''2000'' Olduğunda 2. Devasa Paylaşımı Sizlere Sunacağım
:idea: GÜNCEL :idea:
Bu Seferki Konu Baya Bir Kapsamlı OlacakSerdarraz yazdı:Biz bi "1020" okunma dahaya sabırlı bakmayız.
Bence sen gel şunu 1200 de aç.
Hem konuyu özel mesajla atarsan belki yardımlarım dokunabilir.
GHOSEN yazdı:Konu İncelenme Sayısı Şuan 1020...
''2000'' Olduğunda 2. Devasa Paylaşımı Sizlere Sunacağım![]()
Sadece 2. paylaşımını merak ettiğim için sayfana 700 küsür kez girip çıktım.GHOSEN yazdı:Konu İncelenme Sayısı Şuan 1020...
FabuLox yazdı:Sadece 2. paylaşımını merak ettiğim için sayfana 700 küsür kez girip çıktım.GHOSEN yazdı:Konu İncelenme Sayısı Şuan 1020...
:idea: GÜNCEL :idea:veee artık görüntülenme 2000 bin üstü..
Belirtmek isterim, yanındayım , yardım gerekirse seve seve yardım da ederim sana. Maksan çorbada bizimde tuzumuz olsun. Hem bilinmeyenler ortaya çıktığı için bir çok kişi tarafından ilgiyle takip edilen konular bunlar. Kısacası devamını bekliyoruzGHOSEN yazdı:Bu Seferki Konu Baya Bir Kapsamlı OlacakSerdarraz yazdı:Biz bi "1020" okunma dahaya sabırlı bakmayız.
Bence sen gel şunu 1200 de aç.
Hem konuyu özel mesajla atarsan belki yardımlarım dokunabilir.Sırf Bilgilerimi Tazelemek İçin Yeni Karakter Kasmaya Başladım Şuan 20 LwL , Bakalım Belki Yarı Yıl Tatiline Anca Biter...Çünkü Beni Çok Uğraştıracağa Benziyor
[Devasa Paylaşım...:lol: ]
Sona Yaklaşırken Senle de Paylaşmak İsterim Hem Senin Eksiklerin Tamamlanır Hemde Benim Eksik ve Yanlışlarım Tamamlanır![]()