~~CİHANI HÜKÜMRAN LONCASI~~
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~CİHANI HÜKÜMRAN LONCASI~~
S.a ben XENZİA adlı kulanıcı loncanıza katlımak isityorum . Özel eşya gerkir derseniz şuan latif malzemelrim tamam. benim gercek adım Yiğit özbalık 25 yaşındayım Eskişehirliyim .... 
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
aramıza hoşgeldin

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Özel eşya mı gerekiyor ? :shock:xenzia2626 yazdı:S.a ben XENZİA adlı kulanıcı loncanıza katlımak isityorum . Özel eşya gerkir derseniz şuan latif malzemelrim tamam. benim gercek adım Yiğit özbalık 25 yaşındayım Eskişehirliyim ....
Ferhat Sen Daha Dünkü Çocuksun Beni Hala Yakamoz Bil bundan Sonra benım Dostlarım Benım Yakınlarımlada Ona Göre Muhattap Ol Düne Kadar bana Bu Loncanın Başkanı Olmayı Zorla Teklif Eden Sendin Kabul Etmedim Gerekiyosa elimizide Atarız Her Yere Yakamoz Loncası Sen Kendini Bilmezken Kuruldu Çok hadiselere Şahid Oldu Loncanın Saygınlığını Arttır sonra O Loncanın Adını Ağzına Al Çömez bi Lonca Ne Zamandır Yakamoz Loncası Gibi Bir Loncaya Gider Atar Olmuş Herkes ayağını Denk Alsın Loncadan Çıktıysamda Elimiz Hala bi yerlerdeLASTDRAGON yazdı:Musti bidaha böle şeyler olmasın eger bu mazareti bildirmemiş olsan dün gece loncadan ihrac kararın gelmiştitam zamanında müdahale yani
CİHAN I HÜKÜMRAN LOncamızdaki üyelerin dikkatine.... Yakamozx loNcası düşman bir loncamızdır nedeni...
Lonca üyemiz olan Blackxmask kürşad kardeşimize agır hakaretler içerikli sözler sarfetmek Loncayı hiçe saymak ...
CİHAN I HÜKÜMRAN loncasından 1 kişi dahi yakamozx mensubuyla konuşursa bilinki Loncadan kayıtsız şartsız ihrac edilecektir DÜŞMAN loNCADIR tabi lonca ortada kaldıysa![]()
![]()
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kimdir beni düşman sayacak kimdir ki benim adamlarımı yargılayacak kimdirki benim loncamın dagılacagını söyleyecek daha dün loncama basvuru yapanlar ne zamandır beni düşman sayıyor soruyorum sizlere beni tanımayan sizler mi sizleri tanıyan ben mi benim loncamı düşman görecek akıllara şaşıyorum sadece sizden ricam hiç kimse yakamoz loncasını küçümsemesin bu lonca iki kişiyle kuruldu ve bir kaç kişiyle bitecek değil ferhat özellikle sen beni tanıyan sen bir daha mümkünse selamda verme bu olayları daha yeni ögrendim konu nedir bilmiyorum ama bildigim birşey varki 4 yıldır bu oyunu oynuyorum ilk defa böyle seyler görüyorum kimsenin yardımına ihtiyacımız yok biz burdayız dimdik ayaktayız bir daha adımızı ağzınıza almazsanız sevinirim... Bu konu kapanmıştır selam verene a.s deriz baska birşey değil herkese iyi forumlar iyi oyunlar....
YakamozxPaix
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Loncanızda bulunan Uygunsuz İçerik Silindi. o zman ipini adam gibi baglıyayıp haddinizi bileceksiniz hiç kmse benim Loncamdaki adama hakaretler savuramaz... Savuranda karşısında beni bulur o kadar ha madem sabri diosun o kişiler loncadan çıkarıldı o zman sorun yok böyle birşey tekrarlanmadıgı sürece Aramızda hiç bir Şey yoktur... O kadar. hA VAR DİYEN VARSAda hoyri meydan bekleriz .
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
kONUMU DAHA FAZLA kirletmeyin mÜmkünse BURASI BİR lonca bildirim Konusudur tartışma yeri deyildir Mümkün oldugu sürece Konumdan uzak durun :evil:
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
"İt" demek benim düşman saymam için bir insan görmem lazım karsımda ve sakın bir daha beni tehtid etme bu zamana kadar allahtan başka kimseden korkmadım sizden mi korkucam ?? sizler kimsiniz nesiniz ki beni tehtid edebiliyorsun ferhat elinden geleni ardına koyma buda son sözümdür dediğin gibi lonca konusu mumkunse sende benim lonca sayfamı kirletmezsin ok kal saglıcakla ve düşmanını iyi tanı benden sana küçük tavsiye...
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
zalimfelek şimdi zırh düşürdün zırhı olanları yanına aldın adammı oldun. Hodri meydan görürsün
Yakında The Soldier of Lodos...
Yakında The Soldier of Lodos...
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
SABRİ benim üyeme gelip ana bacı sövenlere it demem zorunuzamı gidiyor???? işinize bakın Senin konuna ben böyle bir cevap yazdıgımı hatırlamıyorum
Batuhangs sanada gelince konumdan defolmanı istemiştim malasef kendini gene çocuk durumuna sokuyorsun işine bak....
Lütfen konumu terkedin. tartışma yeri deyil burası varsa sorunu olan f/Zalimfelek Ejderiöpücüğü yaparak ulaşabilirler.
Batuhangs sanada gelince konumdan defolmanı istemiştim malasef kendini gene çocuk durumuna sokuyorsun işine bak....
Lütfen konumu terkedin. tartışma yeri deyil burası varsa sorunu olan f/Zalimfelek Ejderiöpücüğü yaparak ulaşabilirler.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>