merte boşuna suç bulmaxDben demiştim ona izmire gidicem belki akşamınayengemlerde kalırız diye sonradan kalmadık Mert doğru söylemiş oluyor=)MORDuMan yazdı:ulan mert seni bi görim varya
disiceza geldiiiii =)
Re: disiceza geldiiiii =)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
vay vay vay mertinide korurmuşFuNdaa yazdı:merte boşuna suç bulmaxDben demiştim ona izmire gidicem belki akşamınayengemlerde kalırız diye sonradan kalmadık Mert doğru söylemiş oluyor=)MORDuMan yazdı:ulan mert seni bi görim varya

-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
konuyu kişiselleştirmeyelim ..........
hoşgeldin..
hoşgeldin..
WOLFPACKTSK yazdı:konuyu kişiselleştirmeyelim ..........
hoşgeldin..
tşk ederim
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
bazarımızın artizi funda faceyi aç yhaMORDuMan yazdı:vay vay vay mertinide korurmuşFuNdaa yazdı:merte boşuna suç bulmaxDben demiştim ona izmire gidicem belki akşamınayengemlerde kalırız diye sonradan kalmadık Mert doğru söylemiş oluyor=)MORDuMan yazdı:ulan mert seni bi görim varya

xukalax yazdı:bazarımızın artizi funda faceyi aç yhaMORDuMan yazdı:vay vay vay mertinide korurmuşFuNdaa yazdı:merte boşuna suç bulmaxDben demiştim ona izmire gidicem belki akşamınayengemlerde kalırız diye sonradan kalmadık Mert doğru söylemiş oluyor=)MORDuMan yazdı:ulan mert seni bi görim varyafatma hoşgeldin tikrardan
hello fatma sen var merana gelmek biz almak seni biz gibi yapmak sonra sen forum kralı olmak
sonra sen item kralı olmak
:mrgreen: :mrgreen:
ehehe sabah sabah güldürdün beni yaa xD xD saol zeydan teklifin için...deee benim kimsenin iteminde gözüm yok
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
forum kralı oldukda noldu dümbük item yok para yokxukalax yazdı:bazarımızın artizi funda faceyi aç yhaMORDuMan yazdı:vay vay vay mertinide korurmuşFuNdaa yazdı:merte boşuna suç bulmaxDben demiştim ona izmire gidicem belki akşamınayengemlerde kalırız diye sonradan kalmadık Mert doğru söylemiş oluyor=)MORDuMan yazdı:ulan mert seni bi görim varyafatma hoşgeldin tikrardan
hello fatma sen var merana gelmek biz almak seni biz gibi yapmak sonra sen forum kralı olmak

sinir edicek insn mı kalmadı bi daha sinir etmiyceğine söz ver tekrardan fce açayım=)xukalax yazdı:bazarımızın artizi funda faceyi aç yhaMORDuMan yazdı:vay vay vay mertinide korurmuşFuNdaa yazdı:merte boşuna suç bulmaxDben demiştim ona izmire gidicem belki akşamınayengemlerde kalırız diye sonradan kalmadık Mert doğru söylemiş oluyor=)MORDuMan yazdı:ulan mert seni bi görim varyafatma hoşgeldin tikrardan
Arkadaşlar Hoş geldin diyeceniz yerde konuyu kendi üzerinize yoğunlaştırıyorsunuz
Hoş geldin Dişicik 
hoş geldin deidk bak dikkatini çekerim=)Genius yazdı:Arkadaşlar Hoş geldin diyeceniz yerde konuyu kendi üzerinize yoğunlaştırıyorsunuzHoş geldin Dişicik