~~ OoO ~ XuKaLaX ~ OoO ~~
Re: ~~ OoO ~ XuKaLaX ~ OoO ~~
zeydan öğrettim taktikleri unutma aslanım sağ göster sol vur neye uğradını şaşırsın 

- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ßayılıyorum Şunun EspirilerineMORDuMan yazdı:zeydan öğrettim taktikleri unutma aslanım sağ göster sol vur neye uğradını şaşırsın
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
kolanya getirinn adam bayıldııSimonxDoRLeo yazdı:ßayılıyorum Şunun EspirilerineMORDuMan yazdı:zeydan öğrettim taktikleri unutma aslanım sağ göster sol vur neye uğradını şaşırsın:mrgreen: :mrgreen:
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
Misafir ßurdan Sana ßi DaLarm Varya xD :mrgreen:13misafir yazdı:kolanya getirinn adam bayıldııSimonxDoRLeo yazdı:ßayılıyorum Şunun EspirilerineMORDuMan yazdı:zeydan öğrettim taktikleri unutma aslanım sağ göster sol vur neye uğradını şaşırsın:mrgreen: :mrgreen:

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
gel ws :mrgreen: :mrgreen:SimonxDoRLeo yazdı:Misafir ßurdan Sana ßi DaLarm Varya xD :mrgreen:13misafir yazdı:kolanya getirinn adam bayıldııSimonxDoRLeo yazdı:ßayılıyorum Şunun EspirilerineMORDuMan yazdı:zeydan öğrettim taktikleri unutma aslanım sağ göster sol vur neye uğradını şaşırsın:mrgreen: :mrgreen:
hacı hangi adamlara dalcan ağzı dursa gtü durmuyo namussuzların her dk bi misafir çakmamı die korkar oldumSimonxDoRLeo yazdı:Misafir ßurdan Sana ßi DaLarm Varya xD :mrgreen:13misafir yazdı:kolanya getirinn adam bayıldııSimonxDoRLeo yazdı:ßayılıyorum Şunun EspirilerineMORDuMan yazdı:zeydan öğrettim taktikleri unutma aslanım sağ göster sol vur neye uğradını şaşırsın:mrgreen: :mrgreen:
fatih üye listeni koy lan foruma korkuom valla

- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
Dogrudur VaLLaMORDuMan yazdı:hacı hangi adamlara dalcan ağzı dursa gtü durmuyo namussuzların her dk bi misafir çakmamı die korkar oldumSimonxDoRLeo yazdı:Misafir ßurdan Sana ßi DaLarm Varya xD :mrgreen:13misafir yazdı:kolanya getirinn adam bayıldııSimonxDoRLeo yazdı:ßayılıyorum Şunun EspirilerineMORDuMan yazdı:zeydan öğrettim taktikleri unutma aslanım sağ göster sol vur neye uğradını şaşırsın:mrgreen: :mrgreen:

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
ben korkulucak adammıyım :mrgreen: :mrgreen:MORDuMan yazdı:hacı hangi adamlara dalcan ağzı dursa gtü durmuyo namussuzların her dk bi misafir çakmamı die korkar oldumSimonxDoRLeo yazdı:Misafir ßurdan Sana ßi DaLarm Varya xD :mrgreen:13misafir yazdı:kolanya getirinn adam bayıldııSimonxDoRLeo yazdı:ßayılıyorum Şunun EspirilerineMORDuMan yazdı:zeydan öğrettim taktikleri unutma aslanım sağ göster sol vur neye uğradını şaşırsın:mrgreen: :mrgreen:
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
Deilsin Taßi Kedi ßiLe korkmaz Nan Senden :mrgreen:13misafir yazdı:MORDuMan yazdı:ben korkulucak adammıyım :mrgreen: :mrgreen:13misafir yazdı:hacı hangi adamlara dalcan ağzı dursa gtü durmuyo namussuzların her dk bi misafir çakmamı die korkar oldumSimonxDoRLeo yazdı:Misafir ßurdan Sana ßi DaLarm Varya xD :mrgreen:MORDuMan yazdı:zeydan öğrettim taktikleri unutma aslanım sağ göster sol vur neye uğradını şaşırsın

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
o kediler seni kovalasın emiiiiiiiiiiiii :mrgreen:color=#FFFFFF]Deilsin Taßi Kedi ßiLe korkmaz Nan Senden :mrgreen: [/color]