Kurtarma Ekibi
1.EstergoNxAnubiS (Şifacı)
2.ESTERgonxİNTİKAM (Büyücü)
3.EsTerGoNxReiS (Savaşçı)
Not:Lonca liderimiz katılacağını şu an internet bağlantısı olmadığından telefon yolu ile beyan etmiştir...
Kurtarma ekibini katılacak loncadaşlar dikkatine;
*Girmeden önce örslerinizi yapmayı unutmayın.
*20 şer adet anka Kudret iksiri almayı unutmayın.
*Her drenç iksirinden en az 10 ar adet bulundurmayı unutmayın.
*İçeride skype bağlantısı kullanılacaktır.Lonca lideri drektiflerini uygulamak büyük önem arz etmektedir.
EStergon lonca üye listesi
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: EStergon lonca üye listesi
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Siouxanubis yazdı:Kurtarma Ekibi
1.EstergoNxAnubiS (Şifacı)
2.ESTERgonxİNTİKAM (Büyücü)
3.EsTerGoNxReiS (Savaşçı)
Not:Lonca liderimiz katılacağını şu an internet bağlantısı olmadığından telefon yolu ile beyan etmiştir...
Kurtarma ekibini katılacak loncadaşlar dikkatine;
*Girmeden önce örslerinizi yapmayı unutmayın.
*20 şer adet anka Kudret iksiri almayı unutmayın.
*Her drenç iksirinden en az 10 ar adet bulundurmayı unutmayın.
*İçeride skype bağlantısı kullanılacaktır.Lonca lideri drektiflerini uygulamak büyük önem arz etmektedir.
amanın neler oluyor kim kayıp kim nereye gitmiş :mrgreen: :mrgreen:
sayın müdürüm dün gec saate kadar işteydım oyunu actım sız yoktunuz korkmayınız gayet sağlıklıyım :lol: :lol: :lol:
yenı farkettimki forumda benı arama kampanyası baslatmıssınız bende katılıyorum ıksırlerım var hazırım buyu carımla akşam skype deyim emrınızdeyım .... :mrgreen: :mrgreen:

- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Eş Başkanımız geri döndü;Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Kayıp Eş Başkanımız aranıyor kendisinden yaklaşık 24 saatir haber alamıyoruz.En son çemberli taşa giderken görülen Eş Başkanımızdan haberi olan lütfen lonca üyelerimizden birisine pm atsın.Kendisinden 6 saat daha haber alınamaması durumunda locan liderimiz öncülüğünde 1 grup çemberli taş bölgesine gönderilecektir.Gönüllülük esası ile ayakta dim dik duran loncamızda kurtarma ekibini buradan belirliyeceyiz. Yaratıklar hakkında en ufak bilgilendirme olmadığından ötürü katılımcılar en güçlü karakterleri ile gelmeleri önemle rica olunur.
Çemberli Taşın ölümcül tehlikelerini hiçe sayıp loncası için değerli bilgiler ile dönen Eş Başkanımız."Yaşasın ESTERGON sloganları" ile karşılandı.Kendisinden "Her şey estergon için." den başka söz çıkmayan Eş Başkan döndüğü gibi loncası ile toplantıya girdi.Hafif yaralı olarak dönen Eş Başkan ile loncanın üstad şifacılar ilgilendi.Sağlık durumu eskisinden de daha iyi olan yeni efsunlara bezenmiş üstü başı ile kendisi "Loncam Çemberli Taş'a hazır!" açıklamasını toplantı sonrası yaptı.Böylece Lonca Lideri tekrardan bütün ekibini tam görmenin mutluluğunu yaşadı....
Not:Görev iptal.Kurtarma ekibi Çemberli Taş hazırlık çalışmalarına geri dönebilir.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
31.12.2010 koskoca bir seneyi daha geride bıraktık...
yeni yılın....
tüm estergon aileme bol item, bol bol 3.saf madenli, özellikle menekşeli, lonca sistemının artık gelmesi, fan art yarısmasının sonuçlanması, çemberlitaş ın bir an önce açılması, küfürsüz bir oyun, hırsızların olmadığı bir yaşam, yalancıların yok olduğu bir ortam, savaşların olmadığı bir dünya, en önemlisi sağlıklı, yanında sevdiğin insanlarla ,yeni bir yıl daha geçirmenizi dilerim....
umarım bütün isteklerimiz bu yılın gelmesiyle gerçeklesir herkese mutlu yıllar iyi seneler
yeni yılın....
