göre oyunun en güçlü yaratığı, belki de bu Genişleme Paketi'nde karşımıza çıkabilir.
Veya gizemli kişilik Selami Kelaynak'da bu eklentide bizleri bekliyor olabilir . .

_____________________________________________________________________________________________________
Fearoftheclipse yazdı:Üretilen şaheserler yeni güncellemede ne olucak ? değerini kaybedicek mi yoksa şaheserlerdemi güncellenecek ?yoksa yeni şaheserler mi gelicek ?siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Şaheserler konusunda bahsettiklerin ise Genişleme Paketi çıkınca açığa kavuşacaktır ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

powerguc yazdı:ben lutfı kırdarın nerde oldugunu bılmıyorum kutahyadan gelıcem haydarpasadan nasıl gıdıcegımı tarıf edıbılecek varmı

viewtopic.php?f=46&t=43973

Bu Lütfi Kırdar Nerde ? Konusu açılmış bir incele ..

Ama Kütahya'dan geleceksen bu konudan pek birşey bulamazsın..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

Arkadaşlara katılıorum...Bakın Ben Yaşımı saklamıyorum 14 yaşında bır cocgugum ve derslerımde o bıcım guzel yanı ıkv benım yasayıs tarzımı etkılemıo...!ama soyle bısey var neden ISTANBUL ben kocaelide oturuorum arkadaslar ıstanbula en yakın sehır lerden bırı bıldıgınız gıbı ama oraya gelme ımakınm varmı sızce...?Anneme sunumu demem lazım:
-anne ben ikv nın actıgı fuara gıdıcm ıstanbula bnı ıstanbula gotutrmusunuz mu dıcem anneme...!
Benım kanaatım sudur tmm fuar ac kardesım karısanyok ama fuar a gelene su ayrıcalıgı ver e sadece:
-FUARA GELENE T-SHIRT VER
--VEYA AYAKKABI KALEM NE OLURSA AMA FUARA GELENE İSİM DESTIRME HAKKI VERIP DIERLERIN HAKKINI YEMEYE HAKKINIZ YOKK......!
ISTANBULDAKILER INSANDA BIZ NEYIZ...! BIZ ISTEMEZMIYIZ ISTANBULA GELMEK..? ISTIYORUZ ELBETTE AMA KIM GOTURCK ? NASIL GITCZ? KIM YOL PARASINI VERCK..? BUNU ELBET DUSUNMUSSUNUZDUR AMA BILMELISINIZKI OYUNCULARA DAHA GUZEL ANLATMALISINIZ...!
BEN BU OYUNU OYNUOSAM VE İKV PLUS PAKET ALDIYSM KI ALDIM 3-4 TANE HEMDE... SIZIN SADECE ISTANBULDA OTURANLARA YADA FUARA GELENLERE AYRICALIK YAPMA HAKKINIZ YOK......!!!!!!
Biz bu oyunu oynuosak bızım onlardan NE FARKIMIZ VAR...? illa fuara gelmemızmı alzım bı arkadas sunu demıstı dıer yorumlar:
doguda oturan bır arkadas ıstanbula gelmek ıcın harcadıgı parayla kaç kutu alr bılıomusunuz..?
arkadasın ellerınden opuyorum..!
ne kdr haklı bız sıze her yere fuar acın demıoz fuarı buraya getırın suraya goturun demıoz bızım bılet paramızı verın demıoz bız sızden AYRICALIK OLMAMASINI ISTIYORUZ...!
fuara gelene hedıye olarak t-shırt fln verırsınız ama ondan baska ayrıcalık tanıma hakkınız yok....!
fuara gleen t-shırt ver kutu alana İsim deıstırme hakkını herkese ver sadece fuara gelenlere deıl...!
SOZUM BUKADAR DESTEGINIZI BEKLIYORUM...!
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Liderxbuyucux

Sana her yönden katılıyorum.. Şimdilik sadece Fuar'a gelenlere bu hak tanınıyor. Ama bunun böyle devam edeceğini sanmıyorum ;)

İleri ki zamanlardan tüm İKV Kutu alan oyunculara bu hak tanınır diye düşünyorum .
Ama böyle birşey olmazsa siz o zaman görün oyuncuların isyanlarını (İkv Yönetimi bu sözüm size :))
2009-2013
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DarkShare »

JouRney yazdı:
DarkShare yazdı:Genişleme paketi 5 Aralıkta mı çıkacak? Yazılandan tam anlamadım, biz fuarda yeni genişletme paketini alabilecek miyiz?
Öyle birşey söz konusu değildir. Fuar'da sadece yeni gelecek olan Genişleme Paketi'nden çok özel görüntüler gösterilecek.
Peki fuar'da genişleme paketinin ne zaman çıkacağı ve ne yenilikler geleceği hakkında bilgi verirler öyle değil mi? Sadece resim göstermekle kalmazlar?
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

DarkShare yazdı:
JouRney yazdı:
DarkShare yazdı:Genişleme paketi 5 Aralıkta mı çıkacak? Yazılandan tam anlamadım, biz fuarda yeni genişletme paketini alabilecek miyiz?
Öyle birşey söz konusu değildir. Fuar'da sadece yeni gelecek olan Genişleme Paketi'nden çok özel görüntüler gösterilecek.
Peki fuar'da genişleme paketinin ne zaman çıkacağı ve ne yenilikler geleceği hakkında bilgi verirler öyle değil mi? Sadece resim göstermekle kalmazlar?
Malesef böyle bir bilgi vermezler ..
Resimlerle, videolarla idare edicekler Fuar'a gidenler :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

fuara gitsem beleşe tişört veriolarmı :D
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

JouRney yazdı:Liderxbuyucux

Sana her yönden katılıyorum.. Şimdilik sadece Fuar'a gelenlere bu hak tanınıyor. Ama bunun böyle devam edeceğini sanmıyorum ;)

İleri ki zamanlardan tüm İKV Kutu alan oyunculara bu hak tanınır diye düşünyorum .
Ama böyle birşey olmazsa siz o zaman görün oyuncuların isyanlarını (İkv Yönetimi bu sözüm size :))

TEŞEKKURLER IYIKI ACMISSIN BU KONUYU..! =)
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Liderxbuyucux yazdı:
JouRney yazdı:Liderxbuyucux

TEŞEKKURLER IYIKI ACMISSIN BU KONUYU..! =)
Ben teşekkür ederim.. Yardımcı olduysam ne mutlu bana :roll:
2009-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön