Kuva-i Milliye Loncası Gurur Tablosu

Teşkilat sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
pasaxturab
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kuva-i Milliye Loncası Gurur Tablosu

Mesaj gönderen pasaxturab »

Hiç Bir Yere gitmek Yok baba Biz seni büyük bildik öyle gördük saygımızda sevgimizde sonsuz Büyüklüğünü Böylemi Göstericeksin Lütfen Kırma Bizleride Şu Kafandaki Bırakma Meselesini SiL ..! Bizleri Bırakıp Hiç Bir Yere Gitmiyorsun.
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı
PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA

"Her İhanet Sevgiyle Başlar"
Kullanıcı avatarı
Cerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cerrah »

Slm...

O Zaman Sevindim Gururum Ama Nereye Gidiyon Baba Daha Adada Şey Yapacaktık Bırakmam Valla ..... :):):)

Paşaxcerrah/Paşaxşifa/Paşaxebuz
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa

Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Kullanıcı avatarı
IIMiRLivaII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen IIMiRLivaII »

s.a
Güclü,her karekterinde ayrı ayrı tipleri bulunan Gurur verici bir lonca'da bulunmaktan Gurur duyarım.Ben bu loncaya katılmak icin cok şey yaptım eyup abim bilir.Sagolsun beni kırmadı lonca'ya aldı.Bilmiyorum gurur duydumu duymadımı Pişman oldumu...Ben herzman iyi olmaya calıştım Paşaxmirliva Savaşcı carımın calınması biraz olumsuz etkiledi beni ve ark. ama yılmadık devam ettik kuzenimle tekrar oyunda olduk Kacıp gitmedik yakışmaz kacıp gitmek ''Paşax'' isimli bir cara.Allah(cc) emegimizin karşılıgını verdi.Ben artık ''paşa'' loncasın'da yokum.Paşaxmirliva (serkan) olarak oyunu Bırakıp yerimi sizin'de tanıdıqınız Barış Kuzenim olacak...Paşaeyup abim ne yapsam az sana Paşaxfatih/Paşaxsalih/Paşaxfaruk abilerim oyunda abim olarak gördüm saygıda kusur etmedim.
Paşaxkaptan
Paşaxcerrah
Paşaxipek
Paşaxzalim
Paşaxfecu
Paşaxturab
Paşaxloney
Paşaxwhisky(baba seni'de unutmadım büyük adamsın)
Paşaxfaruk(oyunda görüşemesek'te Telfn'da konuşuruz unutma beni unuturum sne :D)
Nice ismini hatırlayıp'ta yazamadıqım Herkese saygılar,sevgileR,BaşarılaR....
KUVA-i Milliye LONCASI ÜYESİ;
Paşaxmirliva(seRKan)
SaygıLarımla...
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nabuforum »

Paşa kardeşimlerim tekrar selam. Kısa ve öz olarak tamamen kişisel bazı sebeplerden dolayı artık Paşalarda bende yokum. Kimse ile en ufak bir problemim yok. Sadece ufak bi fikir uyuşmazlığı hepsi budur ki buda gayet normal hepimiz insanız.Kendi kararlarımızı kendimiz verebiliyoruz. Bu da öyle birşey. Kararlarımız uyuşmadı.
Burdan tüm Paşa kardeşlerime -ki bundan sonrada hep kardeşlerim- hepsine tektek başarılar diliyorum. Allah yolunuzu her daim açık etsin. Hoşçakalın.
Eski Paşaxmüdür ve Paşaxsalih..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Cerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cerrah »

nabuforum yazdı:Paşa kardeşimlerim tekrar selam. Kısa ve öz olarak tamamen kişisel bazı sebeplerden dolayı artık Paşalarda bende yokum. Kimse ile en ufak bir problemim yok. Sadece ufak bi fikir uyuşmazlığı hepsi budur ki buda gayet normal hepimiz insanız.Kendi kararlarımızı kendimiz verebiliyoruz. Bu da öyle birşey. Kararlarımız uyuşmadı.
Burdan tüm Paşa kardeşlerime -ki bundan sonrada hep kardeşlerim- hepsine tektek başarılar diliyorum. Allah yolunuzu her daim açık etsin. Hoşçakalın.
Eski Paşaxmüdür ve Paşaxsalih..

Toprak Hiç Birşey Söyliyemiyorum....
Neden Olduğunu da Bilmiyorum....

Ama Ufak Bir Fikir Uyuşmazlığı Diyorsun...Konuşupta Çözülmüyecek Ne Olabilr Ki Topram... :cry: :cry:

Kullanıcı avatarı
PasaMunecciM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PasaMunecciM »

Selamün Aleyküm;

Salih baba bu uyuşmazlıgın klandan çıkılması ile ilgimi yoksa kardeşim ama isimler farklı olsada loncadan ayrılmış olsada fark yapmaz dostluk başkadır oyun başka dostlugumuz herdaim devam ediyor.Allaha emanetsin
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz
ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
Kullanıcı avatarı
pasaxturab
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pasaxturab »

Ne diyelim Salih Allaha Emanetsin Her zmn KaLbimizdesin Yolun Açık oLSun Kendine İYi Davran..!
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı
PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA

"Her İhanet Sevgiyle Başlar"
Kullanıcı avatarı
pasakadir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pasakadir »

Selamlar Teşkilat halkı.Öncelikle söze artık oyun içerisinde yapması gerek birçok şeyi başarmış , yapılması gerekeni zamanında ve yerinde yapan ,dürüst,kişilikli,onurlu abim Paşaxmüneccim hakında konuşmak istiyorum .Gurur abi oyuna veda etmeden en son ben le konuşup durumu izah etmişti o an gerçekten üzülmüş olmama rağmen şu an onn adına seviniyorum .Ama herkezin bilmesi gerek şey bizim birlikteliğimiz onlineda geçirdiğimiz 5-6 saaten ibaret değil .Biz yeri geldiğinde real olarakta görüşmekten çekinmiyoruz .Bunun nedeni ise bir çok aile bireyimin bana çok saçma bişe olduğu söyledikleri fuar etkinlerine sabahın 6 sında kalkıp 7-8 saat yok kat edip istanbula gidip hiç görmediğim ama sesleri duyduğum insanlara hiç yabancıymış gibi davranmamış olmamdan ibarettir .Ben hepsini internetten tanıyıp çok sevdim çok güvendim ,realde tanışdığım zamanda ise o kadar mutlu olmuştumki sanki bütün bir ömür yapmam gerekenleri 2 güne sığdırmış deresinde sevinç ve mutluluk duydum.Salih abimede realda başarlar diler yolunun açık olması dileklerim. :oops: .Herkeze iyi oyunlar
Saygılarımla... Paşaxkadir Paşaxartemis Paşaxakmenrah...
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Kullanıcı avatarı
Cerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cerrah »

Hoppala Ahmet İle Kadir Kimse Bir Yere Gitmiyor Hemen Atmayın Bu Tür Yorumlar Paşaxsalih Hiç Biryere Gitmiyor Bizimle Kalacak Öyle Değilmi Topram.... :)

Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pasaxfatih »

Paşaxsalih-müdür Kardesimizn Hiç Bi yere Gittigi Falan Yok...
Sadece Sinirle Verilmiş Bir Karar Bizi Bırakıp Gitmek o kadar Kolaymı :)

SaygıLarımLa...PaşaxFatih-Maşuk-Gönlüm...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...

“Lonca İletişim” sayfasına dön