tüm estergon aileme bol item, bol bol 3.saf madenli, özellikle menekşeli, lonca sistemının artık gelmesi, fan art yarısmasının sonuçlanması, çemberlitaş ın bir an önce açılması, küfürsüz bir oyun, hırsızların olmadığı bir yaşam, yalancıların yok olduğu bir ortam, savaşların olmadığı bir dünya, en önemlisi sağlıklı, yanında sevdiğin insanlarla ,yeni bir yıl daha geçirmenizi dilerim....
umarım bütün isteklerimiz bu yılın gelmesiyle gerçeklesir herkese mutlu yıllar iyi seneler

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
abi oyunu hikayesini senin yazman gerek keşke fan arta bir yazı gönderseydinSiouxanubis yazdı:Eş Başkanımız geri döndü;Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Kayıp Eş Başkanımız aranıyor kendisinden yaklaşık 24 saatir haber alamıyoruz.En son çemberli taşa giderken görülen Eş Başkanımızdan haberi olan lütfen lonca üyelerimizden birisine pm atsın.Kendisinden 6 saat daha haber alınamaması durumunda locan liderimiz öncülüğünde 1 grup çemberli taş bölgesine gönderilecektir.Gönüllülük esası ile ayakta dim dik duran loncamızda kurtarma ekibini buradan belirliyeceyiz. Yaratıklar hakkında en ufak bilgilendirme olmadığından ötürü katılımcılar en güçlü karakterleri ile gelmeleri önemle rica olunur.
Çemberli Taşın ölümcül tehlikelerini hiçe sayıp loncası için değerli bilgiler ile dönen Eş Başkanımız."Yaşasın ESTERGON sloganları" ile karşılandı.Kendisinden "Her şey estergon için." den başka söz çıkmayan Eş Başkan döndüğü gibi loncası ile toplantıya girdi.Hafif yaralı olarak dönen Eş Başkan ile loncanın üstad şifacılar ilgilendi.Sağlık durumu eskisinden de daha iyi olan yeni efsunlara bezenmiş üstü başı ile kendisi "Loncam Çemberli Taş'a hazır!" açıklamasını toplantı sonrası yaptı.Böylece Lonca Lideri tekrardan bütün ekibini tam görmenin mutluluğunu yaşadı....
Not:Görev iptal.Kurtarma ekibi Çemberli Taş hazırlık çalışmalarına geri dönebilir.
/katıledaxmaral yazdı:31.12.2010 koskoca bir seneyi daha geride bıraktık...
yeni yılın....
e millet yeni yılda nerdesiniz :?:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Siouxanubis yazdı:Eş Başkanımız geri döndü;Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Çemberli Taşın ölümcül tehlikelerini hiçe sayıp loncası için değerli bilgiler ile dönen Eş Başkanımız."Yaşasın ESTERGON sloganları" ile karşılandı.Kendisinden "Her şey estergon için." den başka söz çıkmayan Eş Başkan döndüğü gibi loncası ile toplantıya girdi.Hafif yaralı olarak dönen Eş Başkan ile loncanın üstad şifacılar ilgilendi.Sağlık durumu eskisinden de daha iyi olan yeni efsunlara bezenmiş üstü başı ile kendisi "Loncam Çemberli Taş'a hazır!" açıklamasını toplantı sonrası yaptı.Böylece Lonca Lideri tekrardan bütün ekibini tam görmenin mutluluğunu yaşadı..
not: sayın lonca mudurum yazılarınızı buyuk bır keyifle okuyorum ve yeni yılda devamını diliyorum... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yeni yıl tüm estergonlara sağlık mutluluk güler yüz.şahaser nadide saf maden bol kudret iksiri ve çemberli taşı getirsin :mrgreen:
leyn ne yaptınız estergonlar bi girip yeni yılınızı kutlayayım dedim iyisinizdir inşll murat bey eda hanım ne var ne çok bi ara uğruycam bölge yaparık beraber
ben sabahcıyım yılbaşında arada bakarım foruma atışırız
kendinize iyi davranın.sağlıcakla kalın.
