DeathxShock yazdı:hahaha ben ne çıktı diyenlere madalya veya başka bi madeni yansıtıyorumsirjudgester yazdı:FenasınızCanceazi yazdı:aNaRcHy yazdı:Meran oyuncusu olmak tungsten çektıgı halde yanındakı şeliti yansıtıp taze diyerek madendekılerı kacırmaktır
Meran İkv Oyuncusu OLmak .
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Meran İkv Oyuncusu OLmak .
SerdarUSTA
Meran ikv oyuncusu olmak sancakta deneme yaparken canın az olduğunda ezik birisi seni kestiğinde onun sülalesine saydırmaktır :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:sirjudgester yazdı:DeathxShock yazdı:hahaha ben ne çıktı diyenlere madalya veya başka bi madeni yansıtıyorumsirjudgester yazdı:FenasınızCanceazi yazdı:aNaRcHy yazdı:Meran oyuncusu olmak tungsten çektıgı halde yanındakı şeliti yansıtıp taze diyerek madendekılerı kacırmaktır:d ADam sinir olur sana
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
Onu bende yaptım güzel bişey hemde aynı anda 3 lodos kesmıstım sancakta 300 kp:D
SerdarUSTA
zuhasirjudgester yazdı:Onu bende yaptım güzel bişey hemde aynı anda 3 lodos kesmıstım sancakta 300 kp:D
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
Acayip zevkli oluyor tavsiye ederim bide pc hızlıysa bi ordu karşıdan geliyorken direk alt f4 yap gıcık oluyolar:D sonra baska charına gec savaş:Dnightboy yazdı:zuhasirjudgester yazdı:Onu bende yaptım güzel bişey hemde aynı anda 3 lodos kesmıstım sancakta 300 kp:D
SerdarUSTA
sirjudgester yazdı:Acayip zevkli oluyor tavsiye ederim bide pc hızlıysa bi ordu karşıdan geliyorken direk alt f4 yap gıcık oluyolar:D sonra baska charına gec savaş:Dnightboy yazdı:zuhasirjudgester yazdı:Onu bende yaptım güzel bişey hemde aynı anda 3 lodos kesmıstım sancakta 300 kp:D
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
Hala xp takılıyoruz heralde eve bi döneyim hayırlısıyla:D 7 yi yukleyecem..
SerdarUSTA
sirjudgester yazdı:Hala xp takılıyoruz heralde eve bi döneyim hayırlısıyla:D 7 yi yukleyecem..
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
hADİ ya bnm pc de 2 gb ram 1 gb ekran kartı 3.2 ghz işlemci var yeter mi :d
SerdarUSTA
valla bn onlardan pk bi dk (düşüniyurumsirjudgester yazdı:hADİ ya bnm pc de 2 gb ram 1 gb ekran kartı 3.2 ghz işlemci var yeter mi :d