Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?

Mesaj gönderen vivaelche »

Selam,

Siz gerçekten yönetimin ikv yi taktığını düşünüyomusunuz ? :lol: Sobee çoktan aştı kendini,ikv üvey evlat. ;) Onlar, ıcf,süpercan :lol: ,sonra araba yarışları,animasyonlar.. Daha kimbilir başka nelerle uğraşıyolar.Sizce ikv bunun neresinde sorunda burada başlıyor.Yani sobee ikv'yi ne kadar takıyor ? Mesele junon'u kesiyoruz zırh düşmüyor meseleside değil,neden bir tek yöneticinin bu konulara yorum yazmaması.Atılan maillere cevap gelmemesi.

Düşünün, sobenin bunca projesinde ikv düşüncelerinin neresinde ? Gerçekten,bize önem veriyorlarmı ? Önem veriyorlarsa neden bu kadar adaletsizlik,haksızlık hakim bu oyuna ?

uğrola :)
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

sabaha karsı saat 5 ,,,, 26. Junon kesme gırısımız başlamıstı 39 canda bır lag oLdu herkes dondu.. oyun acıldı junon tıss yapmıstı sans eserı buz açtılar kurtulduk tekrar dondu,,, oyun tekrar normale geldınde junon 100 can herkes oLmustu ? bu ne saçmaLık gıden ıksırler emekemı acıyalım ne deyım? her neyse gece saat 5.30 da tekrar kestık 26. junon sonuç 6 adet madalya :D ben 3 hesapımın plusunu ıptal ettırdım,,, artık kımden kazanıorlarsa kazanırlar ;)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

:arrow: :arrow:
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Kurtulusxcadi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Kurtulusxcadi »

Bu nasıl şans ya ??
KaLbim ak da pak da desen yüzünden yansır pisLiğin...!

**Kurtuluşxcadı**

~~ KuRtuLuş LonCası ~~
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

yönetimin acziyete düştüğü bir konu aksi halde çoktan cevab gelmişti .

aslında aynı sorun er meydanındada vardı grub bölgeri güncellemesiyle eşya dağıtımındaki hata tespit edilip düzeltildi diye yazıldı .

aslında sorunun çözüldüğü falan yok sistemde hata var ve yönetim bunu nasıl düzeltebileceğini bilmiyor şimdi siz istediğiniz kadar isyan edin kelin ilacı olsa başına sürermiş .
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Migrattan 8 iksir 12 madalya ve sadece saçma bir element şifacı pantolonu ile çıktıktan sonra bende plusumu iptal ettirmek isterdim fakat anka da oynuyorum.
Kullanıcı avatarı
gothiic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen gothiic »

Yakamozxefemeih yazdı:Öncelikle konuyu açan ahmeti sonuna kadar destekliyorum örnegin bugun sabah 6da junonu kestik gene bişey düşmedi tamam düşmesin buna hiç bir lafım yok zor düşmesi gerekiyorsa zor düşşün fakat yönetim bana şunu açıklasın kardeşim ben 50 kere junon kestim 1item düşmedi ama ilk defa giren adama üstelik plussuz bu 3 kere başıma geldi zırh düştü gelde bu oyunu yapanlara küfür etme plus plus diye bi yerlerinizi yırtıyonuz nerede pluslulugun avantajları bi avantajını göremedim ben bugune kadar neden bu konuya cevap yazmadınız işinize gelmiyo kendinizde biliyonuz bi halta yaramadıgınızı madem oyun yapıyorsun adam gibi yap bir daha plus alırsamda şerefsizim bu kadar büyük konuşuyorum siz bize gerekli degeri verinki bizlerde size gerekli destegi verelim oyunu 39 levelden sonra mahvettiniz yazıklar olsun size şu konuya biriniz yorum yazında görelim bi neye göre belirleniyor bu item düşme plus demeyin plussuzlara daha çok düşüyor cevap yazmıyacagınızı biliyorum ama bu konu yerine şuraya plus alıcam hata veriyo diye bir konu açsam 10 dakika içinde cevap verirsiniz demi buraya yazılan yorumları okuyunda kendinizden utanın böyle sorumsuz bir oyun yöneticiligi görmedim oyuncuların sorunlarına cevap vermezsiniz ilgilenmezsiniz ama iş plusu gelince destek dersiniz en azından sizden mübarek ramazan ayı girince konu beklerdim oyuncularımızın ramazanını kutlarım diye aklınıza bile gelmedi demi sebebini ben söyliyeyim sizin için oyuncunun önemi yok sizin işiniz parayla kutu bulamayanlar yazsın gerekli yerlerle irtibat kuralım demesini biliyonuz ama ne diyeyim size yazıklar olsun diyorum başka bişeyde denmez

helal cok guzel anlaymıssın tam destek
Resim
amenna ve saddakna amentü
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ruby »

Hayır hiçbişey yapamıyorsan çak oraya if then else yi bari aynı zırhtan düşmesin. yakında oyun mario gibi bişeye dönerse şaşırmıcam buna eminim. YAV BİDE UTAN YÖNETİM BİDE YÜZSÜZLÜĞÜ BIRAK!!! topla kendini topla!!!
GÜNCEL :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

KUTU BULAMAYNLARA FORUM ÜZERİNDEN İRTİBAT SAĞLANIYOR AMA SU KONUYA CEVAP VEREBİLECEK YÖNETİM YOK YAZIKLAR OLSUN NEREYE GİDİYOR BU İKV
Resim
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

turkoxHAMSTER yazdı:Migrattan 8 iksir 12 madalya ve sadece saçma bir element şifacı pantolonu ile çıktıktan sonra bende plusumu iptal ettirmek isterdim fakat anka da oynuyorum.
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez

“Genel Etkileşim” sayfasına dön