Loncanız güzel ama ÖNCE HIRSIZLARDAN ARINDIRIN...
oyundada yetkili kimse o kişi ile görüşmek istiyorum..
Lonca başkanı harici kişileri kale almayacağım...........
Nextx Loncası Güncel Kadro Ve Alımları
- messi58
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca Rıhtım
Re: Nextx Loncası Güncel Kadro Ve Alımları
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Acıyı ve kanın tadını
Buyur Ben Lonca Başkanıyım Derdin Neyse Söylemessi58 yazdı:Loncanız güzel ama ÖNCE HIRSIZLARDAN ARINDIRIN...

Re: NextxPusula Ben Değilim Dikkatli Olun
Nextxpusula Gayet düzgün bir kişidir soran kişilerede seninle bir alakası olmadığını söyler senin adın üzerinden kimseyi dolandırmaz merak etme... Herhangi bir karışıklık olacağınıda düşünmüyorum...
Nextx Loncası Başkanı...
Nextx Loncası Başkanı...

- messi58
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Lonca Rıhtım
NextxBack yazdı:Buyur Ben Lonca Başkanıyım Derdin Neyse Söylemessi58 yazdı:Loncanız güzel ama ÖNCE HIRSIZLARDAN ARINDIRIN...
Oyunda görüşelim bi art niyetim yada kötü düşüncem yok bnde lonca yöneticisiyim zor iş sadece bi uyarımı diye alırsın bir tavsiyemi gerisi sana kalmıs
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Acıyı ve kanın tadını
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Acıyı ve kanın tadını
Peki Görüşelim bi oyunda bakalım...messi58 yazdı:NextxBack yazdı:Buyur Ben Lonca Başkanıyım Derdin Neyse Söylemessi58 yazdı:Loncanız güzel ama ÖNCE HIRSIZLARDAN ARINDIRIN...
Oyunda görüşelim bi art niyetim yada kötü düşüncem yok bnde lonca yöneticisiyim zor iş sadece bi uyarımı diye alırsın bir tavsiyemi gerisi sana kalmıs

- jakups90
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Öncelikle Hırsızlık kelimesini kendimize ve loncamıza yakıştırmıyorum Meranda Nextx loncasından biri beni dolandırdı ibaresinde bulunan kimse olmadı ve olmayacakta.Lütfen itamlarınıza dikkat edin Emeğe saygı hırsızlık kelimesi en zor lekeden bile zordur çıkmak bilmez ....
Saygılarımla
Nextxjakups...(Lonca Başkan Yardımcısı)
Saygılarımla
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
jakups90 yazdı: Öncelikle Hırsızlık kelimesini kendimize ve loncamıza yakıştırmıyorum Meranda Nextx loncasından biri beni dolandırdı ibaresinde bulunan kimse olmadı ve olmayacakta.Lütfen itamlarınıza dikkat edin Emeğe saygı hırsızlık kelimesi en zor lekeden bile zordur çıkmak bilmez ....
Saygılarımla
Ben adıma karakter açıldığını söylediğimde kişinin adımı kullanmadığını soranlara Pusula değilim dediğini söylemiştiniz . Bu olayın 2-3 gün sonrasında aynı şahıs " Clarq " Kendi yakın arkadaşlarından birinin karakterini soymuş durumda . Şimdi ben sizin söylediklerinize nasıl güvenebilirim . En yakın arkadaşına bunu yapan adam yarın benim adımı kullanıp aynı pisliği yaparsa bedelini siz ödeyecek misiniz ? Loncanıza böyle kötü sıfatları yakıştıramıyorsanız , böyle adamlardan arınmayı bilmelisiniz . İyi eğlenceler ...

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
- jakups90
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Vuslatt
Nextxpusulanın bir çar soyduğuna şahit oluyum onunda çarını silerim kendi çarımıda silerim soyma diye bişey yoktur iftira atmada sınır tanımıyorsun Pusula karnının götürmediği çocuğun Nextxpusula adıyla savaşçı karakteri açmasıdır laf anlamamakta ısrar ediorsan söliyim tamamen kendine yediremediğin için iftira atıyorsun sen yapmışsın demekki daha önce böle bişeyki iftira atıyorsun. Yukarıda Allah var o herşeyi görür herşeyi duyar iftiradan ona sığınırım o çar hiçbir şekilde silinmeyecek bilgin olsun iyi oyunlar....
[ NextxTeam ] Nextxjakups
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
jakups90 yazdı:Nextxpusulanın bir çar soyduğuna şahit oluyum onunda çarını silerim kendi çarımıda silerim soyma diye bişey yoktur iftira atmada sınır tanımıyorsun Pusula karnının götürmediği çocuğun Nextxpusula adıyla savaşçı karakteri açmasıdır laf anlamamakta ısrar ediorsan söliyim tamamen kendine yediremediğin için iftira atıyorsun sen yapmışsın demekki daha önce böle bişeyki iftira atıyorsun. Yukarıda Allah var o herşeyi görür herşeyi duyar iftiradan ona sığınırım o çar hiçbir şekilde silinmeyecek bilgin olsun iyi oyunlar....
Bu ilk duyumum değil . Ben o adamı sizden çok önce tanıyordum ne dolaplar çevirdiğini siz değil betax dekiler bilir . Ama zamanla . Bugüne kadar kime bişeyler söylediysem aynen senin yağtığın gibi yok şöyle yok güven yok bilmem ne dedi , Çarın adıyla hiç bir derdim yoktur isterse benim adımada iş çevirsin umrumda değil ama siz hırsızlığına 100 de 100 emin olduğum bir adamı bildiğim şeye karşı savunamazsınız . Herşeyi , sizede göstereceği gibi zaman gösterecektir . Son cevabımdı iyi eğlenceler ...

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
-
- Kadim Hidra Avcısı
Next Loncasındna kimseyi tanımıorm ama gerçekten ii çıkış yakalayan bi lonca başarılar dilerim.ANCAK :
Nextxpusula adlı üyeniz bugün sert kayaya çarptı ama olan yine ona oldu
bi daha ayağımın altına dolanmasın DURDUK yere
Başarılar size ...
Nextxpusula adlı üyeniz bugün sert kayaya çarptı ama olan yine ona oldu
Başarılar size ...