Punto ayarı nerden yapılcak forumda yok ?kertenkele yazdı:Puntoozaerden yazdı:Süper yapmışsın ama büyük küçük yazıyı nasıl yaptın anlamadım.Rapkoliq yazdı:Lonca sistemi anketini destekliyorsan!
Evet yaz boşluk bırak karakter ismini yaz 7979'a gönder![]()
Gönderilen her 1 mesaj için 0 TL alınmaktadır. Aboneliklerimiz sadece " Vodafone, Turkcell, Avea ve İKVcell" abonelikleri kabul edilmektedir.![]()
Son Anlamıyla Lonca Sistemi Hazır Desteklemeye Gel !
Re: İKVTR Reklam Arası
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Punto veya BBC kodlarını bilmek önemlidir, mesela benim imzama bakarsanız öğrenirsinizRapkoliq yazdı:Lonca sistemi anketini destekliyorsan!
Gönderilen her 1 mesaj için 0 TL alınmaktadır. Aboneliklerimiz sadece " Vodafone, Turkcell, Avea ve İKVcell" abonelikleri kabul edilmektedir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
bu kadar bilgi yeterli burası punto öğretme yeri değil özel mesajla halledin...Esadullah yazdı:Punto veya BBC kodlarını bilmek önemlidir, mesela benim imzama bakarsanız öğrenirsinizRapkoliq yazdı:Lonca sistemi anketini destekliyorsan!
Gönderilen her 1 mesaj için 0 TL alınmaktadır. Aboneliklerimiz sadece " Vodafone, Turkcell, Avea ve İKVcell" abonelikleri kabul edilmektedir.
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Re: Son Anlamıyla Lonca Sistemi Hazır Desteklemeye Gel !
Herzaman diyorum 2 aylık oyunlarda bile olan oyunlarda lonca ( klan ) sistemi mevcutken İKV gibi devasa bi oyunda lonca sisteminin bulunmaması oyunun bana göre en büyük eksi tarafıdır
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Gördüğün gibibizim forumumuzda da punto ayarı Varozaerden yazdı:Punto ayarı nerden yapılcak forumda yok ?kertenkele yazdı:Puntoozaerden yazdı:Süper yapmışsın ama büyük küçük yazıyı nasıl yaptın anlamadım.Rapkoliq yazdı:Lonca sistemi anketini destekliyorsan!
Gönderilen her 1 mesaj için 0 TL alınmaktadır. Aboneliklerimiz sadece " Vodafone, Turkcell, Avea ve İKVcell" abonelikleri kabul edilmektedir.![]()
Esadullah yazdı:Punto veya BBC kodlarını bilmek önemlidir, mesela benim imzama bakarsanız öğrenirsinizRapkoliq yazdı:Lonca sistemi anketini destekliyorsan!
Gizlenmiş İçerikGöster
Evet bu kodları kullanmasını bilmek gerek 
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Sonuna kadar DESTEK . . . İnşallah dikkatlerini çekeriz yöneticilerin !
EXCELLENCE
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
GünceL
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- erentuncbilek97
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- mustafa95x
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
fatihfb88 yazdı:İlk destek benden oLsun x) %100 destekliorum Hadi bizde REFERANDUM yapalım....
Lonca Sistemi İçin " EVET " diyorum ... Ya siz ?