ya ışık vuracak ya karanlık çökecek :mrgreen:
sakura
leyn ne yaptınız estergonlar bi girip yeni yılınızı kutlayayım dedim iyisinizdir inşll murat bey eda hanım ne var ne çok bi ara uğruycam bölge yaparık beraber
sakura
TORNADO yazdı:yeni yıl tüm estergonlara sağlık mutluluk güler yüz.şahaser nadide saf maden bol kudret iksiri ve çemberli taşı getirsin :mrgreen:
leyn ne yaptınız estergonlar bi girip yeni yılınızı kutlayayım dedim iyisinizdir inşll murat bey eda hanım ne var ne çok bi ara uğruycam bölge yaparık beraberben sabahcıyım yılbaşında arada bakarım foruma atışırız
sakura
oooo soner beyy..
siz yasıyormuydunuz :lol: tskler soner umarım yenı yıl sanada para yeni güzel bir iş sağlık ve huzur getirir zira yenı yıl gecesı calısmak cok sıkıcı olsa gerek :lol: :lol:
ne zaman istersen gel bölge falan 2 laflarız bari kendine iyi bak ex estergon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
TORNADO yazdı:yeni yıl tüm estergonlara sağlık mutluluk güler yüz.şahaser nadide saf maden bol kudret iksiri ve çemberli taşı getirsin :mrgreen:
leyn ne yaptınız estergonlar bi girip yeni yılınızı kutlayayım dedim iyisinizdir inşll murat bey eda hanım ne var ne çok bi ara uğruycam bölge yaparık beraberben sabahcıyım yılbaşında arada bakarım foruma atışırız
sakura
oooo soner kankam yeni yıldan 1 gün gitti biraz geç oldu ama idare et yeni yılı bizde yeni gördük yeni yılın ilk günü hava dumanlıydı kanka daha yeni kendime geldim inşallah seninde 2011 yılında oynadığın oyuna karanlık çökerde ikv ye geri dönersin :mrgreen:
Ayrıca yılbaşı gecesi çalışmışın :evil: :evil: Allah o patronları bildiği gibi yapsın kanka milli piyangodan bana para çıktı ama anca bileti kurtardık amorti :mrgreen: :mrgreen:
yoksa kurtarcaktım seni bilet kesme derdinden :mrgreen:
Allaha emanet ol arada gel bari hayırsız kendine iyi bak
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
EsTeRGoNxLiDeR EsTerGoNxReiS EsTeRgOnxPaŞa Estergonxdarkspy
EsTeRGoNxeDaLı EsTeRGoNxŞiFaLıM EsTeRgOnxeDaLıM
EstergoNxReaktöR Estergonxobivan EstergoNxAnubiS
Estergonxhefner EsTeRgOnxxHeFnEr
Estergonxçınar
EsTeRGoNxTLEAVCI
ESTERgonxİNTİKAM Estergonxdiester
EsTeRGoNxIaLoNeI
Estergonxhazin EsTeRgONxaZiZ
EsTeRgOnxbOzO Estergonxdoctore
Estergonxardinal
EsTeRGoNxSHoTeR Estergonxateş Estergonxçapqın
Estergonxprens Estergonxprence Estergonxjazzy
Estergonxfirari
Estergonxberke
Estergonxemre
Estergonxbnz
Estergonxhüseyin
Estergonxnur
Estergonxhayat
Estergonxtarık
evet arkadaşlar size büyük müjde bizim lazoli kendine şifacı car açmış bulunmaktadır listeye ekledim adı Estergonxçapqın idir ...................
Kasmasına yardım edicek arkadaşlara duyrulur :mrgreen: :mrgreen: keyifli oyunlar
EsTeRGoNxeDaLı EsTeRGoNxŞiFaLıM EsTeRgOnxeDaLıM
EstergoNxReaktöR Estergonxobivan EstergoNxAnubiS
Estergonxhefner EsTeRgOnxxHeFnEr
Estergonxçınar
EsTeRGoNxTLEAVCI
ESTERgonxİNTİKAM Estergonxdiester
EsTeRGoNxIaLoNeI
Estergonxhazin EsTeRgONxaZiZ
EsTeRgOnxbOzO Estergonxdoctore
Estergonxardinal
EsTeRGoNxSHoTeR Estergonxateş Estergonxçapqın
Estergonxprens Estergonxprence Estergonxjazzy
Estergonxfirari
Estergonxberke
Estergonxemre
Estergonxbnz
Estergonxhüseyin
Estergonxnur
Estergonxhayat
Estergonxtarık
evet arkadaşlar size büyük müjde bizim lazoli kendine şifacı car açmış bulunmaktadır listeye ekledim adı Estergonxçapqın idir ...................
Kasmasına yardım edicek arkadaşlara duyrulur :mrgreen: :mrgreen: keyifli oyunlar
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim