Auril yazdı:sancakta en az 40 tane 3 yıldız vardır![]()
kısmetse 2 yıl a maresal olurum bende 1m600bn şan var suan
yozqatlı maresal vardı bi ara ama artık görmüyorum maresaldi oda
Auril yazdı:sancakta en az 40 tane 3 yıldız vardır![]()
http://imageshack.us/f/225/ekran010410231801.jpg/akinnakito yazdı:arkadaşlar en yükse rütbe şu an kimde resimleri bekliyoruz.........
Meran'da 3 kişi * * * rütbesini paylaşıyor.Wizards yazdı:puma mareşal tam adını hatırlayamadığım biri daha mareşal.
meran sunucusuna gelirsek 3 yıldız pembe Manicking var
AMAN ALLAHIM TÜRKÇE KATLİAMI :mrgreen: [/quote]qWaNTeDq yazdı:TEŞKİLATTA ilk mareşal pumaa dır.
5 m kpden sonra 9 milyon 10 bin aşna kadar yönetimin verdiği söyleniyor. ( bunun nedeni ise şundan kaynaklanıyor olmasıdır belkide puma pempe iken mavi 3 yıldız 6 mde olunuyordun ama pumaa 5 m ye gelmeden 9 m oldugundan mavi görmeden kılınç olustur yakınları yada sivri adada tüm arzların ortaklaşa kestikleri soyleniyor boyle bir olay meydana gelse bile bir günde 3 m kesilmeiyeginden gören 5 m zannedyor o günden beri.
Benim en son gördüğümde kendisine sordugumda 3700 m erdeyim demiştin o zamanlarda 30 yakın carı vardın kendsi 39 elveldin. aradan 3 hafta sonra pumanın kılınç oldugu spylendi. bu mantık ordan gelmektedir. yakın cevrelerin dedğine görede bazıları toplu olarak arzların adada kendini ona kestirmişler çoğu kesimde yönetim verdi diyor. mantıl oalrak 3 haftada 4 m kesilmeycegine göre o kdar arz çarla yönetimin veridği kanısındayım.
Şu anda teşklatta 6 KILINÇ vardır. ve 7 ci kılınçın 1,5 m kpsi kalmıstır..
gunaydınJoeyJordison yazdı:Auril yazdı:sancakta en az 40 tane 3 yıldız vardır![]()
as.Auril yazdı:gunaydınJoeyJordison yazdı:Auril yazdı:sancakta en az 40 tane 3 yıldız vardır![]()
ayıbediyon hacıVBMaSTeR yazdı:Spamcılar sizi