Masumun gercek yüzü....!
Re: Masumun gercek yüzü....!
Çok mu derine indim de benim yazdığıma cevap veremiyorsunuz? Hadi çalmadığınıza dair kanıt sunun 

..
.\.Emre./.
- barneykster
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: BOZOK
Şu 8 sayfalık konuda bir Masumprens'in yorumu yok eğer bir insana iftira atılıyo olsaydı çıkıp kendini savunurdu eğer aklı mantığı olan bir insan bunları düşünür ve ona göre yorumunu yapar bence burdaki iftira falan diil düpedüz hırsızlık fotolarda bana göre yeterince kanıt Küfür konusuna gelinirse ben o anda oyunda olmadığım için görmedim ama öle bişey varsa oda onun ayıbıdır bu Masumprens'in hırsız olmadığını göstermez
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Ben taraf değilim ama aklıma takılan bir konu var !. Yer altında ki oyuncular ile eminönündeki oyuncular arasında grup kurulabiliyormu ?? Eminönündeki bir oyuncu nasıl oluyorda yeraltındaki bir oyuncu ile aynı grupta olup ,grup sohbeti yapabiliyor ??
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Pardon yanlış görmüşüm ,yer altındaki başlka bir oyuncuymuş
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
yeraltındaki adamla grup kurduğunu nerden çıkardın kiCesurzade yazdı:Ben taraf değilim ama aklıma takılan bir konu var !. Yer altında ki oyuncular ile eminönündeki oyuncular arasında grup kurulabiliyormu ?? Eminönündeki bir oyuncu nasıl oluyorda yeraltındaki bir oyuncu ile aynı grupta olup ,grup sohbeti yapabiliyor ??
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Nedense burada hırsızı savunanlarında hepsi masumun loncasındakiler yani yalakaları 
Ama burda haklıyı mağdur olanı savunanlar her loncadan her düşünceden insanlar...
Emrenin(Yeniçerirutkay)dediğini gibi bizim çalındığına dair kanıtımız var sizin çalınmadığına dair kanıtınız varmı ?
Yoksa bırakın burda yalakalık yapmayı gidin yanına seni nasıl savundum abi diyin para item vs isteyin tam zamanı koşun
Ama burda haklıyı mağdur olanı savunanlar her loncadan her düşünceden insanlar...
Emrenin(Yeniçerirutkay)dediğini gibi bizim çalındığına dair kanıtımız var sizin çalınmadığına dair kanıtınız varmı ?
Yoksa bırakın burda yalakalık yapmayı gidin yanına seni nasıl savundum abi diyin para item vs isteyin tam zamanı koşun
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Düzelttim hatamı iyi bak .Cesurzade yazdı:Pardon yanlış görmüşüm ,yer altındaki başlka bir oyuncuymuş
- barneykster
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: BOZOK
Arkadaşlar listesindeki kişi Cplyakap, Dios un konuştuğu kişi Lordofking dikkatini çekerimCesurzade yazdı:Ben taraf değilim ama aklıma takılan bir konu var !. Yer altında ki oyuncular ile eminönündeki oyuncular arasında grup kurulabiliyormu ?? Eminönündeki bir oyuncu nasıl oluyorda yeraltındaki bir oyuncu ile aynı grupta olup ,grup sohbeti yapabiliyor ??
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
haha bide şöle kendilerini savunmazlarmı ne glünç durumdasınızRocnqpung yazdı:SUNUCUNDA MI ? ne zamandan beri bu sunucu sizin gibilere kaldı adam ahlaklı , oyununu düzgün oynuyor , sen bunları yapamadıgın için ağla dur takan yok sizi.Enderxangel yazdı:Siz kendinizi avutunRoneY yazdı:++++Kayzer yazdı:milletin ne yarası varmış arkadaşMasumunuzu savunmaya devam edin..Aslında ona göre Baroya başvurmalısınız ama..
Yaramız olduğu için yazdığımızı düşünüyosan gerçekten yazık
SUNUCUMUZDA HIRSIZLARI İSTEMİYORUZ!
Sen insanmısın?SCaRyx yazdı:haha bide şöle kendilerini savunmazlarmı ne glünç durumdasınızRocnqpung yazdı:SUNUCUNDA MI ? ne zamandan beri bu sunucu sizin gibilere kaldı adam ahlaklı , oyununu düzgün oynuyor , sen bunları yapamadıgın için ağla dur takan yok sizi.Enderxangel yazdı:Siz kendinizi avutunRoneY yazdı:++++Kayzer yazdı:milletin ne yarası varmış arkadaşMasumunuzu savunmaya devam edin..Aslında ona göre Baroya başvurmalısınız ama..
Yaramız olduğu için yazdığımızı düşünüyosan gerçekten yazık
SUNUCUMUZDA HIRSIZLARI İSTEMİYORUZ!oturda Halina Yan.Tılsımımızda HırsızLarı VE YandaşLarını istemiyoruz DEfolun... Daha kendinizi millete maskara yapmayın..Size bi insan tavsiyesi
Gidin..